fesleğen final bodrum tv de

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,264
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
Fesleğen final bölümü
39.bölüm
metenin oyunu
Diyarbakıra gelen beyza iyileştikten sonra evlenme teklif eder diyarbakırdA METE beyzaya
beyza gözüne baktıktan sonra kabul eder polise şikayet edenlerin şikayetlerini geri aldırtır bir aşiret infaz edip kızların cinsel organlarını alıp köfte yapar
BEYZA ekibi geri çek ali ozan amirim Ali ozan amir peki ama diyarbakırdaki düğüne kalın
Ali ozAN aMİR Gözlemcinin peşine düşer Aşiret AŞİRET TİBET AGA VE TEKİN AGA Gözlemciyi araştırırlar izlerini bulurlar onun o Ölen kızlarla özellikle elif nurun Aşiretiyle bağlantısı vardır Çiğdem- ne yapıcaz şimdi diyarbakoırda polis sözü geçmez ve adamlar organ mafyasıyla bağlantısı var
Şükrü komiser var o hal eder
Gözlemci her defa denedi denedi olmadı
Şükrü komiser Ali ozan Amirim cinsel organları keseni beraber bulalımmı siz el altından araştırın meteyi
Ali ozan Amir bende öyle yapıcam
Mete 3 kıza daha da evlenme teklif etmiştir hepsindede resmi nikahı vardır
Ela müdür vurulur şikayeti geri çekmediyi için bombalı tuzak kurarlar Ali ozan amir e gider bu ihbar
Ela hastahaneye kaldırılır Ailesinede saldırı olur Şükrü komiser araştır eğer mete evlenme teklif etttiyse
Ali ozan amir 1 kişiye değil 1 den fazla kişiye etmiştir ve onların hepsi evlenmiştir düğün saat 20 de HAREM DE
3 GÜN SONRA GECE
aLİ OZAN amir kaza eseri bir kaza olur ve bulur 6 kız bulurlar hepsi ölü Çiğdem vurulur tam cinsel organlarını alacakten Ali ozan Amiri görür ve kaçar gözlemciyi koruyan şükrü komiserin ekibi cinsel organı tarafından bıçaklanır gözlemcinin cinsel organına bomba koyar Ali ozan amir hayır olamaz
bOMBA PATLAR
ve düğün saati Şükrü komiser ve Ali ozan Amir ve ekibi ben bişey belli etmem
Aldığı kağıtları evlendirme dairesinin sitesinden
mete dikkatli olun birisi internetten sızdırmış diye kulağını fısıldar
itirazı olan varmı
Ali ozan Amir ben çünkü 31 kişiyle evli işte kanıtım
BEyza ne yine kandırdın beni Çatışma çıkar METE tutuklanır nikah memuru evlendşirme dairesi Ve o Aşirette yakalnır
beyza sağol Ali ozan amirim
mete bu burda bitmeyecek
CIA YAKALANIR
RECEP Sucukoğlu bilal sucuk oğlu ölür sümmeyre sucukoğlu ve emine sucukoğlu yakalanır
Dagda operasyon yapan Ali ozan Amir ve ekibi dağda terör örgütüne son verir bankaları basarlar ve bir sürü silah eline geçer

39.bölümün sonu

güzel biir final olmuş ama bu cinsel organ konuları çok uzamıstı bence
çiğdem vurulur cinsel organlarını almaya çalısırken kaçarlar keliemsine ne diyim bilemedim şimdi neyseki bişi yapamadan kaçmıslar bu çok tehrikeli olan bölümden sadece vurularak ucuz kurtulmusum vlla :kiki::kiki: @gözlemci kurtulamamış ama cinsel organına bomba koyup patlatmışlar :F

eskiye göre güzel ama 31 kişiyle resmi evlilik mantıksız olmuş

onun Aşk hikayesidi bu biraz ben hayal gücümü kullanarak işi hal ettim 1 elin nesi var iki elin sesi var

@gözlemci

bu benim ilk tutan senaryom