FF Üyeleri Aynı Evde " 10. Bölüm "

Kaç puan veriyorsunuz ?

• 1

Oy: 0 0.0%
  • 2

• 3

• 4

• 5

• 6

• 7

Oy: 2 20.0%
  • 8

• 9

• 10

Oy: 8 80.0%

• Kullanılan toplam oy
    10

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
6,858
Puanı
1,060
Evdeki pis koku hala devam etmektedir. Evdeki üyeler uyanmıştır artık.

Ozan : Biriniz gaz mı kaçırdı ? :D
Fks14 : Bu gaz kokusuna benzemiyor. Çürük kokusuna benziyor. Koku dolabın arkasından geliyor koşun.

Koku kertenkele ölüsünden gelmektedir. Kertenkele çürümeye başlamıştır artık. Herkes kertenkelenin öldüğünü görünce sevinmeye başlar.

Ozan : Oh be kurtulduk şu kertenkeleden. Geceleri zor uyuyordum. Yemekleri bile zor yiyordum.
Duygusuz : Ozan sen mi ? Ben geceleri hortlamadan zor uyuyordum. Fosur, fosur uyuyordun. :D Yemekleri de görmemiş gibi yiyordun. :D
Ozan : Yalanım varsa yalancı olayım. :D Şuradan biriniz süpürgeyi getirsin de kapıya atalım şu ölüyü.
xdragxx : Tamam, ben getiriyorum.

Süpürgeyle kertenkelenin ölüsünü dışarı atarlar. Artık üyeler rahatça yemek yiyip rahatça uyuyacaklardır bir gün boyunca. Çünkü yarın Ramazan ayı başlayacaktır. Yarından itibaren artık oruç vaktidir.

Ozan : Fks14 sofrayı hazırla.
Fks14 : 20 dakikaya hazır.

Aradan 20 dakika geçer ve Fks14 kahvaltıyı hazırlar. Herkes sofraya oturur ve kahvaltısını yapar.

Herkes kahvaltısını bitirir. Aradan 5 saat geçer.

Ozan : Bugün yemekler dışarıdan.
Neferet : Parasına ben dokunmam. Kuruş ödemem. :D
Ozan : Ne beleşçi adamsın ya. :D Tamam ücretler de benden. :D Hemen sipariş veriyorum. 22 tane lahmacun 11 tane ayran.
Neferet : Lahmacunla adam kandıracaksın. :D Lokantaya gidiyoruz. Orada ısmarlayacaksın. :D
Ozan : Başka isteğiniz. :D
Neferet : Biz karışmayız. Yemekler benden dedin. Senden olacak. İstediğimizi yapmazsan döveriz seni. :D
Ozan : Bir de tehdit ediyorsunuz he. :D Tamam götürüyorum. Herkes hazırlansın. :D
xdragxx : Ben gelmek istemiyorum. Evde temizlik yapacağım.
Fks14 : Bende gelmek istemiyorum. Akşama eve yemek yapacağım.
Ozan : Siz bilirsiniz.

Yemeğe gidecekler hazırlanır ve yola çıkarlar. En sonunda lokantaya varırlar.

Neferet : Garson masaya bak!
Garson : Buyurun efendim.
Neferet : Şurayı donat. Ne varsa koy masaya.
Garson : Tamam.
Ozan : Ne yaptın sen ya. :D Bu akşam iflas bayrağını açacağız anlaşılan. :D
Garson masayı donatır. Herkes yemeği yemeye başlar.

cevaa : Yemekler güzelmiş.
Ozan : Parası da güzel. :D Ne de olsa ödeyecek benim. :D

Herkes yemeğini yer.

Neferet : Garson fişi getir.
Garson : Hemen.

Garson fişi getirir ve Ozan gözlerine inanamaz.

Ozan : 1.500 TL! 2 aylık kazancım gitti. :D Karnıma ağrılar girdi. :D Ben bir lavaboya gideyim. :D
Neferet : Tamam git. LeqeND KiLLeR’de kapının önünde beklesin. Kaçarsın filan. :D
Ozan : Tamam, beklesin. :D

Ozan lavaboya gider. Ancak güzel bir planı vardır.

Ozan’ın planı neydi ?

Hepsi ve daha fazlası 11. Bölümde! 11. Bölüm yarın sizlerle!

10 puan verdim. Fazla abartmıssınız ya yemek yiyerken. Lokanta'da masayı donatırsınız, ardından hesap oZaN aDmiNiN başını ağırtır. Güzel olmuş ya acaba nasıl ödeyecektir oZaN Admin. :D

10 puan
xdragxx : Ben gelmek istemiyorum. Evde temizlik yapacağım. evde kendi odamı temizlemeyen ben baya toparlanmışım:D