Ferit Şahenk: Muhteşem Şubat'ta Bitebilir!

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,173
Puanı
1,059
Yüksel Altuğ'un aldığı sağlam kulis bilgilsine göre Star Tv'nin sahibi Ferit Şahenk'in yakın arkadaşlarıyla yediği bir yemekte Muhteşem Yüzyıl'in Şubat ayında yayından kaldırılma olasılığının olduğunda bahsetmiş. Kısa süre önce Başbaka'nın Star Tv de söyleşiye katılması Ferit Şahenk ile Başbakanın barıstığı izlenimi vermişti. Bu barışmanın diyeti acaba Muhteşem Yüzyıl'a mı çıkacak? Şubata kadar bekleyip göreceğiz.

Son düzenleme:
yok artık diyorum kulaktan dolma gerçek olmayan bilgileri açanı geçtim açılmasını izin verenleri kınıyorum

cep.sabah.com.tr/Gunaydin/Yazarlar/aytug/2012/12/27/muhtesem-bitiyor-mu

-ebilir -abilir denmiş olasılık kullanılmış "belki" denmiş...Olay gerçeklese bile 2 ayda mı biticek? Kulis dedikodulari daima üzerine oturdugumuz organızmızla dinlediğimiz haberlerdir...Bunun haber değeri ancak o kadarcık...

2 aya bitecek diziye transfer yapılıyor vay be bu konunun açılmasına izin verenelr forumda herkesin kafasından sallamasyon haber açmasına izin vermiştir.

- - - Ekleme - - -

2 aya bitecek diziye transfer yapılıyor vay be bu konunun açılmasına izin verenelr forumda herkesin kafasından sallamasyon haber açmasına izin vermiştir.