FF Üyeleri Bir Arada " 46. Bölüm " [ Sezon Finali ]

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
7,107
Puanı
1,060
NOT : 45. Bölümü okumayanlar linke tıklayarak okuyabilirler :)https://fav10.net/f620/ff-uyeleri-bir-arada-45-bolum-103333/

Postada OzaN'ın askere çağrıldığıyla ilgili bir yazı vardır.

xdragxx : Neymiş gelen mesaj ?
OzaN : Askerliğimle ilgili.
cevaa : Askere mi çağırmışlar seni ?
OzaN : Yok askere göndermişler. :D Mal mal konuşma, tabii ki askere çağırmışlar.
cevaa : Tamam ya ne kızıyorsun ki :D
BesaleT : Senin okul ne olacak ?
OzaN : Okulda kaydımı donduracağım mecburen :D Yapacak bir şey yok. :D
xdragxx : İyi akşamdan ışıktır, yaylalar yaylalar, bizim oğlan aşıktır dilo dilo yaylalar :D
OzaN : Dalga geçmeyin la :D Ne güzel Meryem'le de evlenecektik :D 1 düzine çocuğumuz olacaktı :D
cevaa : Sende askerden döndükten sonra yaparsın :D
OzaN : Ben askerden döndükten sonra daha çocuk yapamam. Çünkü askerde beni bitirirler :D Ben daha şınav çekmeyi bilmiyorum :D
Frank Woods : 5 yaşındaki çocuk bile 2-3 tane şınav çekiyor. Sen daha 1 tane bile çekemiyorsun :D
BesaleT : Şınav çekmek benim işim. :D
OzaN : 10 tane şınav çek benim yerime askere sen gideceksin :D
BesaleT : Senin baban güzel mi ? :D
OzaN : Güzel değil, ama yakışıklı :D
Young Boy : Ben var ya Rambo'nun Türkçe versiyonunu yapsam baş rolde İlker Ayrık'ı oynatırdım. :D
Duygusuz : Konumuzla ne alakası var şimdi bu cümlenin :D
Young Boy : Askerlik dediniz de Rambo aklıma geldi :D
Duygusuz : Sonra da böyle anlamsız bir cümle kurayım dedin dimi :D
Young Boy : Evet, nereden bildin ? :D
Duygusuz : Bilirim ben :D
xdragxx : Bu adminlerde nedense hep müneccim oluyor :D
OzaN : Çünkü müneccimlik bizim kanımızda var :D

OzaN askerlikle ilgili haberi Meryem'e iletir ve OzaN Meryem'le görüşmek üzere bir parka gider. Meryem gelir.

Meryem : Selam.
OzaN : Selam.
Meryem : Nereden çıktı bu haber ya :D Ben sensiz yaşayamam. Bunu sende biliyorsun :D
OzaN : 6 ay boyunca yaşayacaksın işte bensiz. Gerçi ara sıra kameradan görüşürüz. Ama onla da bir şey olmaz. Benim senin kokunu almam lazım.
Meryem : Bende OzaN'ım. Bende. Olmazsa bende senle gelirim.
OzaN : Sabah 6'da kalkabilecek misin ? Hem orada nerede kalacaksın ?
Meryem : Neyse biz bu gitme işini bırakalım :D

OzaN'la Meryem konuşmaya devam ederler. Üyeler ise evde itiraf etmece oyununu oynarlar.

xdragxx : Biz bir kere arkadaşlarla denize gitmiştik ve bende denize kimseden habersiz işemiştim :D Sonra hemen yanıma bir arkadaşım geldi ve işediğim yerde yüzdü :D
cevaa : İtiraf ediyorum: Bizim eski üyelerden olan Cenation'un nickini gördüğümde aklıma cenabet kelimesi geliyordu :D
BesaleT : Cidden iki kelime arasında benzerlik var :D
Frank Woods : İtiraf ediyorum : Küçükken bilerek bisikletle beraber merdivenlerden aşağı yuvarlandım :D
The Killing : İtiraf ediyorum : Bende sınavda kravatıma kopya yazdım. Oradan baka, baka geçirdim :D
BesaleT : İtiraf ediyorum : Bende bir keresinde fatura paralarının hepsini iddiaya yatırmıştım :D Ama kaybettim :D Sonrada daha iddia oynamamaya karar verdim :D
Ulvi Ç. : İtiraf ediyorum : Bende sinemaya gitmiştim, orada birisinin kafasına tükürdüm. Sonra adam sağına soluna baktı ama göremedi :D
BesaleT : Ucuz yırtmışsın :D
Duygusuz : Sizde ne pislik adamlarmışsınız be :D

2 gün sonra…

OzaN'ın askerlik yeri Kayseri'dir. OzaN bavulunu hazırlar ve otobüsün gelmesini bekler. Otobüs gelene kadar üyelerle konuşmaya başlar.

OzaN : Arkadaşlar ben gidiyorum. Benim yokluğumda yeni başkanınız Duygusuz olacak. Artık sabahları sizi o uyandıracak. Ben olmadığım süre içerisinde rahat durun. Meryem'i de takip edin. Ona da bakın. Ama yan gözle değil :D
Duygusuz : Tamam OzaN. Gözün yollarda kalmasın.

Meryem gelir.

Meryem : Bana mektup yazmayı unutma.
OzaN : Unutmam. Sende bana yazmayı unutma.

OzaN'ı askerlikte zor görevler bekler.

OzaN askerlikte ne yapacak ? Meryem ne yapacak ? Duygusuz başkanlığındaki FF Üyeleri neler yapacak ?

Hepsi ve daha fazlası 3. sezonda! 3. Sezon yakında sizlerle!

Dizinin 3. sezonuyla ilgili bilgiler ilerleyen haftalarda sizlerle olacak :)

cevaa : İtiraf ediyorum: Bizim eski üyelerden olan Cenation'un nickini gördüğümde aklıma cenabet kelimesi geliyordu :biggrin:

Ohaaa :D nerden çıkardın cenabeti :D

besalet o kadar para kazandı verseydi ya:D
güzel olmuş bekliyoruz:)

edit😱kul varken askere alınır mı ya:D