Fetih 1453 TV'de İlk Kez Ne Zaman Yayınlanacak? | Film Show TV'nin Elinden Kaçtı!

Fox için iyi hamle. Yıllar sonra ilk kez 1. olacaklar

Ben izlemem

Buna bakılırsa 20 Dakika 14 Aralıktan sonra mı başlayacak?
Bence Fetih yayınlandıktan sonraki hafta yayınlanmaya başlamalı.

hafife alma ozan admin halit ergenc meryem nur tuncel kurtiz kadronun gücünü kıyasla tahminen kaç yapar bence 20 milyonu geçer

Ne filmler geldiler de gişe yapamadılar. Kendin diyorsun tvde bile 10 milyon kişi izliyor sinemada nasıl daha fazla kişi izlesin

Alıp alabileceği en fazla 4-5 milyon olur çok olağan üstü bir konu bulunmazsa Fetih 1453 gibi.

aga ne dıon 20 mılıon kesın dıom

bu filmi tek gecede mi yayınlanacakmış...film 2 saat 47 dakka falan sürüyormuş... 20.00 de başlatsa bile reklamlarla bir en az 24 ü buldurur fox... birde show kedi olalı bir fare tuttu demiştim onuda kaçırmış elinden... bu gidişle kepenkleri kapatır kanal...

6 milyon kişi para verip izledi, Muhteşem Yüzyıl bedava.

drama filimlerin yüksek reyting aldıgını nirde gördün ozaan
)) star okadar yeni türk filimleri koyuyor aldıgı reyting ortada recep ivedik bile çif rakamları görmedi.. bende mahoni gibi düşünüyorum my fetihten çok izlenir ,sebebi birinide ne olacagını herkes biliyor ama dizide bu hafta ne olacagını kimse bilmiyor. merak mermeri bile deler
)))

beyazsoy haklı
katılıyorum

beyazsoy haklı
katılıyorum

dizinin filmi yapılsa ne kadar izlenir filmin yapılacagı bütçesine göre değişilir fetihe 12 milyonu aşkın para harcanmış 6 milyon izlensin bi zahmet zaten fetihin alavcagıreytingi göreceğiz

Fox TV büyük bir işe imza attı. Yayınlanacak gün reytinglerin tavan yapacağını düşünüyorum. En azından bunu gişede yakaladığı başarıyla yapabileceğini düşünüyorum.

Fox doğru bir iş yapmış yayınlandığı gün en çok izlenen yapım olur büyük ihtimalle.

Yayınlanmadan önceki hafta hazırlık aşamaları ve savaş sahnesinin kamera arkasından oluşan bölüm yayınlanacakmış.

Aman Fox'a dizi yapıyor diye Medyapım oraya kakalamiş.Diziyi belki Kanal D alabilir.Madem Veda kötü gitti.Onlara bi dönem/tarihi dizisi borclular sanki.Aha buraya yazdım ya tutarsa