AlemTo'nun sinsi planı kıza karşı kendisini OzaN gibi tanıtıp OzaN'a bilgisayar kursu verdirmemektir.
Konuşmalar başlar.
Komşu Kızı : Selam. Ben bilgisayar kursu için aramıştım.
AlemTo : Selam. Bilgisayar kursunu son bir kararla iptal ettirdik.
Komşu Kızı : Ama afiş duruyor.
AlemTo : Şuan başka yerdeyiz. Eve geldiğimizde afişi de kaldıracağız.
Komşu Kızı : Tamam. Bende sevinmiştim yakın bir yerden ve komşudan bilgisayar kursu alacağım için. Neyse sağlık olsun.
Telefon kapanır ve AlemTo numarayı telefondan siler.
Diğer üyelerde AlemTo'nun gelmesini beklemektedirler.
BesaleT : Nerde kaldı bu AlemTo. Ağaç olduk neredeyse meyve vereceğiz
xdragxx : Biz başlayalım gelir şimdi.
cevaa : Tuvalete mi düştü acaba
OzaN : O var ya bir şeyler karıştırıyor bence. Demedi demeyin sonra. Yoksa koşa, koşa gelirdi.
Ulvi Ç. : OzaN sende de maşallah Atatürk gibi ileri görüşlülük var
OzaN : Atatürk gibi olamam da ileriyi düşünme özelliğim var.
O sırada AlemTo gelir ve maç başlar.
BesaleT : Her iki takımada başarılar.
Frank Woods : Başarılar da bu diğer üyeler neden geldi ? Biz olayı 4 kişi hallettik. Haksızlık bu
OzaN : Onlarda size bir gün yardım eder anlaşırsınız.
Maçın ilk 20 dakikası geçmiştir.
BesaleT : Ayağım! Yavaş girişsene. Yaban öküzü gibi ne girişiyorsun. Karşında et yok. İnsan var
AlemTo : Karşımdaki de etten yapılmış bir insan
Danger UA! : Beyler biraz sakin oynayın. Kız gibi oynamayın. Ama öküz gibi de oynamayın. İnsan gibi oynayın ve sonra eve gidelim.
BesaleT'in ayağına bir şey olmamıştır. Biraz burkulmuştur.
Maç bitmiştir. Maçın yıldızı ise LeqeND KiLLeR olmuştur. Bütün arkadaşları onu tebrik etmiştir. Arkadaşları LeqeND KiLLeR'i tebrik ederken OzaN'dan duyuru gelir.
OzaN : Arkadaşlar 1 ay sürecince her Pazar maç yapacağız. Maçlarda en iyi oynayan oyuncuyu belirleyeceğiz ve onu bir kulübe yollayacağız. Bu hafta kazanan LeqeND KiLLeR oldu. İyi olan kazansın. Tebrikler LeqeND KiLLeR!
Maç bittikten sonra Neferian üyeleri eve bırakır.
OzaN : Şimdi evde çalışma zamanı gelmiş kişiyi açıklıyorum. cevaa artık sen işe başlayacaksın ve bize yardım edeceksin. Artık okuyanlar okuluna işçiler işine.
cevaa : Bende zaten çalışmak, eve para getirmek istiyordum. Tam isabet oldu. Peki ne işinde çalışacağım ?
OzaN : Bir hafta sonra çalışmaya başlayacaksın. Benim bir arkadaşım var. Onun yanında çalışacaksın. Restoran işi. Kasaya bakacaksın. Arkadaşım çok yakın birisi. Onu üzdüğünü görmeyeyim. Yoksa seni defautlarım Sana güvencimiz sonsuz
cevaa : Güveninizi başa çıkarmayacağım.
OzaN : Başa değil boşa olacaktı
cevaa : Emredersiniz komutanım.
Aradan 2 saat geçer ve OzaN'a bir telefon gelir. Bu kez telefonu OzaN açar.
OzaN : Efendim.
Komşu Kızı : Afişi hala kaldırmamışsınız.
OzaN : Zaten kaldırmayacaktık. Bilgisayar kursu için mi aramıştınız ?
Komşu Kızı : Evet. Ben 3 saat önce filan sizi aramıştım. Sesi başka olan biri açtı telefonu ve kursu kaldırdık dedi. Ama afiş duruyor hala dedim. O da bana eve gelince kaldıracağız dedi. Ben sizin karşı komşunuzum. Pencereden bakınca afişin hala orada olduğunu ve de sizin evde olduğunuzu gördüm.
OzaN : Tamam, anladım. Size arkadaşlarımdan biri şaka yapmış. Özür dileriz. Kursumuz hala devam etmektedir. Aşağı kapının önüne gelin. Bilgilerinizi alalım ve kaydınızı yapalım. Kursumuz 2 sonra başlayacak. Saatini size sonra telefondan söyleriz.
Komşu Kızı : Tamam önemli değil. Bir daha böyle bir şey olmazsa sevinirim. 10 dakika içinde aşağı ineceğim.
OzaN : Tamam.
Telefon kapanır ve OzaN AlemTo'nun yaptığını anlar.
OzaN : Ben demiştim size. Bu AlemTo'da bir şeyler var diye.
BesaleT : Müneccim olmuş bu OzaN. Müneccim OzaN diye bir yer mi açsak ne
Fks14 : Süper olur.
OzaN : Siz onu bunu bırakın da dalın şu AlemTo'ya
FF Üyeleri hep birlikte AlemTo'ya altta kalanın canı çıksın oyununu yaparlar ve AlemTo altta üyelerin altında kalır.
OzaN ile komşu kızı arasında neler yaşanacak ?
Hepsi ve daha fazlası 29. Bölümde! 29. Bölüm yarın ( Cumartesi ) bu saatlerde sizlerle!
Konuşmalar başlar.
Komşu Kızı : Selam. Ben bilgisayar kursu için aramıştım.
AlemTo : Selam. Bilgisayar kursunu son bir kararla iptal ettirdik.
Komşu Kızı : Ama afiş duruyor.
AlemTo : Şuan başka yerdeyiz. Eve geldiğimizde afişi de kaldıracağız.
Komşu Kızı : Tamam. Bende sevinmiştim yakın bir yerden ve komşudan bilgisayar kursu alacağım için. Neyse sağlık olsun.
Telefon kapanır ve AlemTo numarayı telefondan siler.
Diğer üyelerde AlemTo'nun gelmesini beklemektedirler.
BesaleT : Nerde kaldı bu AlemTo. Ağaç olduk neredeyse meyve vereceğiz
xdragxx : Biz başlayalım gelir şimdi.
cevaa : Tuvalete mi düştü acaba
OzaN : O var ya bir şeyler karıştırıyor bence. Demedi demeyin sonra. Yoksa koşa, koşa gelirdi.
Ulvi Ç. : OzaN sende de maşallah Atatürk gibi ileri görüşlülük var
OzaN : Atatürk gibi olamam da ileriyi düşünme özelliğim var.
O sırada AlemTo gelir ve maç başlar.
BesaleT : Her iki takımada başarılar.
Frank Woods : Başarılar da bu diğer üyeler neden geldi ? Biz olayı 4 kişi hallettik. Haksızlık bu
OzaN : Onlarda size bir gün yardım eder anlaşırsınız.
Maçın ilk 20 dakikası geçmiştir.
BesaleT : Ayağım! Yavaş girişsene. Yaban öküzü gibi ne girişiyorsun. Karşında et yok. İnsan var
AlemTo : Karşımdaki de etten yapılmış bir insan
Danger UA! : Beyler biraz sakin oynayın. Kız gibi oynamayın. Ama öküz gibi de oynamayın. İnsan gibi oynayın ve sonra eve gidelim.
BesaleT'in ayağına bir şey olmamıştır. Biraz burkulmuştur.
Maç bitmiştir. Maçın yıldızı ise LeqeND KiLLeR olmuştur. Bütün arkadaşları onu tebrik etmiştir. Arkadaşları LeqeND KiLLeR'i tebrik ederken OzaN'dan duyuru gelir.
OzaN : Arkadaşlar 1 ay sürecince her Pazar maç yapacağız. Maçlarda en iyi oynayan oyuncuyu belirleyeceğiz ve onu bir kulübe yollayacağız. Bu hafta kazanan LeqeND KiLLeR oldu. İyi olan kazansın. Tebrikler LeqeND KiLLeR!
Maç bittikten sonra Neferian üyeleri eve bırakır.
OzaN : Şimdi evde çalışma zamanı gelmiş kişiyi açıklıyorum. cevaa artık sen işe başlayacaksın ve bize yardım edeceksin. Artık okuyanlar okuluna işçiler işine.
cevaa : Bende zaten çalışmak, eve para getirmek istiyordum. Tam isabet oldu. Peki ne işinde çalışacağım ?
OzaN : Bir hafta sonra çalışmaya başlayacaksın. Benim bir arkadaşım var. Onun yanında çalışacaksın. Restoran işi. Kasaya bakacaksın. Arkadaşım çok yakın birisi. Onu üzdüğünü görmeyeyim. Yoksa seni defautlarım Sana güvencimiz sonsuz
cevaa : Güveninizi başa çıkarmayacağım.
OzaN : Başa değil boşa olacaktı
cevaa : Emredersiniz komutanım.
Aradan 2 saat geçer ve OzaN'a bir telefon gelir. Bu kez telefonu OzaN açar.
OzaN : Efendim.
Komşu Kızı : Afişi hala kaldırmamışsınız.
OzaN : Zaten kaldırmayacaktık. Bilgisayar kursu için mi aramıştınız ?
Komşu Kızı : Evet. Ben 3 saat önce filan sizi aramıştım. Sesi başka olan biri açtı telefonu ve kursu kaldırdık dedi. Ama afiş duruyor hala dedim. O da bana eve gelince kaldıracağız dedi. Ben sizin karşı komşunuzum. Pencereden bakınca afişin hala orada olduğunu ve de sizin evde olduğunuzu gördüm.
OzaN : Tamam, anladım. Size arkadaşlarımdan biri şaka yapmış. Özür dileriz. Kursumuz hala devam etmektedir. Aşağı kapının önüne gelin. Bilgilerinizi alalım ve kaydınızı yapalım. Kursumuz 2 sonra başlayacak. Saatini size sonra telefondan söyleriz.
Komşu Kızı : Tamam önemli değil. Bir daha böyle bir şey olmazsa sevinirim. 10 dakika içinde aşağı ineceğim.
OzaN : Tamam.
Telefon kapanır ve OzaN AlemTo'nun yaptığını anlar.
OzaN : Ben demiştim size. Bu AlemTo'da bir şeyler var diye.
BesaleT : Müneccim olmuş bu OzaN. Müneccim OzaN diye bir yer mi açsak ne
Fks14 : Süper olur.
OzaN : Siz onu bunu bırakın da dalın şu AlemTo'ya
FF Üyeleri hep birlikte AlemTo'ya altta kalanın canı çıksın oyununu yaparlar ve AlemTo altta üyelerin altında kalır.
OzaN ile komşu kızı arasında neler yaşanacak ?
Hepsi ve daha fazlası 29. Bölümde! 29. Bölüm yarın ( Cumartesi ) bu saatlerde sizlerle!