Fetih 1453

The Killing

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
8
Puanı
159
İzlediğim en kötü film olabilir. Bunu sadece fikrimi belirtmek için söyledim, siyasi tartışma çıkarma niyetim yok.

Kişisel Tercihin Beğenmemiş olabilirsin bu gayet normal
Bende dvd'si çıkınca izlemeyi düşünyorum

Gayet güzel bir filmdi yoruma katılmıyorum. Çağlar seni kınıyorum ayrıca. :q

Görsel efektler olarak olsun, tekbirler olsun, kıyafetler olsun çok çok güzeldi. 3 saat sürdü ama vaktin nasıl geçtiğini anlamadım bile, hiç sıkılmadım.
Tekrar olsa tekrar izlerim.
Boşuna seyirci sayısı 6 milyonu geçmedi kırılmadık rekor bırakmadı. Ayrıca filme tam olarak 18 milyon harcanmış, bu kadar para harcanmış bir filme izlediğim en kötü film demek cidden ayıp.
Bazı kusurlar olabilir ama şimdiye kadar yapılan tarihi Türk filmlerinin hepsinden güzeldi.

DVD'si çıksa da izlesek dediğim Türkiye'nin gelmiş geçmiş sinemada en çok izlenen filmi.

Recep İvedik'i geçti mi?
Ben izlemedim internete düşsün izleyecem

Tek başıma sinemaya gitmem arkadaşlar da gitmek istemiyorlar

Bu filmi Dvd'den izleyenlere diyecek bir şey bulamıyorum, sanırım sinemaya gitmek için 9 Tl bulamamışlar. :GDG: üzücü. :mmm:

Sinemada film izlemeyi sevmiyorum. Bir kere karanlıkta bir şey izleyemiyorum gözümü aşırı rahatsız ediyor. İkincisi film izlerken ben arada sıkılırım ve başka şeylerle uğraşmak isterim. 3 saat koltuğa çakılı bir vaziyette film izlemem çok zor.

Başka film olsaydı bende sıkılırdım ama bu film sıkmıyor. Bahar sıkılmadıysa kimse sıkılmaz.

ben 10 liraya gitmştim kazıklanmışım demkki

filme gelince ilk perde sıkıcıydı.. fatih sultan mehmete yeteri kadar ağırlık verilmiyordu bence ulubatlı hasanın ak hayatından bizene
çoğu detay atlanmıştı aslında

he bide bi ara aslında işstanbulu fethetmemişiz keklemişler bizi diye düşünmedim desem yalan olur

kısacası abartılcak bir film değildi ,izledikten sonrada yürümekte zorlanıyosunuz malum 3 saat