İlk önce diziyi erken başlatmak istedim. Cuma günü 25. Bölüm yayınlanacak. Dizinin Sezon Finalini okumayanlar ya da tanıtımını okumayan varsa bu linklerden okuyabilirler.
Sezon Finali Bölümü için : https://fav10.net/f620/ff-uyeleri-ayni-evde-23-bolum-sezon-finali-80756/
2. Sezonun Tanıtımı İçin : https://fav10.net/f620/ff-uyeleri-bir-arada-2-sezon-tanitimi-ve-2-sezon-ne-zaman-baslayacak-84322/sayfa3
FF Üyeleri Bir Arada " 24. Bölüm
xdragxx'in rüyasındaki alevler yükselmektedir ve sonunda rüyadan uyanmıştır. Ancak kapıda mektup olayı rüya değildir. xdragxx kapının çalmasından sonra uyanmıştır. Diğer FF Üyeleri de güzel güzel eğlenmelerine devam etmektedirler.
OzaN : Ne iyi ettik de geldik şuraya. Çocukluğumu hatırladım bir an için.
LeqeND KiLLeR : Okulların açılmasına az kalması beni biraz üzse de buraya gelmemiz iyi oldu.
BuraK ( Lightning Thief ) : Okulların açılmasını nereden getirdin şimdi aklıma. Moralimi kaçırdın ya
OsmanAslan : Ben okulların açılmasına sevinenlerdenim. Okulumu özledim. Okuyom ben ya
BuraK ( Lightning Thief ) : Sen okulların açılmasına sevinen Dünya'da ki ilk çocuk örneğisin galiba
OsmanAslan : Evet, biraz öyleyimdir. Her şeyin ilki güzeldir.
BuraK ( Lightning Thief ) : İlkleri yaşamak güzeldir diyorsun yani
OsmanAslan : Aynen öyle diyorum.
OzaN : Okul dolayısıyla evden ayrılmazsanız umarım. Neyse eve gidince konuşuruz. Gondola binmek isteyenler beni takip etsin. Biraz maceraya atılalım
cevaa : Macera iyidir. Ama birazı kötüdür.
OzaN : Ne demek istediğini çözemedim
cevaa : Sen çözmesende olur.
OzaN : Maşallah dil pabuç kadar.
cevaa : Senin dilini, arı olur sokarım ha Sonra dilin dışarılarda gezer
OzaN : 1 günlüğüne banlandın
cevaa : Banada alışkanlık yaptı bu banlanma işi
OzaN : Sen iste yeter ki her gün banlayayım Banlamak bizim işimiz
cevaa : Banlanmakda bizim işimiz
cevaa, Fks14, OsmanAslan, LeqeND KiLLeR, Neferet, Burak ve OzaN gondola binmeye gider ve gondol yavaş, yavaş hareket etmeye başlar.
Fks14 : Ne güzel bir şeymiş bu. Çok beğendim
OzaN : Biraz sonra görürüm ben seni Kurtarın beni diye bağıraksın
Fks14 : Hadi bakalım
OzaN : Kurtarın veya durdurun diye bağırdığın zaman kurtarmam ama
Fks14 : Tamam.
Gondol hızlanmaya başlar.
cevaa : Durdurun şunu. Midem bulanıyor, başım dönüyor.
OsmanAslan : 2 dakikada korkudan kafiyeyi uydurdun hemen
OzaN : Durdurun diye bağırmayın, şimdi durdurcaklar eğlenemeceğiz
cevaa : Ben neyin derdindeyim, sen neyin derdindesin
OzaN : Ben eğlenmenin derdindeyim
Fks14 : Ya Allah, Bismillah
BuraK : La 1 dakikada bildiğin bütün duaları okudun
OzaN : Fks14 hani korkmayacaktın
Fks14 : Çok fena oluyorum
Fks14 bayılır ve OzaN gondolcuya gondolu durdurmasını söyler ve gondolcu gondolu durdurur.
Fks14 : Hani sende gondolu durdurmayacaktın Ne plan yaptık be OzaN sende gemen oltaya geldin
OzaN : İyilik yapalım derken kötülük bulduk
Fks14 : Ben burada kötülük göremiyorum
OzaN : Eğlencemizi bozdun resmen Verdiğimiz para karşılığında eğlencemizi alamadık. Bugünlük bu kadar yeter. Eve gidelim. xdragxx evde tek başına, başına bir şeyler gelebilir.
Neferian üyeleri eve bırakır ve gider.
OzaN : Teşekkürler Neferian
Neferian : Önemli değil.
Herkes binanın kapısından yukarı doğru çıkmaya başlar. Kapının önündeki zarfı gören OzaN mektubu açmaya başlar ve mektubu okumaya başladığı anda şok olur.
Mektupta haciz kararı yazmaktadır.
FF Üyeleri haciz kararı için ne yapacak ? Neferet planını ne olacak ?
Hepsi ve daha fazlası 25. bölümde. 25. Bölüm yarın sizlerle.
25. BÖLÜMDE NELER OLACAK ?
25. Bölümde 1.5 ay sonrasına gidilecek. Yani okulların açıldığı zamana. Evden giden bazı üyeler olacak. Yerine gelen yeni üyeler olacak. OzaN bir kıza aşık olacak ve bunu üyelere söyleyecek.
Sezon Finali Bölümü için : https://fav10.net/f620/ff-uyeleri-ayni-evde-23-bolum-sezon-finali-80756/
2. Sezonun Tanıtımı İçin : https://fav10.net/f620/ff-uyeleri-bir-arada-2-sezon-tanitimi-ve-2-sezon-ne-zaman-baslayacak-84322/sayfa3
FF Üyeleri Bir Arada " 24. Bölüm
xdragxx'in rüyasındaki alevler yükselmektedir ve sonunda rüyadan uyanmıştır. Ancak kapıda mektup olayı rüya değildir. xdragxx kapının çalmasından sonra uyanmıştır. Diğer FF Üyeleri de güzel güzel eğlenmelerine devam etmektedirler.
OzaN : Ne iyi ettik de geldik şuraya. Çocukluğumu hatırladım bir an için.
LeqeND KiLLeR : Okulların açılmasına az kalması beni biraz üzse de buraya gelmemiz iyi oldu.
BuraK ( Lightning Thief ) : Okulların açılmasını nereden getirdin şimdi aklıma. Moralimi kaçırdın ya
OsmanAslan : Ben okulların açılmasına sevinenlerdenim. Okulumu özledim. Okuyom ben ya
BuraK ( Lightning Thief ) : Sen okulların açılmasına sevinen Dünya'da ki ilk çocuk örneğisin galiba
OsmanAslan : Evet, biraz öyleyimdir. Her şeyin ilki güzeldir.
BuraK ( Lightning Thief ) : İlkleri yaşamak güzeldir diyorsun yani
OsmanAslan : Aynen öyle diyorum.
OzaN : Okul dolayısıyla evden ayrılmazsanız umarım. Neyse eve gidince konuşuruz. Gondola binmek isteyenler beni takip etsin. Biraz maceraya atılalım
cevaa : Macera iyidir. Ama birazı kötüdür.
OzaN : Ne demek istediğini çözemedim
cevaa : Sen çözmesende olur.
OzaN : Maşallah dil pabuç kadar.
cevaa : Senin dilini, arı olur sokarım ha Sonra dilin dışarılarda gezer
OzaN : 1 günlüğüne banlandın
cevaa : Banada alışkanlık yaptı bu banlanma işi
OzaN : Sen iste yeter ki her gün banlayayım Banlamak bizim işimiz
cevaa : Banlanmakda bizim işimiz
cevaa, Fks14, OsmanAslan, LeqeND KiLLeR, Neferet, Burak ve OzaN gondola binmeye gider ve gondol yavaş, yavaş hareket etmeye başlar.
Fks14 : Ne güzel bir şeymiş bu. Çok beğendim
OzaN : Biraz sonra görürüm ben seni Kurtarın beni diye bağıraksın
Fks14 : Hadi bakalım
OzaN : Kurtarın veya durdurun diye bağırdığın zaman kurtarmam ama
Fks14 : Tamam.
Gondol hızlanmaya başlar.
cevaa : Durdurun şunu. Midem bulanıyor, başım dönüyor.
OsmanAslan : 2 dakikada korkudan kafiyeyi uydurdun hemen
OzaN : Durdurun diye bağırmayın, şimdi durdurcaklar eğlenemeceğiz
cevaa : Ben neyin derdindeyim, sen neyin derdindesin
OzaN : Ben eğlenmenin derdindeyim
Fks14 : Ya Allah, Bismillah
BuraK : La 1 dakikada bildiğin bütün duaları okudun
OzaN : Fks14 hani korkmayacaktın
Fks14 : Çok fena oluyorum
Fks14 bayılır ve OzaN gondolcuya gondolu durdurmasını söyler ve gondolcu gondolu durdurur.
Fks14 : Hani sende gondolu durdurmayacaktın Ne plan yaptık be OzaN sende gemen oltaya geldin
OzaN : İyilik yapalım derken kötülük bulduk
Fks14 : Ben burada kötülük göremiyorum
OzaN : Eğlencemizi bozdun resmen Verdiğimiz para karşılığında eğlencemizi alamadık. Bugünlük bu kadar yeter. Eve gidelim. xdragxx evde tek başına, başına bir şeyler gelebilir.
Neferian üyeleri eve bırakır ve gider.
OzaN : Teşekkürler Neferian
Neferian : Önemli değil.
Herkes binanın kapısından yukarı doğru çıkmaya başlar. Kapının önündeki zarfı gören OzaN mektubu açmaya başlar ve mektubu okumaya başladığı anda şok olur.
Mektupta haciz kararı yazmaktadır.
FF Üyeleri haciz kararı için ne yapacak ? Neferet planını ne olacak ?
Hepsi ve daha fazlası 25. bölümde. 25. Bölüm yarın sizlerle.
25. BÖLÜMDE NELER OLACAK ?
25. Bölümde 1.5 ay sonrasına gidilecek. Yani okulların açıldığı zamana. Evden giden bazı üyeler olacak. Yerine gelen yeni üyeler olacak. OzaN bir kıza aşık olacak ve bunu üyelere söyleyecek.