FF Üyeleri Bir Arada " 45. Bölüm "

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
7,151
Puanı
1,060
NOT : 44. Bölümü okumayanlar linke tıklayarak okuyabilirler :)

https://fav10.net/f620/ff-uyeleri-bir-arada-44-bolum-102592/

1 gün sonra…

Telefon çalmaktadır. OzaNla BesaleT ev telefonuna ulaşmak için yoğun çaba sarf ederler ve OzaN telefona ulaşır.

OzaN : Efendim.
Hakan : Ben dans yarışmasının kazanını için aramıştım.
OzaN : Hımbıdı :D
Hakan : Efendim.
OzaN : Evet söyleyin sonuçları :D
Hakan : Dans yarışmasında birinci olmuşsunuz. Anlık reytinglere baktığımızda da siz dans yaparken en çok izlenmişiz :D Her iki kategoride de 1. olduğunuz için sizi kazanan ilan ediyoruz ve sizinle de bir canlı program yapmak istiyoruz. Diğer arkadaşınız ise 2. oldu, ona da söylersiniz. Yarışmaya onu da bekliyoruz.
OzaN : Tamam, oley be oley :D
BsaleT : Ne oldu ?
OzaN : 1. olmuşuz ve adam bizi canlı programa davet etti :D
BesaleT : Biz ?
OzaN : Sizde 2. olmuşsunuz.
BesaleT : Peki bizi programa davet etti mi ?
OzaN : Hayır.

OzaN sevinmeye devam eder.

Meryem'se ara sıra babasıyla konuşmaya devam etmektedir.

Meryem : OzaNla ben yarışmayı kazanmışız.
Meryem'in Babası : Fazla yüz verme şuna :D Bunun birer oyundan ibaret olduğunu unutma.
Meryem : Bir an için unutkanlığıma gelmiş, kusura kalma baba :D
Meryem'in Babası : Kusura kalmadım, kusura baktım :D

Meryem'le, babasının planı ise şudur:

OzaN'ın FavoriForumum'unu ele geçirmektir ve bunun için OzaN'ın sevgilisi olarak görünüp siteyi ele geçirmektir.

Üyeler ise evde sıkıntılı durumdadırlar.

xdragxx : Of ya yarın Tarih sınavı var :D Çalış, çalış aklıma girmiyor. Bu başımı taşlara, taşlara vurasım var :D
cevaa : Of Trabzon'dan ötede :D Hacı çalış bak ben okumadım şimdi iş bile bulamıyorum. :D En sonunda OzaN'da evden attı :D Ama en sonunda geri aldı :D
AlemTo : Hayat boş arkadaş, bırakın bu sınavları :D
BesaleT : AlemTo'dan farklı ifadeler :D
xdragxx : Her gün, her gün sınavlar :D
OzaN : Siz bazılarını dinlemeyin, çalışmanıza devam edin :D Bu arada sitemiz Alexa'da yükselmeye devam ediyor. Dünya sıralamasında ilk 1000'de Dünya sıralamasında ilk 50'ye girmeyi başarmışız. Türkiye'nin en iyi forumlarından birisi durumundayız.
Üyeler konuşmaya devam ederken postacı gelir ve kapıyı çalar.

Postacı : Posta

OzaN kapıyı açar.

Postacı : Posta getirdim. Lütfen şuraya imza atınız.
OzaN : Tamam.

OzaN postayı alır ve açar. Posta OzaN'ın askerliği ile ilgilidir.

45. Bölüm sonu.

Canlı programda neler yaşanacak ? OzaN'ın askerliğinde neler olacak ?

Hepsi ve daha fazlası SEZON FİNALİ Bölümünde! FF Üyeleri Bir Arada SEZON FİNAL Bölümüyle yarın FF'de!

Oooo !!! Bu bölümün sonu güzel olmuş :)

Sezon finali bayaa heyecanlı olacak gibi...

Teşekkür ederim :)

Diyaloglar olarak vasat ancak son olarak güzel bir bölüm oldu. Diyalogların vasat olması ise dizinin aceleye gelmiş olması :)

biraz esprilerde düşüş var ama olur o kadar:) hacı ne yaptın tarih benim 5 alabildiğim tek ders:D
Of ya yarın Tarih sınavı var :biggrin: Çalış, çalış aklıma girmiyor. Bu başımı taşlara, taşlara vurasım var :biggrin:

biraz esprilerde düşüş var ama olur o kadar:) hacı ne yaptın tarih benim 5 alabildiğim tek ders:D
Of ya yarın Tarih sınavı var :biggrin: Çalış, çalış aklıma girmiyor. Bu başımı taşlara, taşlara vurasım var :biggrin:

Diğer dersler aklıma gelmedi, tarih geldi. Bende tarih yazdım :D