Çok iyi olmuş, emeklerine sağlık. @emreemreu Yer yer epey güldüm.
@Tolstoyevski nin şiiri @Araf a da ait olabilirdi, sever kendisi kafiyeli işleri.
@Tolstoyevski nin şiiri @Araf a da ait olabilirdi, sever kendisi kafiyeli işleri.
Tabii ki@batuhankaralar 'ın içine @pompy kaçmış. Bomba atmak onun işi forumda
@Maskeli Fedai 'nin olduğu kısım güldürdü. Forumun admini yine ucuzculuk yapmış.
@Tolstoyevski yine forumu ikiye bölen, bölücü şiirler yazmış. Çok iyi analiz
Ben öyle bi şey demem bu arada. Zehir olsa Yeriz @Çiğdem 'in elinden dimi @Bully
Genel olarak güldüm. İyi analizler var. Eline sağlık @emreemreu
Çok iyi olmuş, emeklerine sağlık.@emreemreu Yer yer epey güldüm.
@Tolstoyevski de sever şiirleri, kendisi Tolstoyevski okuyor.Çok iyi olmuş, emeklerine sağlık.@emreemreu Yer yer epey güldüm.
Ben öyle göz atıp çıkarım, pek demem katılmak isteyip istemediğimi. Kendi halimde biriyim. Bekleme yani "ekle" diyeceğimi ya da "ekleme" diyeceğimi. Etkinlikte jürilik için yazıp duruyorlar, üşeniyorum.@Araf belirtmedi dizide yer almak istediğini, ben de eklemedim.
Ondan da iyi karakter çıkar, eminim.
Dün @Tolstoyevski ve @MasacRE etiketlenmedikleri için bozulmuşlardı başka konularda, ben de onlara takıldım, şimdide ben es geçildim diye bozulunca onlar gibi oldumOlsun ya kötü bir şey yazmamışsın, kalabilir.
@Tolstoyevski de sever şiirleri, kendisi Tolstoyevski okuyor.
Ben öyle göz atıp çıkarım, pek demem katılmak isteyip istemediğimi. Kendi halimde biriyim. Bekleme yani "ekle" diyeceğimi ya da "ekleme" diyeceğimi. Etkinlikte jürilik için yazıp duruyorlar, üşeniyorum.
Var bende bir şeyler canım, öyle hafife almayın.Adaşım ne diyor bu adam, entelektüel seviyesi yükselişe geçmiş. Senden SABAR ile alakalı derslerini almaya devam etmeye başladı herhalde.@MEnes
Atmıştım aslında sanırım konuya beğeni ama atmamış da olabilirim, emin değilim.Beğeni de atsan eklerdim ya.
Atmıştım aslında sanırım konuya beğeni ama atmamış da olabilirim, emin değilim.
Güzel olmuş eline sağlık. Açıkçası ben bu diziyi devam ettirmeni isterim bunu bir düşün derim. Zaten çok iyi bir konsept ve foruma ilk geldiğim zamanlarda ben de 2-3 bölüm yazmıştım. Dizi eksikliğinde ilgi görür.@emreemreu
Atmamışsam, şimdi attım, tamamdır. Gözümden kaçmıştır belki.Beğeni de atsan eklerdim ya.
GARİP bir mesaj yazmış doğrusu. Şaşırdım...Adaşım ne diyor bu adam, entelektüel seviyesi yükselişe geçmiş. Senden SABAR ile alakalı derslerini almaya devam etmeye başladı herhalde.@MEnes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?