Fetih 1453'ün Dizisi Yapılmayacak !

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cevaa

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
26 Şubat 2011
Mesajlar
22,434
Reaksiyon puanı
4,420
Puanı
911
Yaş
30
Konum
İstanbul
Filmin yapımcısı Faruk Aksoy, dizisini yapmayacağını açıkladı.
Aksoy, "Bu dizi söylentilerinin benimle alakası yok! Birileri bunu yapmaya çalışıyor olabilir ama o kişi ben değilim" dedi.

Muhteşem Yüzyıl dizisine atıfta bulunan Faruk Aksoy, filminde neden harem öğelerinin bulunmadığını da açıkladı:
"Fatih Sultan Mehmet, Kanuni Sultan Süleyman veya Yavuz Sultan Selim'in toplasan beşer yılları sarayda geçmemiştir. O bir dizi formatıdır. Bu konuda çok fazla yorum yapmak istemiyorum, sonuçta bu dizileri yapanlar da bizim meslektaşlarımız. Ama dizi sektörü çok farklı bir sektördür. Sonuçta bizim 160 dakikalık bir sinema filmine ne kadar para harcadığımız ortada... Bunu dizi formatında yapmak çok daha pahalıya mal olabilir. Bu, onların kararıdır. Ama padişahlarımız bizim filmimizde anlattığımız gibiydi."
 
Muhteşem Yüzyıl'a da lafı geçirmiş hani, doğruya doğru tabi, Kanuni'yi saraya hapsettiler dizide. :)
 
Nezaman tarihi dizi yada filim cekilse harem balandira balandira filme veya diziye yetlestiriliyor. sanki tarihte paso sevismisler de baska bisey yapmaya firsatlari kalmamis gibi :))))))) koskoca istanbul fethedilmis .kac padisah gelip alamamis istanbulu yani bu kadar nedamli bir fetih ama gazeteci hala neden harem sahnesi az diyor :))))))) buna dense dense muhtesem yuzyilin faydalari denir :))))))))) iste boyle gazeteciler turettiyor :)))))))
 
Nerede kaldı bu kreys, Muhteşem yüzyıl'la ilgili her habere mutlaka cevap yazardı derken kreys müthiş ve anlamlı bir mesajla aramıza katıldı. :)
 
yapılmaması sevindirici sıkardı artık millette izlemezdi 2-3 sene sonra muhteşem yüzyıl falan bittikten sonra belki...
 
yapılsaydı sürekli muhteşem yüzyılla karşılaştırılacaktı zaten.. en iyisi olmuş... ayrıca faruk aksoy doğru konuşmuş... eğer muhteşem yüzyıl gerçek kanuni dönemini anlatsaydı çok pahalıya mal olurdu... ayrıca bende bi muhteşm yüzyıl izliyorum ama nedense bu sezon çok sıkcı bi şekilde ilerliyor ve aynı spartacus gbi bi müzik var ve her olay haremde oluyo... keşke diiznin ismi muhteşm yüzyıl deilde muhteşem harem olsaydı... hem dizi için isyan bayrağını çekenler çekmemiş olurdu.. :D