Feslegende inanılmaz komedi

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,261
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
2 bölüm
olay başlıyor
Taksim içerde people cafe
Polis balosunda Mete ve beyza birbirine aşık olurlar; Meltem beyzanın doğum gününde süpriz yapmak ister; MELTEM Yagmur nasıl bir plan yapacağız; Yagmur sen bilmiyorsan işimiz zor aaa hatrıma bir fikir geldi kraliçe tahtlarını getirin;
ALI OZAN AMIR: ne olacak içimden birses kötü şeyler olacak diyor;
Mete :8 tane kız arkadaşım var 9.suda beyza hem o polis ozaman haber alırız bende polisim ve üstüyüm hiç bişey yapamazlar erkekler daha fazla kıza sahip olmalı;
DOĞUM GÜNÜ ÖGLEN 2 GÜN SONRA şişli disiplin üniversitesi mete beyzanın doğum gününde okuldan başka bir kız adı elif nurla çıkar mum ışığında yemek yerler meltem amirin ekibi değil gazeteciler fotoğraflarını çeker; Ali ozan amir halk tv yi açar; haberlerde son dakika; elifnur faruk tarafından vuruldu töre cinayeti bir can daha alcakmı;
MELTEM :ne olmuş bu mete;
Ali ozan amir :şimdi korumamız lazım meteyi; BEYZA Allah evini ateşlere sarsın birliklerini bozsun evlenemesin kimseyle taşa takılıp düşşsün berat üstüne düşşsün; Nasıl aldatırsın beni;
ALI OZAN AMIR: o ne biçim beddua;
Mete: Allahım bir töreye malzeme olmadığımız kalmıştı,
ALI OZAN AMIR: google earth kamerasından bakın evine içine girin;
MELTEM :BU ne 8 tane kız arkadaşımı var; Metenin haremi diye ordakiye 9 sen görmesen 10 beyzayla beraber;
Ali ozan Amir :Onu bizim yakalayıp hapse sokmamız lazım yoksa
teşkilata güven kalmaz;
Meltem :Nasıl o senin ve benim üstüm Beyzanında;
BEYZA siz onu yakalıyamazsanız hem kendimi hem onu öldürürüm;
Ali ozan AMir ; şimdi şu tecavüzcüyü bulalım bomba yanlarına kalmaz; istanbul Boğazı dışarda faruk sevginin evine bomba koyar ve patlar;
Faruk yüksel; bu burda bitmez sırada yağmur var namusumuzu temizleyeceğiz yaşasın yüksel aşireti;
BEYZA; Bu tecavüzcü hetananın işi olmasın;
ALI OZAN AMIR bu faruk yükselin işi yüksel aşiretinden yağmuru korumamız lazım;
doktor durum kritik hemen hastahaneye gitmemiz lazım;
ALI OZAN AMIR; hemen yağmuru evinden alın;
2 bölüm sonu

Güzel olmus @pompy begendim bu bölümü hareket bol.
Harbi tam komedi olmus adamin 8 tane sevgilisi var ve üstüne bir tane daha istiyor. Ne adam'mis arkadas :F

Bu kisim'da baya hayal gücü isteyen birsey olmus ama uzun vadede bu da olur :D

Harika olmuş gülmekten kalp krizi geçirecektim. Gözlerim karardı. Başım döndü. :) Eline sağlık güzel. :)

2 bölüm
olay başlıyor
Taksim içerde people cafe
Polis balosunda Mete ve beyza birbirine aşık olurlar; Meltem beyzanın doğum gününde süpriz yapmak ister; MELTEM Yagmur nasıl bir plan yapacağız; Yagmur sen bilmiyorsan işimiz zor aaa hatrıma bir fikir geldi kraliçe tahtlarını getirin;
ALI OZAN AMIR: ne olacak içimden birses kötü şeyler olacak diyor;
Mete :8 tane kız arkadaşım var 9.suda beyza hem o polis ozaman haber alırız bende polisim ve üstüyüm hiç bişey yapamazlar erkekler daha fazla kıza sahip olmalı;
DOĞUM GÜNÜ ÖGLEN 2 GÜN SONRA şişli disiplin üniversitesi mete beyzanın doğum gününde okuldan başka bir kız adı elif nurla çıkar mum ışığında yemek yerler meltem amirin ekibi değil gazeteciler fotoğraflarını çeker; Ali ozan amir halk tv yi açar; haberlerde son dakika; elifnur faruk tarafından vuruldu töre cinayeti bir can daha alcakmı;
MELTEM :ne olmuş bu mete;
Ali ozan amir :şimdi korumamız lazım meteyi; BEYZA Allah evini ateşlere sarsın birliklerini bozsun evlenemesin kimseyle taşa takılıp düşşsün berat üstüne düşşsün; Nasıl aldatırsın beni;
ALI OZAN AMIR: o ne biçim beddua;
Mete: Allahım bir töreye malzeme olmadığımız kalmıştı,
MELTEM :BU ne 8 tane kız arkadaşımı var; Metenin haremi diye ordakiye 9 sen görmesen 10 beyzayla beraber;
Ali ozan Amir :Onu bizim yakalayıp hapse sokmamız lazım yoksa
teşkilata güven kalmaz;
Meltem :Nasıl o senin ve benim üstüm Beyzanında;
BEYZA siz onu yakalıyamazsanız hem kendimi hem onu öldürürüm;
Ali ozan AMir ; şimdi şu tecavüzcüyü bulalım bomba yanlarına kalmaz; istanbul Boğazı dışarda faruk sevginin evine bomba koyar ve patlar;
Faruk yüksel; bu burda bitmez sırada yağmur var namusumuzu temizleyeceğiz yaşasın yüksel aşireti;
BEYZA; Bu tecavüzcü hetananın işi olmasın;
ALI OZAN AMIR bu faruk yükselin işi yüksel aşiretinden yağmuru korumamız lazım;
doktor durum kritik hemen hastahaneye gitmemiz lazım;
ALI OZAN AMIR; hemen yağmuru evinden alın;
2 bölüm sonu

bu seferki hepsinden güzel olmuş @pompy yazım şeklinde düzelmiş tebrikler ..

şu (hatrıma bir fikir geldi) sözüde orda numunelik olarak kalsın :)))

Kafalarimiz baya karisti bence genel konuyu düzgün bir yola koy önce sonra ortaligi daha da karistir. :D
bu zaten bir kızın aşk hikayesi üniversiteden söz verdim yazıyorum

bu seferki hepsinden güzel olmuş @pompy yazım şeklinde düzelmiş tebrikler ..

şu (hatrıma bir fikir geldi) sözüde orda numunelik olarak kalsın :)))
bilgisayardan kopyala yapıştır diyorum link ekle çıkıyor telefondan kopyala yapıştır olunca oluyor xenforoya geçtikten sonra forum çıldırdı

Son düzenleme: