çiçekciyle danscıyı patlakmak nasıl bir şey yaaa hahahha
hahaha haklısın ama ben basite kaçmadımki yorumlara dikkat edersen bunda komik bir şey yok diyenlerden geçilmiyor arkadaşın emeğine haksızlık yapılıyor bende bunun üstüne komik olan bir diyoloğu paylaştım arkadaşa sahip çıkmak adınaçiğdemi çağırman iyi olmuş birde total dizi izleyene danışmak lazım AB ye pek hitap etmiyor)
o kadar ismini mentionlamışlar derin bir yorum yapman lazım bu kadar basite kaçmayacaktın??)
hahaha haklısın ama ben basite kaçmadımki yorumlara dikkat edersen bunda komik bir şey yok diyenlerden geçilmiyor arkadaşın emeğine haksızlık yapılıyor bende bunun üstüne komik olan bir diyoloğu paylaştım arkadaşa sahip çıkmak adına
en azından uğraşıyor cnm diğer senaryolarıda sen anlarsın daha çok yapımı çıkargüzel yapmışsın helal olsun..
bende arkadaşa destek çıkacağımda bişey anlamadım
Benden ekmek çıkmaz sana. Ayrıca bu komedi değil olsa olsa Pompy nin dramı olur. Ayrıca asıl komedi seni forumdan banlamayan zihniyet olur@ruzgargulu
@RuzgarGulu
@ruzgargulu bunu kanald alırsa perşembeye koyar ve vadiyi gecerBenden ekmek çıkmaz sana. Ayrıca bu komedi değil olsa olsa Pompy nin dramı olur. Ayrıca asıl komedi seni forumdan
banlamayan zihniyet olur
Erotik dizi yaparsan desteklerim seni@ruzgargulu bunu kanald alırsa perşembeye koyar ve vadiyi gecer
Foruma pompy vadiyi tahtından etti dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?