FF Üyeleri Bir Arada FİNAL Bölümü | Yolun Sonu - 82. Bölüm

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
6,866
Puanı
1,060
NOT: 81. Bölümü okumayanlar linke tıklayarak okuyabilirler.

https://fav10.net/f620/ff-uyeleri-bir-arada-81-bolum-cevaa-ve-takas-vurulur-180486/

FF Üyeleri Bir Arada FİNAL Bölümü | Yolun Sonu - 82. Bölüm

Polisler, OzaN'ın çizdirmiş olduğu resimden yola çıkarak, darksaal'ı güvenlik kameralarından bulurlar. Polisler artık darksaal'ın hangi barakada yaşadığını bulmuşlardır.

Polisler hemen barakaya operasyon düzenlerler.

Polisler: Etrafın sarıldı, teslim ol.
darksaal: Olmuyorum lan teslim meslim.
Polisler: Bak şimdi, senden ilk önce sakin olmanı istiyorum.
darksaal: Gelmeyin üstüme. Sıkarım kafama, biter bu iş.
Polislerden biri: Sık lan kafana, yiyorsa sık. Sen adam mısın lan ? Sana yardım eden arkadaşlarını vurdun.

darksaal, barakadan dışarı çıkar ve o konuşan polise ateş eder.

Polis vurulur fakat darksaal ateş ederken diğer polislerde ateş eder ve darksaal karnından 2 kurşun yiyip yere yığılır.

Polisler hemen ambulansı arar, ambulans alıp darksaal'ı hastahaneye götürür.

Hastahanede bulunan OzaN, darksaal'ı vurulmuş şekilde hastahaneye geldiğini görünce şok olur.

OzaN: Onu kurtarınnnnnnnnnnnn!

OzaN, her şeyi öğrenmek için darksaal'ın kurtulmasını ister.

3 saat sonra...

Bir yanda cevaa ve takasın vurulması, bir yanda darksaal'ın vurulması OzaN'da bir tedirginlik hissettirir. Doktor, cevaa ve takas'ın ameliyatından çıkar.

OzaN: Doktor bey durumları nasıl ?
Doktor: İyi çok şükür. Kurşunu çıkardık, şuan beklemedeyiz.
OzaN: Oh şükürler olsun.

Üyeler tatile devam ederler.

Prncss..: Hiç tatil keyfim kalmadı. cevaa ve takas'ın vurulması beni çok üzdü.
Orçun_22: Aynen, berbat espri bile yapmak istemiyorum artık. cevaa ve takas iyileşsin berbat espri yapmaya devam.
Prncss..: Senin kız işi ne oldu, yaptın mı dediklerimi ?
Orçun_22: Valla 1 saat önce konuştum. Olumlu yanıt aldım, bir 50 Lira daha verirsen kızı yemeğe götüreceğim.
Prncss..: Sanada elini uzatan, kolunu kaptırıyor. Yok sana para mara.
Orçun_22: Bak beni kötü işlere bulaştırma.
Prncss..: Sen bulaşık bile yıkayamazsın be.
Orçun_22: O konuda haklısın. Sen kirli çıkısındır, sen de vardır para.
Prncss..: Al bakalım başımın belası, bu son. Sana daha zırnık koklatmam.
xdragxx: Orçun; cevaa ve takas vurulmuş, sen manita peşindesin.
Orçun_22: Haklısın da bu fırsatı tepemezdim ya. Bu fırsat 10 yılda bir gelir.
xdragxx: Sen de haklısın.

BesaleT, Halime'yi hastahaneye kavuşturmuştur. Halime'nin doğum için ameliyata alınması gerektir.

Halime: Hayatım hakkını helal et, bu ameliyatın dönüşü de olmayabilir.
BesaleT: Helal olsun, böyle konuşma. Üzdün şimdi beni.

Hamile olan Halime, ameliyata alınır.

OzaN, Prncss..'i arar.

OzaN: Tatil burada bitmiştir. Hepinizi hastahaneye bekliyorum.
Prncss..: Zaten tatillik bir durum kalmadı. Ben söylüyorum üyelere, başlıyorlar temizliklere.
OzaN: Tamam, temizlikleri yapıp gelsinler hastahaneye.

OzaN, BesaleT'i de hastahanede görünce şok olur.

OzaN: Ne oldu olm sen neden düştün hastahaneye ?
BesaleT: Halime doğum yapıyor OzaN. Baba oluyorum baba.
OzaN: Hadi bakalım hayırlı olsun. Ben de cevaa, takas ve darksaal'ı bekliyorum. Sen sormadan söyleyeyim, darksaal vuruldu, hastahaneye getirildi.
BesaleT: İnşallah ölmez de hesaba çekersin.

Polisler, OzaN'ın yanına gelir. darksaal'ın artık konuşabilecek duruma geldiğini belirtirler. OzaN hemen darksaal'ın yanına gider.

OzaN: Her şeyi anlat.
darksaal: Bana bağırmada anlatayım.
OzaN: Anlat lan çabuk her şeyi.
darksaal: Ben takas ve cevaa ile hapishaneden tanıştım. Yani arkadaşı filan değilim onların. Eskiden mafya babasıydım ben ve ihanete uğradım. Sonra bizi içeri tıkan hakimi öldürdüm, senin paranı çaldım. Parayı benle beraber kim çaldı biliyor musun ? Eşin olacak hain kadın Meryem.
OzaN (bağırarak): Yalan söylüyorsun, yalannn.
darksaal: Ayrıca o çocuk senin çocuğun değil, Meryem çocuk esirgeme yurdundan satın aldığı bir çocuk. İstersen DNA testi de yaptırabilirsin.
OzaN: Eğer yalan söylüyorsan seni buraya asarım, duydun bu lan beni, asarım.
darksaal: Hayır, yalan söyleyecek durumum yok şuan. Meryem hainin tekidir.

1 ay sonra...

takas ve cevaa kurtulmuştur. Ameliyatları çok iyi geçmiştir. Sağlıklı olarak yaşamlarına devam ederler.

Her şeyi OzaN'a itiraf eden darksaal, polisler tarafından hapishaneye gönderilir.

OzaN, Ufuğun çocuğu olmadığını DNA testlerinden anlar ve Meryem'in bu hainliklerini affetmez. Meryem ile OzaN tek celsede boşanır. OzaN, Meryem'in bu yaptıklarını öğrenince Meryem'i hayatından tamamen siler. Ufuk'un da, babasının yanında kalmasına karar verilir.

BesaleT'in bir kızı dünyaya gelir. BesaleT, kızını hemen OzaN'ın oğlu Ufuk ile beşik kertmesi yapmak ister.

Orçun_22 ve xdragxx sonunda muratlarına kavuşurlar. Orçun_22 tatil yerindeki kızla evlilik kararı alır. xdragxx ise mahalleden bir kızla evlenmeye karar verir.

Prncss.., primavera ise Dr. Who'nun desteği ile müzik salonu açarlar ve şarkı söylemeye başlarlar.

KK|Batman (Cenation), xemrexxx ve destere'den oluşan Cenabet dedektifçilik ise BesaleT'in yardımı ile kısa sinema filmleri yarışmasına katılmaya karar verirler. 1 aylık çalışma sonunda yayınlanır ve özellikle internette en çok tıklananlar arasına adını yazdırmayı başarır.

@OzaN'ı ile @Fks14'ü ile, @takas'ı ile @xdragxx'i ile @BesaleT'i ile, @destere'si ile, @xemrexxx'i ile, @cevaa'sı ile, @Μαнoni'si ile, @Orcun_22'si ile, @Prncss..'i ile, @KK|Batman'ı ile, @Neferet'i ile, @çocuklarduymasın'ı ile, @WesTxCoasT'ı ile, @LeqeND KiLLeR'i ile, @BuraK'ı ile, @Frank Woods'u ile, @RevaN'ı ile, @Arslan Bey'i ile, @xBUGRAx'i ile, @primavera'sı ile, @endgame'i ile, @beyazsoy'u ile, @berkann'ı ile, @
Polyanna ~'sı ile, @S.G.A.T.'ı ile, @denizz19'u ile, @Billy Kane'i ile, @Onur_35'i ile, @mhmt53'ü ile, @Forumdash'ı ile, @Ulvi Ç.'si ile, @capslock'u ile, @hayret bi şey'i ile, @dizi kolik'i ile, @
XanTier'i ile, @Dr.Who'su ile, @legolas9900'u ile, @SuskunFelon'u ile, @Neferian'ı ile, @yakup09'u ile, @*Dream*'ı ile, @muhtesemyuzyil'ı ile, @yatutarsa'sı ile, @Yakamoz-Asi'si ile, @hızlı gonzales'i ile, @fb_mehmet_fb'i ile, @∂αякησятнєяη'ı ile, @Fb_King'i ile, @şirin'i ile, @The Killing'i ile, @adam4'ü ile, @34rcp44'ü ile, @ernkrbyk'ü ile, @Duygusuz'u ile, @eskici'si ile, @mrt-06'sı ile, @tekkol'u ile @Almila'sı ile FF Üyeleri Bir Arada 100'e ulaşan üyesiyle hep beraber mutlu mesut yaşamaya devam eder. 4 katlı binada mutluluğu, yardımseverliği, iyilikleri, hoşgörülüğü paylaşmaya, öğrenmeye devam ediyor.

Yapımcı-yönetmen-senarist: emreemreu

Dizime vakit ayıran herkese sonsuz teşekkürler.

Son

Son düzenleme:
helal olsun 82.bölüm yazmak kolay bi iş değil final bölümünü baştan sona okuyacam @emreemreu

Final diye birçok kişiyi etiketlemek istedim.

Herkese teşekkürler.

Tebrikler 82 bölüm nasıl yazdın valla helal.

darksaal: Ayrıca o çocuk senin çocuğun değil, Meryem çocuk esirgeme yurdundan satın aldığı bir çocuk. İstersen DNA testi de yaptırabilirsin.

Başka bir şey söyleyecek diye bekledim.

Tebrikler.

Başka bir şey söyleyecek diye bekledim.

Tebrikler.

Ne gibi ?

Güzel olmuş. İçimden bir ses öteki 81 bölümü de oku diyor ama yemiyor açıkçası

Beni etiketleyememişsin

Etiketlememiş sistem, yapacak bir şey yok.

Oku, oku bir şey olmaz.
Kendi dizine de bir şeyler karalarsın.

@emreemreu mesela o çocuk bendendi deseydi, kötü karekter @darksaal'dan daha çok nefret ederdik, @OzaN'a da daha fazla acırdık.

81 bölüm çok ya. Belki geceleri mobilden okurum

Linki yer imlerine ekledim. Okurum geceleri

İsmimin Yazılması Çok Güzel Bir Duygu

82 Bölüm Dolu Dolu Okumasam da Beğenmiştim Emeğine Sağlık