FF Üyeleri Bir Arada " 37. Bölüm "

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
6,866
Puanı
1,060
OzaN cevaa'yı sürpriz bir şekilde 2 günlüğüne evden kovmuştur. cevaa 2 günde olsa dışarıda yaşayacaktır.

Ulvi Ç. : Şimdi cevaa nerelerde kim bilir. Balicilerle mi dalaşıyor, minareden aşağı mı atlıyor kim bilir :D
xdragxx : cevaa başının çaresine bakar merak etmeyin. Ne de olsa Sivas Kangallı :D

cevaa elinde valizle dışarıda gezmeye devam etmektedir ve aklına kalacak bir yer gelir.

cevaa : Buldum. Evden kaçmış gelin gibi babamların evine gideyim. :D Yok olmaz ya, şimdi evden kaçmış gelin gibi evden mi kaçtın derler :D En iyisi banklarda yatayım :D Yok orası da olmaz. Yatarken tinerciler filan gelir böbrekleri deşer. Sonra ayıp olur bana :D
Bu sefer kesin buldum. En iyisi Neferian'ın yanına gitmek :D

cevaa elinde çantayla beraber Neferian'ın evine gider. Neferian kapıyı açar.

Neferian : O cevaa kardeş hoş gelmişin. :D
cevaa : Hoş bulduk.
Neferian : Sen buraya uğrar mıydın ? Kesin bir işin düşmüştür bana :D
cevaa : A nereden bildin ? :D OzaN 2 günlüğüne evden attı :D
Neferian : Ben şimdi gider onun ağzına acı biber sürerim :D
cevaa : Çocuk kandırma abi ya :D Kalacak yer olmadığı için burada kalmam lazım.
Neferian : Tamam ama 3 şartla :D 1 aylık bulaşıkları yıkayacaksın. Şurada birikmiş, kokuşmuş çoraplar var, onları yıkayacaksın. :D Bir de yemek yapacaksın :D
cevaa : Tamam, hallederiz :D
Neferian : Bak ev parası filan istemiyorum :D O yüzden bu işleri yapacaksın :D Ben şimdi gidiyorum. 4-5 saat sonra geldiğimde bu işlerin hepsini bitirmeni istiyorum.
cevaa : Tamam, hallederiz dedim ya :D

Neferian gider. cevaa 30 dakika oturur ve sonra çalışmağa başlar.

cevaa : Bu Neferian'da ne pis adammış :D Ortalığı b*k götürmüş :D Aslında ben şu OzaN'a bir plan yapsam süper olur.

Evdeki üyeler ise düşüncelidir. Kurban bayramı yaklaştığı için ne yapacaklarını düşünmektedirler.

OzaN : Şu BesaleT şu parayı kazansa da bizde kurbanı kessek :D

Aradan 1 gün geçer. OzaN'ın Meryem'e kursu, BesaleT'in de yarışması vardır. Saat 15.00 olur ve OzaN'ın Meryem'le kursu başlamıştır. Evdeki diğer üyelerde BesaleT'le beraber yarışmaya gitmiştirler.

OzaN : Hoş geldin Meryem.
Meryem : Hoş bulduk. Bugün bir hoş giyinmişsin :D Takım elbise, kravat filan :D Kız istemeye gider gibi halin var :D
OzaN : Ben genellikle böyle giyinirim. Ruh hali böyle benim :D
Meryem : Gece yatarken filan da mı takım elbiseyle yatıyorsun ? :D
OzaN : O kadar da değil.
OzaNla Meryem kursa başlar. BesaleT ise soruda takılmıştır ve cevaplayamamıştır.

BesaleT : Çekilmeye karar veriyorum.
Kenan Işık : Son kararınız mı ?
BesaleT : Evet, son kararım.
Kenan Işık : Evet, Çağlar arkadaşımız 125.000 TL'nin sahibi olmuştur. Buyurun çekiniz, iyi günlerde harcayın :D
BesaleT : Kötü günlerde harcasak olmaz mı :D
Kenan Işık : Olabilir tabii ki :D

Aradan 1 saat geçer ve üyeler eve doğru yola çıkarlar. OzaNla Meryem ise kursa devam etmektedirler.

Meryem : Diğerleri nerede ?
OzaN : Onlar Kim Milyoner Olmak İster programındalar. Bizimkilerden biri yarışıyor da diğerleri de seyirci olarak katıldılar.
Meryem : Hım. Dans yarışmasına katılıyor musun ?
OzaN : Evet, kimle demeden söyleyeyim, bizim arkadaşla katılacağım. :D
Meryem : Onu boş ver gel benimle yarışmaya katıl.
OzaN : Neden ki ? Sen sevgilinle katılmayacak mıydın ?
Meryem : Benim sevgilim …

Meryem tam lafını söylerken kapı çalınır.

Meryem OzaN'a ne diyecek ? cevaa'nın planı neydi ?

Hepsi ve daha fazlası 38. Bölümde! Kurban bayramının yapılacağı ve ilginç olayların yaşanacağı 38. Bölüm Cuma günü sizlerle!

meryem'i kest:D
k.jpg

güzel olmuş panpa ama yarışmayı ani bitirmişsin bi soru falan çıkaydı :D ayrıca meryem süpriz mi yapacak ozana bakalım :D

Up :D

Dizinin yeni bölümü Cuma akşamı yayınlanacak. Yeni bölümde büyük sürprizler yaşanacak. Bu arada dizi büyük ihtimal 45.50. bölüm aralarında Sezon Finali yapacak. Sonra Allah nasip ederse 15 tatilde yeniden başlayacak. :)

15 tatile kadar 45-50 bölüm olur mu ki ? :D

Yanlış anlamışsın :D Anlamanda sorun mu var senin :D Ya da ben mi yanlış anlattım acaba :D

Dizi 45. Bölümde sezon finali yaptı diyelim. Yani 1 ay sonra. 1 ay sonra dizi bittikten sonra 15 tatilde yeniden başlayacak ve devam edecek :) Yaklaşık 1 ay tatil olacak yani :)

Yanlış anlamışsın :D Anlamanda sorun mu var senin :D Ya da ben mi yanlış anlattım acaba :D

Dizi 45. Bölümde sezon finali yaptı diyelim. Yani 1 ay sonra. 1 ay sonra dizi bittikten sonra 15 tatilde yeniden başlayacak ve devam edecek :) Yaklaşık 1 ay tatil olacak yani :)

Yok doğru anladım da 8-13 bölüm var ve bu kadar bölümün 1 ayda olması zor gibi :D