FF Üyeleri Bir Arada Özel Bölüm [ 2. Sezonun Tüm Bölümlerinin Özeti ]

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
6,858
Puanı
1,060
1. Sezonun sezon finalinde neler yaşanmıştı ?

Kendisini köpek ısırması sonucu evde kalan xdragxx hariç FF üyeleri lunaparka gitmişti ve FF üyelerinin de borçlu olduğu restoranda eve haciz getirtmişti. Burada dizi sezon finali yapmıştı.

FF Üyeleri Bir Arada Özel Bölümü ( 2. Sezon Tüm Bölümlerin Olayları )

FF Üyeleri lunaparktan geri döndükten sonra evin kapısının önünde mektubu görürler. Mektubu açan OzaN mektubu okuduktan sonra şok olur. Çünkü borçtan haberi yoktur.

Sonrasında dizide 1.5 ay sonrasına gidildi.

İşte 1.5 ay sonrasında olanlar :

Okullar açılmıştır ve evden giden ve gelen üyeler olmuştur. Haciz ise bitmiştir. Ancak bu borcu FF Üyeleri ödememiştir. Zengin olan karşı komşu bu borcu ödemiştir, sonrasında almak şartı ile. Yani FF Üyelerinin karşı komşuya borcu vardır.

Eve yeni gelen üyeler ise şu kişilerdir :

BesaleT
AlemTo
Ulvi Ç.
Young Boy
Danger UA!

Evden ayrılan üyeler ise şu kişilerdir :

BuraK
Cenation
Neferet evden ayrılmıştır.

Okulun ilk haftasında ise bazı üyeler aynı sınıfa gitmektedirler.

Bu üyeler ise xdragxx, Fks14, Ulvi Ç., OsmanAslan ve AlemTo'dur.

Besalet ise üniversiteye İstanbul'da bir üniversiteye yazılmıştır.

OzaN ise borcu olduğu karşı komşusunun kızına aşık olmuştur ve kızı tavlamak için türlü, türlü planlar yapmaya çalışmaktadır.

Kızı tavlamak için yapılacak olan ilk plan ise şöyledir :

Kızı takip edip nerelere gittiği. Yani hangi mekanlara takıldığı.

BesaleT, Young Boy, xdragxx ve OsmanAslan kızın evden çıkmasını beklerler ve kız evden çıkar. Üyelerden takip edecek kişilerde hazırlanır ve onlarda evden çıkar.

Kızı takip sürer ve sonrasında kız bir kursa uğrar.

Kızın uğradığı kursun adı bilgisayar kursudur. Bilgisayarı en iyi şekilde öğrenmek için kursa gitmiştir. OzaN'da bilgisayar mühendisliği okumaktadır. Bu da FF Üyelerinin aklında bir soru işareti bırakır. BesaleT OzaN'a mesaj atar. Mesajda şöyle yazmaktadır :

Kız bilgisayar kursuna gidiyor. Sen neden ona kurs vermiyorsun ki.

OzaN'da BesaleT'e mesaj atar.

Tamam, yarın ilan asacağım binanın camına. Pencereden baktığı anda ilanı görür.

OzaN'da ödül olarak üyeleri 4 hafta boyunca Pazar günleri halı sahaya götürmeye karar verir ve 4 hafta boyunca en iyi oynayanı bir spor kulübüne yazdırmaya söz verir.

Bu sırada OzaN'da erkenden ilanı asar.

Maç saati gelir. AlemTo orada kavga çıkartır ve dayak yer. Elini yüzünü yıkamaya gittiği anda giyinme odasında telefon çaldığını duyar. Diğer üyeler ise halı sahada AlemTo'yu beklemektedirler. AlemTo diğer üyelere söylemeden telefonu açar. Arayan komşu kızıdır. AlemTo'nun komşu kızına karşı sinsi bir planı vardır.

AlemTo'nun sinsi planı kıza karşı kendisini OzaN gibi tanıtıp OzaN'a bilgisayar kursu verdirmemektir.

Komşu kızı ile konuştuktan sonra AlemTo bilgisayar kursunu iptal eder. Gelen aramayı da telefondan siler. Sonra ise maça gider. Maçı kazanan LeqeND KiLLeR olur. Tüm üyeler onu tebrik eder.

Sonra Neferian üyeleri eve bırakır.

Aradan 2 saat geçer ve OzaN'a telefon gelir. OzaN telefonu açar. Arayan komşu kızıdır.

Komşu Kızı : Afişi hala kaldırmamışsınız.
OzaN : Zaten kaldırmayacaktık. Bilgisayar kursu için mi aramıştınız ?
Komşu Kızı : Evet. Ben 3 saat önce filan sizi aramıştım. Sesi başka olan biri açtı telefonu ve kursu kaldırdık dedi. Ama afiş duruyor hala dedim. O da bana eve gelince kaldıracağız dedi. Ben sizin karşı komşunuzum. Pencereden bakınca afişin hala orada olduğunu ve de sizin evde olduğunuzu gördüm.
OzaN : Tamam, anladım. Size arkadaşlarımdan biri şaka yapmış. Özür dileriz. Kursumuz hala devam etmektedir. Aşağı kapının önüne gelin. Bilgilerinizi alalım ve kaydınızı yapalım. Kursumuz 2 sonra başlayacak. Saatini size sonra telefondan söyleriz.
Komşu Kızı : Tamam önemli değil. Bir daha böyle bir şey olmazsa sevinirim. 10 dakika içinde aşağı ineceğim.
OzaN : Tamam.

Telefon kapanır ve OzaN AlemTo'nun yaptığını anlar ve AlemTo çok iyi dayak yer.

OzaN hemen bir aynadan geçer. Yani biraz süslenir filan. Sonra hemen aşağı iner. 1 dakika sonra da kız aşağı iner. Üyelerde pencerenden onları izlemektedir. Komşu kızının adı ise Meryem'dir.

Meryem : Merhaba. İsminiz neydi ?
OzaN : Ozan. Sizin ?
Meryem : Benim adımda Meryem. Tanıştığıma memnun oldum.
OzaN : Bende.
Meryem : Kursu siz mi vereceksiniz ?
OzaN : Evet. Nerede diye sormadan ben cevaplayayım.
Evde veriyorum bilgisayar kursunu.
Meryem : Çok sempatiksiniz

OzaN : Öyleyimdir. Arkadaşlar aralarında müneccim OzaN derler.
Her şeyi önceden bilmeye çalışırım
Tahminlerim %90 tutar.

Meryem : Kurs ücreti ne kadar peki ?
OzaN : Ücretsiz bir kurs. Komşu kızına özel bir kurs
Zaten bende bilgisayar mühendisliği okuyorum. Neredeyse sabah akşam bilgisayar başındayım işlerim dolayısıyla.
Meryem : Anladım. Ücretsiz olmasına sevindim.
OzaN : Kurs yarın başlayacak.
Meryem : Tamam yarın görüşürüz o zaman. Kendinize iyi bakın.
OzaN : Aynen

1 gün sonra ise Ulvi Ç. bakkaldan dönerken araba çarpar.

Ulvi Ç.'ye araba çarptıktan sonra arabayla çarpan adam Ulvi Ç.'yi alır ve hastaneye götürür. Evdekilerin bu durumdan haberi yoktur.

cevaa bakmaya gider ancak Ulvi Ç.'yi bulamaz. Sonra bakkalla konuşmaya başlar.

cevaa : Az önce buraya genç bir çocuk geldi mi ?
Bakkal : Evet geldi. Arabaya binip götürdüler.
cevaa : Nereye götürdüler ?
Bakkal : Bilmiyorum.

cevaa bakkaldan ayrılır ve eve gider.

Üyeler haberi duyunca hemen hazırlanırlar ve karakola giderler.

Komiser resimden hemen Ulvi Ç.'nin nerede olduğunu bulur. Ulvi Ç. hastanededir.

Sonra üyeler hastaneye gider. Geçmiş olsun dileklerinde bulunurlar. BesaleT hariç üyeler hastaneden ayrılır ve eve giderler. Eve yorgun düşen üyeler hemen yataklarına giderler ve uyurlar.

OzaNla Meryem'in kurs günü ve saati gelmiştir.

Kurs saati gelir ve Meryem hazırlanıp üyelerin bulunduğu eve gelir.

OzaN : Beyler evden hemen ayrılıp başka yerlere gidiyorsunuz.
Kızla evde tek başımıza kalmamız lazım

cevaa : Ne yapacaksın kızla ?

OzaN : Ormantik bir gece geçireceğiz

xdragxx : Başka odalara geçsek olmaz mı ?

OzaN : Ayağımın altında dolanmazsanız, salona hiç girmezseniz, gizli gizli bizi izlemezseniz olabilir
Zaten izleyemeyeceksiniz. Çünkü kapı kilitli olacak

Üyeler en sonunda ortaklaşa olarak karar verirler ve bir odada kalmaya karar verirler.

Odada durumlar içler acısıdır. Odada cam olmadığı için, kapıda kilitli olduğu için üyeler içeride oksijen sıkıntısı çekerler.

Hastanede ise Ulvi Ç. hala yatmaktadır. BesaleT ise Ulvi Ç. yanındadır. Okula gitmeyen BesaleT ise derslerden geri kaldığı için üzülmektedir.

Ulvi Ç. : Senide derslerinden geri bıraktık.
BesaleT : Önemli değil. Arkadaşlardan notları alırım. OzaN ne yaptı acaba kızla

Ulvi Ç. : Kurs daha yeni başlamıştır. Şuan oturuyorlardır. Çay, kola v.s içiyorlardır.
BesaleT : Doktor beyi çağıralım da seni ne zaman taburcu edeceğini soralım.

Doktor gelir.

BesaleT : Doktor bey Ulvi Ç. ne zaman taburcu olacak ?
Doktor : Yarın öğle saatlerinde taburcu olur.
BesaleT : Tamam.

Aradan 30 dakika geçer. Kurs hala devam etmektedir. Kurs devam ederken elektrikler gider ve kurs yarıda kalır.

Meryem evde elektrikler gittiği için OzaN'ı kendi evlerine davet eder. OzaNla Meryem beraber Meryemlerin evine giderler.

Üyeler ise odada kilitli şekilde hala durmaktadırlar. En sonunda xdragxx dayanamaz ve bağırmaya başlar. Ama evde kimse olmadığı için kimse onu duyamaz.

Aradan 10 dakika geçer.

BesaleT : Ben eve bakmaya gidiyorum. Bakayım OzaN ne yapmış ?
Ulvi Ç. : Tamam sen git.

BesaleT hastaneden ayrılır ve eve doğru yol alır.

BesaleT eve gelir. Kapıyı çalar, çalar açan olmaz. Evdeki üyeler kapının çaldığını duyar ve bağırarak seslerini BesaleT'e duyurmaya çalışırlar ve seslerini BesaleT'e duyururlar. BesaleT hemen bakkala gider ve telefon açar. Telefonda OzaN'ı arar.
BesaleT : Alo OzaN ben BesaleT. Evde hiç kimse yok gibi gözüküyor. Ama sesler geliyor içeriden. Kapıya vuruyorum ama açan olmuyor.
OzaN : Ana!
Üyeleri evde unuttum. Ben şuan başka yerdeyim. Tamam ben hemen eve gidiyorum.
OzaN Meryemlerden çıkar ve eve doğru yol alır. Eve varır, kapıyı açar ve üyeler kurtulur.

Üyeler çok sevinir.

Aradan 2 gün geçer. Ulvi Ç. hastaneden taburcu olmuştur.

İnternette dolaşan BesaleT çok önemli bir şey görür. Gördüğü önemli şey Facebook'da Meryem'in bir ilişkisi var yazmasıdır.

OzaN Meryem'in sevgilisi olduğunu duyunca çılgına döner.

OzaN : Nasıl, sevgilisi olur.
BesaleT : Bence gözünle görmeden inanma.
OzaN : Neden ?
BesaleT : Çünkü bazı kızlar erkekler bana asılmasın diye ilişkisi var yapıyorlar
Benim öyle çok arkadaşım var

OzaN : Sağ ol. BesaleT, biraz rahatlattın beni. Oh be ferahladım lan

BesaleT : Rahatlatmak benim işim

Aradan 2 gün geçer. Günlerden Pazar'dır. Sabahtır. Üyeler uyanmıştır. OzaN fırına sıcak ekmek almaya gitmiştir ve ekmeği alıp eve gelmiştir. Yolda gelirken de mahallede dans yarışması olduğunu görmüştür.

Dans yarışması için Meryem'e teklifte bulunmuştur. Ancak Meryem ben sevgilimle katılacağım demiştir.

Bu arada 2. haftasında yapılan halı saha maçını da yine LeqeND KiLLeR kazanmıştır.

Güzel olmuş böyle bir şey yapman

Ben birçok bölümü kaçırmıştım iyi oldu