NOT : 77. Bölümü okumayanlar linke tıklayarak okuyabilirler.
https://fav10.net/f620/ff-uyeleri-bir-arada-77-bolum-finale-son-5-bolum-160623/
Oyuncu kadrosu :
OzaN
Meryem
Ufuk ( OzaN'ın oğlu )
BesaleT
OzaN'ın Kuzeni ( Halime )
xdragxx
darksaal
cevaa
takas
Orcun_22
Cenation
endgame
Danger UA!
Arslan Bey
∂αякησятнєяη
Onur_35
destere
Prncss..
Polyanna ~
primavera
xemrexxx
kaan955
Southern
WesTxCoasT
capslock
cocuklarduymasın
nida
S.G.A.T
Dr. Who
FF Üyeleri Bir Arada 78. Bölüm
OzaN üyelere tatile çıkacaklarını söyledikten sonra yatmaya giderler ve sabah olur. Kahvaltı zamanıdır.
Cenation : Bugün çok heyecanlıyım lan, içimde bir kıpırtı, bir kıpırtı anlatamam.
destere : Solucan kaçmış içine herhalde, kıpır kıpır ediyor.
Cenation : Yok bu öyle bir şey değil, kalpim yerinden çıkacakmış gibi yani. Yani çok sevnçliyim, sonunda söyledim, oh be.
destere : İki saattir anlatmaya çalıştığın bu muydu ? Bizide burada zor duruma sokuyorsun.
xdragxx : Tatil heyecanıdır o, belli oluyor.
Orçun_22 : Tamam olm bırakın fazla konuşmayı da acıktım ben burada. Kahvaltı nerede kaldı ?
Danger UA! : Kahvaltı, kahve altında kalmış, gelir birazdan.
Kahvaltı hazır olur, üyeler yemeye oturur.
takas : Kahvaltıyı süper olmuş, yok böyle bir kahvaltı.
BesaleT : Halime'm hazırladı yani, güzel olmaması mümkün mü ?
takas : Elbette değil. Bu OzaN neden yukarıda yiyor yemeğini yav. Ne güzel topluca yeriz. Bakın BesaleT'e, adam eşiyle beraber burada yiyor yemeğini.
BesaleT : İlk defa beni övdün. Gurur duydum kendimle.
endgame : Hiç krallar, yemeğini halkıyla yiyor mu ? OzaN'da kral işte.
takas : Güzel benzetme.
OzaN ise yukarıda ailesiyle kahvaltısını yapmaya başlar.
OzaN : Bugün çok önemli bir gün. İlk defa üyeleri evden alıp başka bir yere götüreceğim. Orada onları eğlendirmek için elimizden geleni yapmalıyız.
Ufuk : Paramı vereceklerse ben kadın kılığına girip göbek atabilirim.
OzaN : İşin gücün para olmuş len.
Ufuk : Ne yapalım babalayka, her şey parayla artık. Parası olmayana kız bile vermiyorlar, düşün artık.
OzaN : Daha senin yaşın başın kaç ? Daha çapın kaç be senin oğlum.
Ufuk : Yaşım 5 ama kendimi 15 yaşındaki bir ergen sanıyorum ben. 30x50 boyutundayım ben babalayka.
OzaN : Meryem sen neden konuşmuyorsun uzun zamandır ?
Meryem, OzaN'dan yürüttüğü paraları nerede harcayacağını düşünür.
Meryem : Başım ağrıyor ya benim.
OzaN : Mide bulantısı var mı ?
Meryem : Olayı hemen nereye çekiyorsun ? Yok öyle bir şey.
OzaN : Tamam.
OzaN'ın sorusu Meryem'in aklına bir plan daha getirmişti. Meryem hamileyim diyerek OzaN'a istediğini yaptırmayı amaçlamaya başlamıştı.
Meryem : Aslında hamile olabilirim de.
OzaN : Bu sefer de ben sanmıyorum. Olmaz ya, tek çocuk yeter bize.
Meryem : Neyse tamam.
Meryem bu sefer bu planını gerçekleştiremez. Fakat daha önce yaptığı planlar zaten yeterde artardı bile. OzaN'ın tatil parasını çalma, Ufuk'u OzaN'a oğlu diye yutturma, kısacası her şey vardı Meryem'de. 1 saat sonra... OzaN darksaal, cevaa ve takas'ın parayı çaldığına artık %99 emindi. Ancak bunun için kanıt gerekti ve dedektif gruplarını gizli bir odaya çağırarak, başına topladı.
OzaN : Arkadaşlar, bu paraların çalınacağını daha önceden düşünerekten, o dolaba sakladığım paralararın üstüne küçük noktalar atmıştım. Şimdi biz tatil için elbise almaya giderken, evde darksaal, takas ve cevaa üçlüsünü bırakacağız. Ve 1 saatlik bir iş ile onları baş başa bırakacağız. Sonra onlara, "siz bu işi bitirdikten sonra bizim bulunduğumuz yere geleceksiniz" diyeceğiz.
xdragxx : Eeee sonrasında ?
OzaN : Sonrasında onlar geldiğinde bizim paramız bitti gibi yapacağız ve onlarda aldıkları elbiselerin parasını kasaya ödeyecek ve çalınan paraları göreceğiz.
Orçun_22 : Çok riskli bir plan. Ya paraları yokmuş gibi davranırlarsa. Yani bizim paramız yok derlerse.
OzaN : O zaman planın 2. devresini ortaya koyacağız. Bu 2. plan ise tatilde gerçekleşecek. Adamların odasını karıştıracağız, parayı burada bırakmayacaklardır.
1 saat sonra...
OzaN : Hadiyin beyler, bayanlar toplanın. Tatil için elbise almaya gidiyoruz. Yalnız darksaal, takas ve cevaa siz evde kalacaksınız. Size göre bir iş var. Şohben bozulmuş, onu tamir edeceksiniz, 1 saatlik iş var.
darksaal : Biz neden yapıyoruz bu işi ?
OzaN (İçinden) : Bir de utanmadan soruyor, hırsızlığını ortaya çıkarmak için diyecek halim yok.
OzaN : Çünkü size göre bir iş.
cevaa : Biz elbise almayacak mıyız ? Ben süper elbiseler almayı planlıyordum.
OzaN : Siz işi hallettikten sonra geleceksiniz.
cevaa : Tamam madem öyle olsun.
Üyeler yola çıkar ve darksaal ve ekibi evde kalır.
darksaal : Bu OzaN'da bir işler var, anladı sanırım parayı çaldığımızı.
cevaa : Yok be nereden anlayacak.
darksaal : Çok sinsi bir tipi var.
1 saat sonra...Üyeler alışverişi bitirirler.
OzaN : Dışarıda, darksaal, takas ve cevaa bekleyeceğiz. Onlar alışverişini bitirdikten sonra,
BesaleT : Beklemek kadar sıkıcı bir iş yok. Setteyken tuhaletim geliyordu bekle, yemek yerken bekle. Hayat beklemekle geçiyor lan.
darksaal, takas ve cevaa alışveriş merkezine gelirler.
OzaN (İçinden) : Geldi hainler.
30 dakika sonra...
darksaal : Paramızı sen ödeyeceksin sanırım.
OzaN : Bizde maalesef para kalmadı.
darksaal : Bizde de para yok, ne yapacağız o zaman.
OzaN : Kredi kartımı kullanacağız o zaman.
OzaN'ın planı maalesef işe yaramaz ve darksaal ve ekibi yine haklanamaz.
darksaal ve ekibi haklanacak mı ?
Meryem'in kalleş planlarını OzaN öğrenebilecek mi ?
Tatil nasıl olacak ?
Hepsi ve daha fazlası 79. Bölümde! 79. Bölüm ilerleyen günlerde sizlerle inşallah.
Not : 79. Bölümü Pazartesi günü yayınlamayı düşünüyorum.
https://fav10.net/f620/ff-uyeleri-bir-arada-77-bolum-finale-son-5-bolum-160623/
Oyuncu kadrosu :
OzaN
Meryem
Ufuk ( OzaN'ın oğlu )
BesaleT
OzaN'ın Kuzeni ( Halime )
xdragxx
darksaal
cevaa
takas
Orcun_22
Cenation
endgame
Danger UA!
Arslan Bey
∂αякησятнєяη
Onur_35
destere
Prncss..
Polyanna ~
primavera
xemrexxx
kaan955
Southern
WesTxCoasT
capslock
cocuklarduymasın
nida
S.G.A.T
Dr. Who
FF Üyeleri Bir Arada 78. Bölüm
OzaN üyelere tatile çıkacaklarını söyledikten sonra yatmaya giderler ve sabah olur. Kahvaltı zamanıdır.
Cenation : Bugün çok heyecanlıyım lan, içimde bir kıpırtı, bir kıpırtı anlatamam.
destere : Solucan kaçmış içine herhalde, kıpır kıpır ediyor.
Cenation : Yok bu öyle bir şey değil, kalpim yerinden çıkacakmış gibi yani. Yani çok sevnçliyim, sonunda söyledim, oh be.
destere : İki saattir anlatmaya çalıştığın bu muydu ? Bizide burada zor duruma sokuyorsun.
xdragxx : Tatil heyecanıdır o, belli oluyor.
Orçun_22 : Tamam olm bırakın fazla konuşmayı da acıktım ben burada. Kahvaltı nerede kaldı ?
Danger UA! : Kahvaltı, kahve altında kalmış, gelir birazdan.
Kahvaltı hazır olur, üyeler yemeye oturur.
takas : Kahvaltıyı süper olmuş, yok böyle bir kahvaltı.
BesaleT : Halime'm hazırladı yani, güzel olmaması mümkün mü ?
takas : Elbette değil. Bu OzaN neden yukarıda yiyor yemeğini yav. Ne güzel topluca yeriz. Bakın BesaleT'e, adam eşiyle beraber burada yiyor yemeğini.
BesaleT : İlk defa beni övdün. Gurur duydum kendimle.
endgame : Hiç krallar, yemeğini halkıyla yiyor mu ? OzaN'da kral işte.
takas : Güzel benzetme.
OzaN ise yukarıda ailesiyle kahvaltısını yapmaya başlar.
OzaN : Bugün çok önemli bir gün. İlk defa üyeleri evden alıp başka bir yere götüreceğim. Orada onları eğlendirmek için elimizden geleni yapmalıyız.
Ufuk : Paramı vereceklerse ben kadın kılığına girip göbek atabilirim.
OzaN : İşin gücün para olmuş len.
Ufuk : Ne yapalım babalayka, her şey parayla artık. Parası olmayana kız bile vermiyorlar, düşün artık.
OzaN : Daha senin yaşın başın kaç ? Daha çapın kaç be senin oğlum.
Ufuk : Yaşım 5 ama kendimi 15 yaşındaki bir ergen sanıyorum ben. 30x50 boyutundayım ben babalayka.
OzaN : Meryem sen neden konuşmuyorsun uzun zamandır ?
Meryem, OzaN'dan yürüttüğü paraları nerede harcayacağını düşünür.
Meryem : Başım ağrıyor ya benim.
OzaN : Mide bulantısı var mı ?
Meryem : Olayı hemen nereye çekiyorsun ? Yok öyle bir şey.
OzaN : Tamam.
OzaN'ın sorusu Meryem'in aklına bir plan daha getirmişti. Meryem hamileyim diyerek OzaN'a istediğini yaptırmayı amaçlamaya başlamıştı.
Meryem : Aslında hamile olabilirim de.
OzaN : Bu sefer de ben sanmıyorum. Olmaz ya, tek çocuk yeter bize.
Meryem : Neyse tamam.
Meryem bu sefer bu planını gerçekleştiremez. Fakat daha önce yaptığı planlar zaten yeterde artardı bile. OzaN'ın tatil parasını çalma, Ufuk'u OzaN'a oğlu diye yutturma, kısacası her şey vardı Meryem'de. 1 saat sonra... OzaN darksaal, cevaa ve takas'ın parayı çaldığına artık %99 emindi. Ancak bunun için kanıt gerekti ve dedektif gruplarını gizli bir odaya çağırarak, başına topladı.
OzaN : Arkadaşlar, bu paraların çalınacağını daha önceden düşünerekten, o dolaba sakladığım paralararın üstüne küçük noktalar atmıştım. Şimdi biz tatil için elbise almaya giderken, evde darksaal, takas ve cevaa üçlüsünü bırakacağız. Ve 1 saatlik bir iş ile onları baş başa bırakacağız. Sonra onlara, "siz bu işi bitirdikten sonra bizim bulunduğumuz yere geleceksiniz" diyeceğiz.
xdragxx : Eeee sonrasında ?
OzaN : Sonrasında onlar geldiğinde bizim paramız bitti gibi yapacağız ve onlarda aldıkları elbiselerin parasını kasaya ödeyecek ve çalınan paraları göreceğiz.
Orçun_22 : Çok riskli bir plan. Ya paraları yokmuş gibi davranırlarsa. Yani bizim paramız yok derlerse.
OzaN : O zaman planın 2. devresini ortaya koyacağız. Bu 2. plan ise tatilde gerçekleşecek. Adamların odasını karıştıracağız, parayı burada bırakmayacaklardır.
1 saat sonra...
OzaN : Hadiyin beyler, bayanlar toplanın. Tatil için elbise almaya gidiyoruz. Yalnız darksaal, takas ve cevaa siz evde kalacaksınız. Size göre bir iş var. Şohben bozulmuş, onu tamir edeceksiniz, 1 saatlik iş var.
darksaal : Biz neden yapıyoruz bu işi ?
OzaN (İçinden) : Bir de utanmadan soruyor, hırsızlığını ortaya çıkarmak için diyecek halim yok.
OzaN : Çünkü size göre bir iş.
cevaa : Biz elbise almayacak mıyız ? Ben süper elbiseler almayı planlıyordum.
OzaN : Siz işi hallettikten sonra geleceksiniz.
cevaa : Tamam madem öyle olsun.
Üyeler yola çıkar ve darksaal ve ekibi evde kalır.
darksaal : Bu OzaN'da bir işler var, anladı sanırım parayı çaldığımızı.
cevaa : Yok be nereden anlayacak.
darksaal : Çok sinsi bir tipi var.
1 saat sonra...Üyeler alışverişi bitirirler.
OzaN : Dışarıda, darksaal, takas ve cevaa bekleyeceğiz. Onlar alışverişini bitirdikten sonra,
BesaleT : Beklemek kadar sıkıcı bir iş yok. Setteyken tuhaletim geliyordu bekle, yemek yerken bekle. Hayat beklemekle geçiyor lan.
darksaal, takas ve cevaa alışveriş merkezine gelirler.
OzaN (İçinden) : Geldi hainler.
30 dakika sonra...
darksaal : Paramızı sen ödeyeceksin sanırım.
OzaN : Bizde maalesef para kalmadı.
darksaal : Bizde de para yok, ne yapacağız o zaman.
OzaN : Kredi kartımı kullanacağız o zaman.
OzaN'ın planı maalesef işe yaramaz ve darksaal ve ekibi yine haklanamaz.
darksaal ve ekibi haklanacak mı ?
Meryem'in kalleş planlarını OzaN öğrenebilecek mi ?
Tatil nasıl olacak ?
Hepsi ve daha fazlası 79. Bölümde! 79. Bölüm ilerleyen günlerde sizlerle inşallah.
Not : 79. Bölümü Pazartesi günü yayınlamayı düşünüyorum.
Son düzenleme: