cevaa ve xdragxx’i bekleyen sürpriz mahalle de kuduz köpeklerin çoğalmış olmasıdır. cevaa ve xdragxx’in bundan haberi yoktur.
xdragxx : Ben davulcu olayım sen manici ol. Senin sesin benimkinden daha güzeldir.
cevaa : Tamam. Kesin benim sesim daha güzeldir. Bak bir mani buldum. Nasıl sence ?
Gayadan öküz bakar
Öküzün eli sakar
Delikanlı dururken
Sakallıya kim bakar
xdragxx : Güzel, hadi davulu çalmaya başlıyorum.
Evdekiler ise iftar telaşındadır. İftara 1 saat kalmıştır. Ancak ne yemek yapılacağı henüz belli değildir.
Ozan : Beyler ne yemek yapacağımızı buldum.
The Killing : Ne yapacağız ?
Ozan : Suşi
Lightning Thief : O da ne la ?
Ozan : Bir tür balık yemeği. Yapınca görürsünüz. Çok lezzetli. Kendi parmaklarımla yapacağım.
Lightning Thief : Ben hayatım boyunca yemediğim yemeği yemem. Ben dışarıdan kendi paramla pide yaptıracağım. Yanında kahvaltılık bir şeyler atıştırırım.
Ozan : İyi, sen bilirsin.
OsmanAslan : Beyler dün gece başımda sinek dolanıyordu. Az önce intikamımı aldım. Sineğin ölüsünün üstüne de Pepsi döktüm. Canlanır diye. Hani diyorlar ya Pepsi yaşatır seni Pepsi. Ama canlanmadı. Demek ki yaşatmıyormuş. Tam tersine sinek asitten çürüdü.
Ozan yemeği yapmaya başlamak için malzemeleri Duygusuz’a söyler ve Duygusuz malzemeleri almayı gider.
Ozan : Malzemeleri 10 dakika içinde eve getir.
Duygusuz : Tamam.
Ozan : Hemen koş.
Duygusuz : La tamam dedik ya.
xdragxx davulu çalmaya başlar. cevaa ise yanık sesiyle manilerini söylemeye başlar. Pencereden bakan bir adam ise cevaa’ya bağırarak şöyle der.
Adam : La o ne biçim ses. Kedi sesi gibi ince. Biraz bağırarak söyle maniyi. Karıncalar bile seni zor duyuyor.
cevaa : Tamam abi.
Ancak cevaa bağırınca sesi Pavorotti gibi çıkmaktadır.
Duygusuz malzemeleri eve getirmiştir. Ozan suşiyi yapmaya başlar ve 40 dakika içinde bitirir.
Neferet : Yemek hazır olmadı mı hala ya ? Yemeği yiyince inek gibi şişmek istiyorum. 10 dakika kaldı iftara.
Ozan : Yemek hazır. Sofrayı kurun. Sofrayı kurana kadar zaten Ezan okunur.
Sofrayı kurmaya başlarlar.
cevaa Pavorotti gibi sesiyle bütün mahalleyi ayağa kaldırır. Peşlerine de köpek takılır. En sonunda çıkmaz sokağa varırlar. Köpek hemen önlerindedir.
cevaa : Erkek öküzün dişi öküze baktığı gibi ne bakıyon lan.
xdragxx : Ne yapacağız olum ? Çıkmaz sokağa geldik.
cevaa ve xdragxx köpekden kurtulabilecekler mi ? cevaa ve xdragxx'i topu patlatabilecekler mi ? Ozan’ın yapmış olduğu suşi yemeği nasıl olacak ?
Hepsi ve daha fazlası 15. bölümde! 15. Bölüm yarın sizlerle olacak!
Arkadaşlar puanlamayı kaldırdım. Puan vermek isteyen arkadaşlar puanlarını mesaj olarak belirtebilirler.
xdragxx : Ben davulcu olayım sen manici ol. Senin sesin benimkinden daha güzeldir.
cevaa : Tamam. Kesin benim sesim daha güzeldir.
Gayadan öküz bakar
Öküzün eli sakar
Delikanlı dururken
Sakallıya kim bakar
xdragxx : Güzel, hadi davulu çalmaya başlıyorum.
Evdekiler ise iftar telaşındadır. İftara 1 saat kalmıştır. Ancak ne yemek yapılacağı henüz belli değildir.
Ozan : Beyler ne yemek yapacağımızı buldum.
The Killing : Ne yapacağız ?
Ozan : Suşi
Lightning Thief : O da ne la ?
Ozan : Bir tür balık yemeği. Yapınca görürsünüz. Çok lezzetli.
Lightning Thief : Ben hayatım boyunca yemediğim yemeği yemem.
Ozan : İyi, sen bilirsin.
OsmanAslan : Beyler dün gece başımda sinek dolanıyordu. Az önce intikamımı aldım. Sineğin ölüsünün üstüne de Pepsi döktüm. Canlanır diye.
Ozan yemeği yapmaya başlamak için malzemeleri Duygusuz’a söyler ve Duygusuz malzemeleri almayı gider.
Ozan : Malzemeleri 10 dakika içinde eve getir.
Duygusuz : Tamam.
Ozan : Hemen koş.
Duygusuz : La tamam dedik ya.
xdragxx davulu çalmaya başlar. cevaa ise yanık sesiyle manilerini söylemeye başlar. Pencereden bakan bir adam ise cevaa’ya bağırarak şöyle der.
Adam : La o ne biçim ses.
cevaa : Tamam abi.
Ancak cevaa bağırınca sesi Pavorotti gibi çıkmaktadır.
Duygusuz malzemeleri eve getirmiştir. Ozan suşiyi yapmaya başlar ve 40 dakika içinde bitirir.
Neferet : Yemek hazır olmadı mı hala ya ? Yemeği yiyince inek gibi şişmek istiyorum.
Ozan : Yemek hazır. Sofrayı kurun. Sofrayı kurana kadar zaten Ezan okunur.
Sofrayı kurmaya başlarlar.
cevaa Pavorotti gibi sesiyle bütün mahalleyi ayağa kaldırır. Peşlerine de köpek takılır. En sonunda çıkmaz sokağa varırlar. Köpek hemen önlerindedir.
cevaa : Erkek öküzün dişi öküze baktığı gibi ne bakıyon lan.
xdragxx : Ne yapacağız olum ? Çıkmaz sokağa geldik.
cevaa ve xdragxx köpekden kurtulabilecekler mi ? cevaa ve xdragxx'i topu patlatabilecekler mi ? Ozan’ın yapmış olduğu suşi yemeği nasıl olacak ?
Hepsi ve daha fazlası 15. bölümde! 15. Bölüm yarın sizlerle olacak!
Arkadaşlar puanlamayı kaldırdım. Puan vermek isteyen arkadaşlar puanlarını mesaj olarak belirtebilirler.