Ferrrari Montreal Impact'te

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,235
Puanı
1,059
Bir dönem Beşiktaş forması giyen ve siyah-beyazlı kulüp ile mahkemelik olan Matteo Ferrari, MLS Ligi takımlarından Kanada temsilcisi Montreal Impact'e transfer oldu. Montreal Impact'ın resmi internet sitsinden yapılan açıklamada Ferrari ile resmi sözleşme imzalandığı belirtilirken; İtalyan oyuncunun sözleşmesinin detayları hakkında ise bilgi verilmedi.
[h=4]'FERRARİ'YE ÇOK GÜVENİYORUZ'[/h] Montreal Impact'ın teknik direktörü Jesse Marsch yaptığı açıklamada, "Ferrari gibi kaliteli ve tecrübeli bir futbolcuyu transfer ettiğimiz çok mutluyuz. Takımımıza adaptasyon sorunu yaşayacağını düşünmüyorum ve zaten bu iklimi de çok iyi biliyor. Ferrari'nin liderliği ve tecrübesi ile çok daha iyi noktalara geleceğimizi düşünüyorum" dedi.
[h=4]'IMPACT'E GELDİĞİM İÇİN ÇOK MUTLYUM'[/h] Transferi hakkında konuşan Ferrari ise, Impact'a transferinden duyduğu mutluluğu 'rüya' gibi kelimesi ile tarif etti. Impact forması altında başarılar kazanmak istediğini ifade eden Ferrari, "Şu anda kendimi hiç olmadığım kadar mutlu hissediyorum. Takıma gelişim amacım onlara yardımcı olmak ve başarılar elde etmek. Takım arkadaşlarımla beraber kulübümüzün iyi bir seviyeye gelmesi için elimizden geleni yapacağız" ifadelerini kullandı.