Çay edebiyatı da yaptırırız @Tolstoyevski'ye, tam olur.Güzel lafını kesmişim orda. Boş yapma çay yap be adam edalarıyla...@Tolstoyevski
Yaptır yaptır hatta Karadeniz'e gönderin beni o da oraya gelsin, gözü iki manzara görsün.Çay edebiyatı da yaptırırız @Tolstoyevski'ye, tam olur.
Ayder Yaylası, Rize yapalım hatta. Twitter'daki Planet Doğa sayesinde meşhur olan yer.Yaptır yaptır hatta Karadeniz'e gönderin beni o da oraya gelsin, gözü iki manzara görsün.
Yaptırmasan da olur o sosyal medyadaki halleri abartı buluyorum çay üzerine.Çay edebiyatı da yaptırırız @Tolstoyevski'ye, tam olur.
Güzel sözmüş, sevdim...Yaptırmasan da olur o sosyal medyadaki halleri abartı buluyorum çay üzerine.Ama şu sözü çok severim Yeraltından Notlar kitabından...
"Dünya mı yıkılsın yoksa bir bardak çay mı içersin?" deseler...
"Ben çayımı içtikten sonra dünyanın canı cehenneme" derdim. ''
Senarist olan sensin espriyi sen yazıyorsun ama kötü espri yapan niye ben oluyorumYok onun kadar kötü olamaz zaten, o mümkün değil.Aynen bu sefer parantez içi reyizi adaşım kullanmış.
İğrenç espriye 'espri güzel beğendim' diye kurduğun şu cümle bile daha komik gerçekten...Senarist olan sensin espriyi sen yazıyorsun ama kötü espri yapan niye ben oluyorumayrıca espri güzel beğendim
Teşekkürler, sonunda sevdin.
Bence o zaten komedi yazan ama dramı ekleyen sensin gibiTeşekkürler, sonunda sevdin.
Aslında @emreemreu ağzından kaçırmıştı sana gönderme yapıldığını da, sonradan düzeltti.
Gelecek haftalarda @emreemreu alacak artık sazı eline. Komediden drama geçiş yapabilir, bakalım.
Tersine, ben komedi taraftarıyım. @emreemreu biraz dram seviyor. İlk bölüm biraz dram oldu tabii hafiften, onu sayma.Bence o zaten komedi yazan ama dramı ekleyen sensin gibi.
Gönderme kısmını nerde belirtmişti 😱 .ya ben meşgulken bir etiket geldi ama sonra silindi gece. O muydu?ben de konuyu açıp sildiniz sandım@emreemreu
Bugün çok yoğun bir gün geçiriyorum, eve yeni geldim. Bakıcam patlama.@serhatt reaksiyon gösterdi ama herhangi bir yorum yapmadı ilginçtir. Diyalog yazıyoruz, konuya cevap yazmıyor.
Arada yoğun gün geçirmen iyi. Tam da durumuna uygun bir yoğunlukta @serhatt göreceksin diyaloglarda.Bugün çok yoğun bir gün geçiriyorum, eve yeni geldim. Bakıcam patlama.
Ben bu kadar tempoya alışık değilim, forum dışında.Arada yoğun gün geçirmen iyi. Tam da durumuna uygun bir yoğunlukta @serhatt göreceksin diyaloglarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?