Fetih 1453'ün Dizi Versiyonu Ne Zaman İzleyici İle Buluşacak?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Milliyet gazetesi yazarı Sina Koloğlu, Rahşan Gülşan'ın Fetih 1453'ün dizi olacağı şeklindeki yazısının doğru olduğunu belirtti ve detaylar verdi.

"Filmin yayın hakkı Show TV'de. Kanal, filmi ekim ayında dört bölüm olarak yayınlayacak. Sonra beşinci bölümden itibaren, dizi versiyonu başlayacak. Yani dizi, filmin devamı olacak."

fetih-1453-un-hedefi-7-milyon-izleyici_m.jpg

Filmi devam ettirmek ilginçmiş, yalnız 150 dakikanın dörtte biri 37 dakika ediyor, 37 dakika bir bölüm için az değil mi?

Gerçekten filmin devamı da 40 dakika civarı olursa büyük devrim olur ve ben de izlerim kesinlikle...

Filmi bölme düşüncesi ise epey ilginçmiş :)

Büyük Bir Şok Yaşayacak Bence Facebookta Herkez Show Çakma M.Yüzyıl Pesinde Diye yorumlar atiyor show reytingleri çöktü çarsamba kurtarma çabalarina girdi diyolar

Çarsambaları Star Çostu

Show Dibe Vurdu Hababa Uzay Zaten Çok Kötü Gerçekten Show Çarsambalari Hayal Kırıklıgına Ugramaya devam eder bence.

Büyük Bir Şok Yaşayacak Bence Facebookta Herkez Show Çakma M.Yüzyıl Pesinde Diye yorumlar atiyor show reytingleri çöktü çarsamba kurtarma çabalarina girdi diyolar

Çarsambaları Star Çostu

Show Dibe Vurdu Hababa Uzay Zaten Çok Kötü Gerçekten Show Çarsambalari Hayal Kırıklıgına Ugramaya devam eder bence.

Onları diyenler Muhteşem Yüzyıl hayranları olduğu için ve Sosyal Medya'yı bir tek Facebook kapsamadığı için çok önemli görüşler değil.

Onları diyenler Muhteşem Yüzyıl hayranları olduğu için ve Sosyal Medya'yı bir tek Facebook kapsamadığı için çok önemli görüşler değil.
bence böyle diyenler haklı olabilir çünkü film dizi haline dönerse beğenmediğiniz harem sahneleride filmde mutlaka yer alacaktır ayrıca aşklar uydurma reyting arttırma konularıda filme ekleneceği(çünkü 150 dakikayı doldurmak kolay değil) için filmin muhteşem yüzyılın çakması haline gelmesi büyük ihtimal

Gerçekten filmin devamı da 40 dakika civarı olursa büyük devrim olur ve ben de izlerim kesinlikle...

Filmi bölme düşüncesi ise epey ilginçmiş :)

filmin devamı 40 dakika olması için filmi star ın yayınlaması gerekiyor çünkü star şu anda yeni hamleler peşinde.. show ise tamamen şova yönelik bir kanal para önce gelir reklamı dolduracaklardır filme 40 dakika yetmeyecek 150 dakika anca kurtarır :)

Şimdi düşündüm de ekim ayında bu dizi vizyondan inmiş olur mu ki! Recep İvedik gibi, Issız Adam gibi bazı filmler çok uzun süre vizyonda kaldılar, bu dizinin de hemen yok olup gideceğini sanmıyorum açıkçası.

Vizyondayken tv gösterimi de olursa çok enteresan olur . :)

bu film herkes tarafından merak edilip sevildi bu diziyi showda yayınlanırsa yayınlandığı gün hep çok açık arayla birinci olur :)

bu film herkes tarafından merak edilip sevildi bu diziyi showda yayınlanırsa yayınlandığı gün hep çok açık arayla birinci olur :)

Çok büyük olasılıkla ilk haftalar öyle olur, 20'lerden düşmez ama sonrası senaryonun sağlamlığına başlı, tek tarih figürüyle zirvede olmak zor.

benim düşüncem showtv muhteşem yüzyıla inat aldı çünkü muhteşem yüzyıl stara geçti sözleşmeyi stara yaptı