fesleğen başlıyor

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
31,008
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
1 bölüm
İSTanbul şişli dışarda Sabah
Ali ozan amir tecavüz olayını inceler Ali ozan amirin hoşlandığı kıza ilk okulu basıp tecavüz etmiştir yıl 2002 de; Tecavüzcü hetana; bişeyler yapın infaz listesinde bir savcı üniversitesinin öğrencisi var; ADem; o tarafa ne yaapcağız hetena; Hetena; Ekipe tuzak kurup oyalıcağız kim görevdeyse onu tuzağa çekçeğiz; İstanbul il emniyet müdürlüğü içerde sabah bir ihbar gelir ela Müdür devriyedeki resmi ekibi görevlendirir onlar olay yerine yakındır olayla ilgilenen meltem müdür destek ekip olarak gider resmi ekip girer ve bomba patlar; MELTEM; 10 5 DEN 20 6 YA kod 121 bilinen yerde 2 polis memuru yaralı; ela müdür; Ambulanslar olay yerine hemen acil; Ali ozan Amir; ne oldu böyle bugün bomba patlama sesi duydum sanki sabah sabah adamlardaki cesarete bak; BAGCILAR İÇERDE Sabah Tecavüzcü savcı üniversitesinin içindeki güvenlikçiyi ayarlar Güvenlikçi doğalgaz deposuna bombayı atmış; Ve okuldan çıkarlar tecavüzcü ve adamları ardından öğrenciler girer ders başlar ve bomba patlar; Beyza; bune böyle 2 ölü 2 yaralı bide nasıl bir iş bu hemen bir yolunu bulmam lazım ; Fatih müdür; Ali ozan amiri bul o bir kurt gibi bir polistir ben onun müdürürüm 50 40 TAN merkeze kod 121; İstanbul Asayiş şube Aliozan amir toplantı odasına giderler ekibiyle; Aliozan amir; begüm komiser ne yapıcaz şu tecavüzcüyü; Aleyna komiser; ihbar var bombalı eylem olay yerinden bekliyorlar; Bagcılar olay yeri içerde sabah Ali ozan amir ve ekibi gelir olay yerine ; ALİ OZAN AMİR; Beyza kameradan görüntüsünü gördünmü; Beyza; EVET GÖRDÜM FOTOGRAF ŞU; Ali ozan AMİR; BU HETANA TEcavüzcü beyza amirim benim hoşlandığım kıza tecavüz etti; Beyza; pes artık bir tek ben zannediyordum; TECAVÜZCÜ HETANA; BU Ali ozan amir ve onun ekibi şimdi yandık;
1 bölüm sonu

Tecavüzcü Hetana iyiymiş. :D Yalnız gönderme göremedim ben? (b)