9.14 bence 9.8'den daha yüksek share.e tamam atv geçmiş işte
9.14 bence 9.8'den daha yüksek share.e tamam atv geçmiş işte
aga 9.08 değil ama 9.80 oluyo o9.14 bence 9.8'den daha yüksek share.
klasik yakamoz-asi analizi işte müthiş süper eline sağlık aga enfesto dehşetül vahşet mükemmel
değişik smile
+1
aga sen dediğim gibi 9.8 i 9.08 sandın ama o 9.80 yani düz hesap 10 diyelimNeyse 3'ün 5'in hesabını yapmayalım problem değil @takas haklı olsun.haklıda!
Sen takas'ın yorumlarına bire bir katılıyon he 😱 başımıza taş yağıcaktakas ın yorumuna birebir katılıyorum onu anlatmaya çalışıyordum
aga başka şansı yok itaat ediyor artık banaSen takas'ın yorumlarına bire bir katılıyon he 😱 başımıza taş yağıcak
Burada rakamlardan çok Atv'nin bu kadar geri kalmasına şaşırdım,Fox yakalamış Atv'yi+1
aga sen dediğim gibi 9.8 i 9.08 sandın ama o 9.80 yani düz hesap 10 diyelim
aga bu tablo aslında çok şey açıklamıyor yanlıış anlaşılmasın atv umrumda değil ama objektif bi şekilde yorumlarsak fox un atv ye yaklaşması bile imkansız ki bence kara para tutacaktırBurada rakamlardan çok Atv'nin bu kadar geri kalmasına şaşırdım,Fox yakalamış Atv'yi
Atv'nin Kara Para Aşk'ı tutturması şart oldu.
Biz burda objektif şekilde değerlendirme yapıyoruz yoksa Fox benim umrumda değil.Fox'da da izlediğim hiçbir program yok izlediğim dizilerin hepsi Atv'de o yüzden Atv'nin daha yüksekte olmasını isterim.aga bu tablo aslında çok şey açıklamıyor yanlıış anlaşılmasın atv umrumda değil ama objektif bi şekilde yorumlarsak fox un atv ye yaklaşması bile imkansız ki bence kara para tutacaktır
atv nin haftasonu çok zayıf cumartesi bi nebze idare ediyor ama pazar günü adeta kanal ortada yok sıfırın altında
bikaç gün çok iyi olsada bazı günler yarışta olmaması zirveye taşımıyor kanalı
cuma günüde yokları oynuyor
aga ben vadinin show tv ye geçmesini istiyorum inşallah geçer atv kendi başının çaresine baksın artıkBiz burda objektif şekilde değerlendirme yapıyoruz yoksa Fox benim umrumda değil.Fox'da da izlediğim hiçbir program yok izlediğim dizilerin hepsi Atv'de o yüzden Atv'nin daha yüksekte olmasını isterim.
Birde yakında başlayacak olan Yasak dizisi var Fikret Kuşkan'ın o da iddialı bir diziye benziyor..
İyi olur Show Tv'nin renkleri daha güzel,Kurtlar Vadisi genelde gece çekildiği için karanlık renk Show Tv'ye daha çok yakışıyor.aga ben vadinin show tv ye geçmesini istiyorum inşallah geçer atv kendi başının çaresine baksın artık
biz karagecelerin ruhuyuz aga anlatabiliyorum demiİyi olur Show Tv'nin renkleri daha güzel,Kurtlar Vadisi genelde gece çekildiği için karanlık renk Show Tv'ye daha çok yakışıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?