OzaN cevaa'yı sürpriz bir şekilde 2 günlüğüne evden kovmuştur. cevaa 2 günde olsa dışarıda yaşayacaktır.
Ulvi Ç. : Şimdi cevaa nerelerde kim bilir. Balicilerle mi dalaşıyor, minareden aşağı mı atlıyor kim bilir
xdragxx : cevaa başının çaresine bakar merak etmeyin. Ne de olsa Sivas Kangallı
cevaa elinde valizle dışarıda gezmeye devam etmektedir ve aklına kalacak bir yer gelir.
cevaa : Buldum. Evden kaçmış gelin gibi babamların evine gideyim. Yok olmaz ya, şimdi evden kaçmış gelin gibi evden mi kaçtın derler En iyisi banklarda yatayım Yok orası da olmaz. Yatarken tinerciler filan gelir böbrekleri deşer. Sonra ayıp olur bana
Bu sefer kesin buldum. En iyisi Neferian'ın yanına gitmek
cevaa elinde çantayla beraber Neferian'ın evine gider. Neferian kapıyı açar.
Neferian : O cevaa kardeş hoş gelmişin.
cevaa : Hoş bulduk.
Neferian : Sen buraya uğrar mıydın ? Kesin bir işin düşmüştür bana
cevaa : A nereden bildin ? OzaN 2 günlüğüne evden attı
Neferian : Ben şimdi gider onun ağzına acı biber sürerim
cevaa : Çocuk kandırma abi ya Kalacak yer olmadığı için burada kalmam lazım.
Neferian : Tamam ama 3 şartla 1 aylık bulaşıkları yıkayacaksın. Şurada birikmiş, kokuşmuş çoraplar var, onları yıkayacaksın. Bir de yemek yapacaksın
cevaa : Tamam, hallederiz
Neferian : Bak ev parası filan istemiyorum O yüzden bu işleri yapacaksın Ben şimdi gidiyorum. 4-5 saat sonra geldiğimde bu işlerin hepsini bitirmeni istiyorum.
cevaa : Tamam, hallederiz dedim ya
Neferian gider. cevaa 30 dakika oturur ve sonra çalışmağa başlar.
cevaa : Bu Neferian'da ne pis adammış Ortalığı b*k götürmüş Aslında ben şu OzaN'a bir plan yapsam süper olur.
Evdeki üyeler ise düşüncelidir. Kurban bayramı yaklaştığı için ne yapacaklarını düşünmektedirler.
OzaN : Şu BesaleT şu parayı kazansa da bizde kurbanı kessek
Aradan 1 gün geçer. OzaN'ın Meryem'e kursu, BesaleT'in de yarışması vardır. Saat 15.00 olur ve OzaN'ın Meryem'le kursu başlamıştır. Evdeki diğer üyelerde BesaleT'le beraber yarışmaya gitmiştirler.
OzaN : Hoş geldin Meryem.
Meryem : Hoş bulduk. Bugün bir hoş giyinmişsin Takım elbise, kravat filan Kız istemeye gider gibi halin var
OzaN : Ben genellikle böyle giyinirim. Ruh hali böyle benim
Meryem : Gece yatarken filan da mı takım elbiseyle yatıyorsun ?
OzaN : O kadar da değil.
OzaNla Meryem kursa başlar. BesaleT ise soruda takılmıştır ve cevaplayamamıştır.
BesaleT : Çekilmeye karar veriyorum.
Kenan Işık : Son kararınız mı ?
BesaleT : Evet, son kararım.
Kenan Işık : Evet, Çağlar arkadaşımız 125.000 TL'nin sahibi olmuştur. Buyurun çekiniz, iyi günlerde harcayın
BesaleT : Kötü günlerde harcasak olmaz mı
Kenan Işık : Olabilir tabii ki
Aradan 1 saat geçer ve üyeler eve doğru yola çıkarlar. OzaNla Meryem ise kursa devam etmektedirler.
Meryem : Diğerleri nerede ?
OzaN : Onlar Kim Milyoner Olmak İster programındalar. Bizimkilerden biri yarışıyor da diğerleri de seyirci olarak katıldılar.
Meryem : Hım. Dans yarışmasına katılıyor musun ?
OzaN : Evet, kimle demeden söyleyeyim, bizim arkadaşla katılacağım.
Meryem : Onu boş ver gel benimle yarışmaya katıl.
OzaN : Neden ki ? Sen sevgilinle katılmayacak mıydın ?
Meryem : Benim sevgilim …
Meryem tam lafını söylerken kapı çalınır.
Meryem OzaN'a ne diyecek ? cevaa'nın planı neydi ?
Hepsi ve daha fazlası 38. Bölümde! Kurban bayramının yapılacağı ve ilginç olayların yaşanacağı 38. Bölüm Cuma günü sizlerle!
Ulvi Ç. : Şimdi cevaa nerelerde kim bilir. Balicilerle mi dalaşıyor, minareden aşağı mı atlıyor kim bilir
xdragxx : cevaa başının çaresine bakar merak etmeyin. Ne de olsa Sivas Kangallı
cevaa elinde valizle dışarıda gezmeye devam etmektedir ve aklına kalacak bir yer gelir.
cevaa : Buldum. Evden kaçmış gelin gibi babamların evine gideyim. Yok olmaz ya, şimdi evden kaçmış gelin gibi evden mi kaçtın derler En iyisi banklarda yatayım Yok orası da olmaz. Yatarken tinerciler filan gelir böbrekleri deşer. Sonra ayıp olur bana
Bu sefer kesin buldum. En iyisi Neferian'ın yanına gitmek
cevaa elinde çantayla beraber Neferian'ın evine gider. Neferian kapıyı açar.
Neferian : O cevaa kardeş hoş gelmişin.
cevaa : Hoş bulduk.
Neferian : Sen buraya uğrar mıydın ? Kesin bir işin düşmüştür bana
cevaa : A nereden bildin ? OzaN 2 günlüğüne evden attı
Neferian : Ben şimdi gider onun ağzına acı biber sürerim
cevaa : Çocuk kandırma abi ya Kalacak yer olmadığı için burada kalmam lazım.
Neferian : Tamam ama 3 şartla 1 aylık bulaşıkları yıkayacaksın. Şurada birikmiş, kokuşmuş çoraplar var, onları yıkayacaksın. Bir de yemek yapacaksın
cevaa : Tamam, hallederiz
Neferian : Bak ev parası filan istemiyorum O yüzden bu işleri yapacaksın Ben şimdi gidiyorum. 4-5 saat sonra geldiğimde bu işlerin hepsini bitirmeni istiyorum.
cevaa : Tamam, hallederiz dedim ya
Neferian gider. cevaa 30 dakika oturur ve sonra çalışmağa başlar.
cevaa : Bu Neferian'da ne pis adammış Ortalığı b*k götürmüş Aslında ben şu OzaN'a bir plan yapsam süper olur.
Evdeki üyeler ise düşüncelidir. Kurban bayramı yaklaştığı için ne yapacaklarını düşünmektedirler.
OzaN : Şu BesaleT şu parayı kazansa da bizde kurbanı kessek
Aradan 1 gün geçer. OzaN'ın Meryem'e kursu, BesaleT'in de yarışması vardır. Saat 15.00 olur ve OzaN'ın Meryem'le kursu başlamıştır. Evdeki diğer üyelerde BesaleT'le beraber yarışmaya gitmiştirler.
OzaN : Hoş geldin Meryem.
Meryem : Hoş bulduk. Bugün bir hoş giyinmişsin Takım elbise, kravat filan Kız istemeye gider gibi halin var
OzaN : Ben genellikle böyle giyinirim. Ruh hali böyle benim
Meryem : Gece yatarken filan da mı takım elbiseyle yatıyorsun ?
OzaN : O kadar da değil.
OzaNla Meryem kursa başlar. BesaleT ise soruda takılmıştır ve cevaplayamamıştır.
BesaleT : Çekilmeye karar veriyorum.
Kenan Işık : Son kararınız mı ?
BesaleT : Evet, son kararım.
Kenan Işık : Evet, Çağlar arkadaşımız 125.000 TL'nin sahibi olmuştur. Buyurun çekiniz, iyi günlerde harcayın
BesaleT : Kötü günlerde harcasak olmaz mı
Kenan Işık : Olabilir tabii ki
Aradan 1 saat geçer ve üyeler eve doğru yola çıkarlar. OzaNla Meryem ise kursa devam etmektedirler.
Meryem : Diğerleri nerede ?
OzaN : Onlar Kim Milyoner Olmak İster programındalar. Bizimkilerden biri yarışıyor da diğerleri de seyirci olarak katıldılar.
Meryem : Hım. Dans yarışmasına katılıyor musun ?
OzaN : Evet, kimle demeden söyleyeyim, bizim arkadaşla katılacağım.
Meryem : Onu boş ver gel benimle yarışmaya katıl.
OzaN : Neden ki ? Sen sevgilinle katılmayacak mıydın ?
Meryem : Benim sevgilim …
Meryem tam lafını söylerken kapı çalınır.
Meryem OzaN'a ne diyecek ? cevaa'nın planı neydi ?
Hepsi ve daha fazlası 38. Bölümde! Kurban bayramının yapılacağı ve ilginç olayların yaşanacağı 38. Bölüm Cuma günü sizlerle!