FF Üyeleri Aynı Evde " 9. Bölüm "

Kaç puan veriyorsunuz ?

• 1

Oy: 0 0.0%
  • 2

• 3

• 4

• 5

• 6

• 7

Oy: 1 11.1%
  • 8

• 9

Oy: 3 33.3%
  • 10

Oy: 5 55.6%

• Kullanılan toplam oy
    9

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
6,858
Puanı
1,060
Eve varırlar.

Neferet : Çantanın kilidiyle mi uğraşacağız. Şuradan bir tornavida getirin ben açarım.
OzaN : xdragxx dolapta tornavida olacaktı getir de açalım şu çantayı. Bakalım içerisinden ne çıkacak ?

xdragxx tornavidayı getirir. Neferet çantayı açmaya çalışır ve en sonunda çantayı açmayı başarır. Çantanın içinden altın çıkar ve herkes sevinmeye başlar.

Neferet : La bakalım da gerçek altın mı ? Hemen sevinmeyin. Altını dişliyorum.

O sırada herkes hala sevinmeye devam eder. Neferet altını dişler ve altın ezilir.

Neferet : La bu altın çikolataymış. :D
Fks14 : Ne ? Nasıl olur ? :D
OzaN : Oh my flash disk. :D
Neferet : Bunlar altınmış. :D Ama çikolatadan altınmış. :D Hay ben böyle şakaya. :D
xdragxx : Vay arkadaş ya. :D Ben bu şakayı yapanı bir bulsam burnunu ağzını kıracağım ya. :D
OzaN : Yine oyuna geldik. Oyuna gele gele oyuncu olacağız en sonunda. :D

Herkes şok olur. Acaba bu planı kim yaptı diye herkes düşünmeye başlar. Ancak düşüncelerinden bir sonuç çıkmaz. Aradan 30 dakika geçer. OzaN Fks14’e sofrayı kurmasını söyler. Fks14 20 dakikada sofrayı kurar ve herkes sofraya oturur.

Duygusuz : Davetsiz misafir ( kertenkele ) inşallah yine yemeğin içine düşmez.
OzaN : İnşallah ya. Zaten bugün son günü. Yarın yakalayıp geberteceğim.
LeqeND KiLLeR : Aha la kertenkele şurada. Süpürgeyi getirin de yakalayalım şu kertenkeleyi.

Kertenkelenin peşinden koşarlar ancak yine yakalayamazlar.

Lightning Thief : Hay ben böyle kertenkeleye. :D Geldiğim günden beri başıma bela oldu. :D
Cenation : Sadece senin başına bela değil. Hepimizin başına bela oldu. :D
cevaa : Yok, benim başıma değil, ayağıma bela oldu. :D Yerlere basmaya korkuyorum. :D
Fks14 : Ayağın başına kaçar inşallah. :D Sonra ayağın başına kaçsında gör ebenin dikizli aynasını. :D

O sırada herkes yemeğini bitirir. Neferet ve LeqeND KiLLeR vardiya işine gider.

OzaN’ın aklına süper bir fikir gelir. OzaN’ın planı aptalca şakayı yapanı yakalamak için idealdir. OzaN gece olmasını bekler.

Saat 00.00 olur. Neferet ve LeqeND KiLLeR vardiya işinden eve gelirler. Herkes o sırada yatmaya gider. OzaN dışında herkes uyumuştur. OzaN gizli planı yapmak için uyumamıştır. AlemTo çarşafı yine giyer ve OzaN’ın yanına gider.

AlemTo : Ey ruh yine ben geldim.

OzaN hemen AlemTo’ya sarılır ve AlemTo’yu yakalar.
OzaN hemen herkesi uyandırır.

OzaN : Hey millet kalkın! Bize aptalca şakayı yapan AlemTo’ymuş. Gelin şunu hastanede doğduğuna pişman edelim. :D

Herkes AlemTo’yu döver.

OsmanAslan : Bir daha böyle malca şakalar yapma. Yoksa daha fena yaparız.
AlemTo : Tamam daha yapmayacağım. Ama akıllıca espriler yapabilirim. :D
OsmanAslan : Daha hiç şaka yapmayacaksın.

Herkes yatağına yatar ve uyur.

Sabah olur. Evde fena ve pis bir koku vardır.

Bu koku nereden geliyordu ?

Hepsi ve daha fazlası 10. Bölümde!

Son düzenleme:
@10 yok şimdi şöyle olmuş: muhtemelan arkadaşımız Word'de yazıp buraya kopyalamış,ve kazayla 2 kere yapıştıra basmış galiba

puanım 10 iki kere yazmansının sebebi kaçıranlar içindir hacı:stupid:

Köfteyi şimdi çaktım. La bende diyorum neden fazla gülücük var diye. :D Ben başka bir şeyi 2 defa yazmışsın sandım. :D Şimdi düzelttim. :D Wordden yanlışlıkla 2 defa kopyalamışım. :)

Herkese puanı için teşekkürler. :)