FF Üyeleri Aynı Evde " 5. Bölüm "

Bu bölüme puanınız kaç ?

• 1

Oy: 1 7.1%
  • 2

Oy: 0 0.0%
  • 3

• 4

• 5

• 6

• 7

Oy: 1 7.1%
  • 8

Oy: 3 21.4%
  • 9

Oy: 3 21.4%
  • 10

Oy: 6 42.9%

• Kullanılan toplam oy
    14

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
6,858
Puanı
1,060
Dövdükleri adam badanacının oğlu çıkar. Sonra Ozan badanacının oğluyla konuşmak ister.

Ozan : Baban nerede ?
Badanacının oğlu : Beni neden dövdünüz ?
Ozan : Soruma cevap ver lan.
Badanacının oğlu : Tamam, babam şuanda kahvede.
Ozan : Babanla işimiz var. Bizi oraya götür.
Badanacının oğlu : Tamam.

Sonra bir taksi çağırırlar. Badanacının oğlu FF üyelerini babasının bulunduğu kahveye götürür.

Ozan : Adam içeride, koşun.

Kahveden içeri girerler. Sonra adamı gördükten sonra adamın yanına giderler.

cevaa : Lan tohumsuz. :D Sen niye bizim önemli eşyalarımızı ve paralarımızı ( ç ) alıp gidiyorsun ?

Sonra adamı evire çevire döverler. Adamın ağzı burnu kan içinde kalır.

Fks14 : Lan çabuk bizi eşyalarımızı aldığın yere götür. Yoksa tekrardan burnunu, ağzını kırarız. :D Sonra kırılacak ne burun kalır nede ağız. :D
Badanacı : Tamam, götüreceğim. Benimle gelin.

Taksici kapıda beklemektedir. Hemen badanacıyla beraber eşyaların bulunduğu yere giderler.

Aradan 1 saat geçer ve FF üyeleri eşyaları ve paralarını alıp evlerine döner. Badanacıyı da polise teslim ederler.

Aradan 1 saat geçer ve saat 20.30 olur. Yemek saatidir.

cevaa : Bu akşam yemekte ne var ?
Fks14 : Kulak çorbası
cevaa : Ney ! :D Kulağımızı çorbaya batırıp, batırıp mı içeceğiz. :D
Fks14 : Gerçekten çok malsın hacı. :D Çorbanın adı kulak çorbası. :D Yani kulağımızla yakından uzaktan alakası yok. :D
cevaa : Malım ben ya :D Gerçekten çok malım. :D Beni çamurlu suda temizleyin. :D

Sonra sofra hazır olur ve herkes sofraya oturur.

Ozan : Kulak çorbası çok lezzetli olmuş, parmağına sağlık. :D
Fks14 : Teşekkür ederim.
Ozan : Yarın diğer üyelerde gelecek. Bundan sonra yemekleri 4 katı daha fazla yap. :D
Fks14 : 2 katı yeter. 4 katı çok değil mi ?
Ozan : Sanki bilmiyorsun. OsmanAslan fil yavrusu gibi çorbanın 2 katını hemen içine çeker. :D
Fks14 : He, unutmuşum. :D Keşke gelmeseler ya.
Ozan : Maalesef ki yarın gelecekler.
xdragxx : Vay arkadaş ya. :D En sonunda isyan bayrağı açacağım ve dalgalandıracağım. :D ( Espri amaçlıdır. Yanlış anlaşılmasın. :) )

Herkes yemeğini bitirir. Alemto ellerini yıkamak için lavaboya gider. Lavaboda kertenkele görür.

Alemto : Anamm ! :D Lavaboda kertenkele var. :D
Ozan : Sallıyor, inanmayın. :D
Alemto : Yemin ederim, lavaboda kertenkele var. :D
Ozan : Yemin edersen başka. :D Tamam geliyorum.

Ozan kertenkeleyi süpürgeyle alır ve camdan dışarı atar.

Alemto : Sağ ol.
Ozan : Ne demek.

Aradan 3 saat geçer. Saat 00.00’a gelmiştir ve herkesinde uykusu gelmiştir. Herkes xdragxx’e yatakları sermesini söyler. xdragxx yatakları 10 dakikada serer. Herkes yatağına girer.

Ozan : İyi geceler , mini kızlar. :D
xdragxx : Sana da
cevaa : Ne mini kızı lan iri kız diyecektin her halde. :D

Fks14 : Herkese iyi geceler , gerisi … :D Artık gerisine ne derseniz. :D

Herkes uykuya dalar. Ancak Alemto’yu yine uyku tutmaz. Çok sinsi bir planı vardır.

Alemto'nun sinsi planı neydi ?

Hepsi ve daha fazlası 6. bölümde ! 6. Bölüm Çarşamba günü sizlerle !

Düzen:1(Gülücükerden ötürü görüntüyü bozuyor olmasa daha güzel olur)
konu:2(çok seviyorum bu diziyi konusu epey güzel)
hikaye:2(tam not bundan şüphe yok)
olay örgüsü:1
tükçeyi kullanma:maalesef a olmuyacak anamm bu kelimelerden ötürü istemiyerek 1 puan kırmak zorunda kaldım ilk defa 7 veriyorum 8 den aşağı vermemiştim umarım daha da iyi olur:)

Düzen:1(Gülücükerden ötürü görüntüyü bozuyor olmasa daha güzel olur)
konu:2(çok seviyorum bu diziyi konusu epey güzel)
hikaye:2(tam not bundan şüphe yok)
olay örgüsü:1
tükçeyi kullanma:maalesef a olmuyacak anamm bu kelimelerden ötürü istemiyerek 1 puan kırmak zorunda kaldım ilk defa 7 veriyorum 8 den aşağı vermemiştim umarım daha da iyi olur:)

Sağ ol teşekkür ederim. :)

Gülücükler konusunda nerede espri olduğunu belirtmek için. :):)

ben düzeni bozuyor ondan 1 puan kırdım ama en sevdiğim dizilerden biri benim sinsi planım ne acaba:)

bence çok iyi olmuş puanım 10. Ayrıca ilerki bölümlerde benide katabilirmisin malum siteye çok giremiyorum bari arkadaşlar beni unutmasın. Karar senin kardeş

Birisi 1 puan vermis.. Bence hiç haketmiyor ama neyse..

arkadaşlar flood için özür diliyorum ama adminim sen üyelerin kaç puan verdiğini görebiliyorsan bakar misin ben kaç puan vermişim. Çünkü ben 10 puan verecektim ve yanlışlıkla başka puan vermiş olabilirm. Yanlışlık yaptıysam düzeltirsen sevinirim

bence çok iyi olmuş puanım 10. Ayrıca ilerki bölümlerde benide katabilirmisin malum siteye çok giremiyorum bari arkadaşlar beni unutmasın. Karar senin kardeş

Sonralara doğru ekleyebilirim. :) Puanın için sağ ol. :) Bu arada sen 10 puan yerine 1 puan vermiş olmayasın. :)

olm adam "bir adam varmış ölmüş" yazıp yayınlasa yine 1 verilmez ayıptır ya.tamam kimsenin oyuna karışmıyoruz da art niyet olduğu çok belli...yeni kurallara göre verilen puan ortalamanın en fazla 3 puan altında olabiliyordu yanlış hatırlamıyorsam.

benden 8 gider bu bölüme.

Çorba muhabbeti ile şu replik
Ozan : Sanki bilmiyorsun. OsmanAslan fil yavrusu gibi çorbanın 2 katını hemen içine çeker. :D
Benim bu diziye 10 puan vermemi sağladı. He bunlar olmasaydı kaç verirdim yine en düşük 8. Çünkü gerçekten ben bu diziye gülüyorum. :)

Çorba muhabbeti ile şu replik
Benim bu diziye 10 puan vermemi sağladı. He bunlar olmasaydı kaç verirdim yine en düşük 8. Çünkü gerçekten ben bu diziye gülüyorum. :)

Benim şişman olduğumu nereden biliyorsunuz ya :D

Vay arkadaş ya. :D En sonunda isyan bayrağı açacağım ve dalgalandıracağım. :D ( Espri amaçlıdır. Yanlış anlaşılmasın. :) )

klasik zekai esprisi çok beğendim bu espriyi puanım her türlü 10

çok teşekkür ederim adminim ve neferet. Ayrıca emreemreu 1 puan yanlışlıkla attım çok özür diliyorum zaten düzelttiler. Birde siteye dönüşüm olayla oldu 😉