Feyyaz Duman'ın Yeni Projesi Belli Oldu: 'Bende Seni Görüyorum Baba'

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
71,550
Reaksiyon puanı
56,784
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
BEN-DE-850x567.jpg


Ünlü oyuncu Feyyaz Duman'ın yeni projesi belli oldu.

Kadın, Baraj, Yalancılar ve Mumları ile Oğlum dizilerinde izleyici karşısına çıkan başarılı oyuncu Feyyaz Duman; yapımcılığını Cansu Ayhan'ın, ortak yapımcılığını Ertuğrul Ayhan'ın üstlendiği, yönetmen koltuğuna ise Ender Mıhlar'ın oturacağı 'Bende Seni Görüyorum Baba' adlı film ile anlaştı.

Melis Birkan, İlker Kızmaz, Murat Eken, Haki Biçici, Hakan Karsak, Beste Bereket, Hakan Salınmış, Birsen Dürülü ve Jinda Deniz Karsak'ın kadrosunda yer aldığı filmin senaryosunu oyuncu Hakan Karsak kaleme aldı.
Evlerinden ayrılıp İstanbul’a gelen üç kardeş… Kaan, İbrahim ve Tankut.

Bu üç kardeş zorlu yıllar geçirsede, en sonunda İbrahim artık bir doktor, Kaan ünlü bir aktör, Tankut ise Kaan’ın menajeri olmuştur. Kaan bu zor yıllar içerisinde sonu ayrılıkla biten bir evlilik yaşamış ve bu evlilikten kızı Deniz dünyaya gelmiştir.

Her şey tam yoluna girmiş ve herkes o zorlu yılları atlatmaya, alışmaya ve unutmaya başlamıştır. Göremedikleri ya da belki görmezden gelmeye çalıştıkları acı kapılarını çalana kadar. Kaan tıpkı ablası gibi aynı hastalığa yakalanmıştır ve anlarlar ki artık yapılabilecek bir şey kalmamıştır. Kaan’ın az zamanı vardır yaşama dair.

Kaan’ın amacı bu dünyaya gözlerini kapatmadan kızına kendini hep hatırlayabilmesi için bir film çekmektir. Bu film öyle bir film olmalı ki Deniz yıllar sonra izlediğinde bile, tıpkı babası gibi yaşamın en temel gerçeği olan ölümün onları karşılayacağı o kocaman aileyi bir arada görmeli ve hatırlamalı. Bu yüzden filmin oyuncuları da ailesinin fertleri olmalı. Kaan, özlem çeken annesini, kırgın babasını, ba-basının kötü kararıyla mutsuz bir evliliği olan ablası Baharı, kardeşleri Tankut ve İbrahim’i, biricik kızı Deniz ve eski eşi İpek’i de yanına alarak her zorluğa rağmen filmi çekmeye başlar.
Kaynak: Birsen Altuntaş
 
  • Beğendim
Reactions: Angelica

cokiyitvci

Favori Üye
Katılım
30 Haziran 2011
Mesajlar
32,253
Reaksiyon puanı
13,302
Puanı
1,060
Bekliyorum, izlerim bunu da. :D Feyyaz'ım FOX'uma geri dönmeli en kısa sürede. :bhr:
 

serhatt

Moderatör
Katılım
10 Aralık 2014
Mesajlar
96,945
Reaksiyon puanı
62,533
Puanı
1,060
Bu yeteneksiz ve donuk adama nasıl rol veriyor bu yapımcılar pesss...