Feslegen

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,345
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
3 bölüm
çeteler
ANKARA Ybmm içerde Sabah
Bir yalanlar cumhuriyetinin başbakani çete reisidir adı berat Edison partisinin başkanıdır birgün sansur belediye başkanı selim edison partisi tarafından tekrar aday gösterilmiştir; ama bundan 11 yıl öncesi ceydaya tecavüz eden Hetana sansür belediye başkanının oğludur 1 gün hapiste yatıp sansur belediyenin ve yalan cumhuriyetininbaşbakanın verdiği imkanla hapistan çıkar; tUNA MÜDÜR; HEmen bunu Ali ozan amire iletin; TUNA MÜDÜRÜN EKİBİ; Tamam; TUNA MÜDÜR; yandınız siz tecavüzü sakladığınızı öğrenince ne yapacaksınız acaba; TUNA MÜDÜRÜN EKİBİ bende merak ediyorum ama işleri zor; Tuna müdür; o kurt polistir her şeyi çözer; İstanbul cinayet şube içerde sabah Tecavüzcü hetanayla ve faruk yükselle ilgili belge ve çıkan belge ortada yok kayıp ardından toplantı odasına geçerler Beyza ve Ali ozan amir; BEYZA bu tecavüzcü hetanayı ne yapacağız belge kayıp; ALI OZAN AMIR; bilgisayardan silemezler kolay kolay kasadan bakıp bulacağız hard diskte kayıp maalesef; BEYZA; Ali ozan amirim bu işte ne var; Ali ozan amir; yukardakilerin işi bu ama kim; TUNA MÜDÜR; merhaba Ali ozan amirim ben biliyorum başbakan berat ve istanbul belediye başkanı selimin oğlu tecavüzcü hetana; Beyza; Yok artIK Skandal; ALI OZAN AMIR; pes artık neden 1 gün yatıp çıktığı belli oldu; İSTANBUL ahlak şube içerde öğlen istanbul Ahlak şubede bomba patlar ekip olay yerine gelir; Mete ; bu ne müdürüm ela; ELA MÜDÜR; yok artık bomba raporu SELENAY; işte bomba çin yapımı ELA MÜDÜR YOK artık bir çin çetemiz eksikti Mete ; merhaba beyza beni lütfen affet bidaha yapmam; BEYZA; çiçek ha çiceği alır başına vurur; ALI OZAN AMIR dur polis mete; mete bulaşamazsınız kolay kolay ALI OZAN AMIR ; görüşürüz mete yeniden ELA MÜDÜR NE oldu metenin peşindesiniz; ALİ OZAN AMİR; Polisliği harem diye kullanan birisi olmaz bu resmen Ahlaksızlık oyüzden soruşturma başlaması lazım; ELA MÜDÜR; Tamam halederiz; Mete bu burda bitmez hesap gelir gün döner; Yagmur tamam yanındayız Amirim beyza hemen bir eylem çağrısı yapıyorum daha kızların haklarını korumayan ülkede demokrasiden ve kadın haklarından söz edilemez; taksim alman hastahanesi içerde taksim Alman hastahanesinde bomba patlar patlamadan önce faruk aydoğdu Elif nurun tedavisi yi gidiyor DR Hüseyin mert bu arabada ne bomba
3bolum son

Yaa @pompy daha düzgün okunaklı yazsan. Konuşmalari alt alta yaz
Fesleğen dizisine güveniyorum