'Ferhat İle Şirin' Yayından Kaldırıldı!

Her diziye "olumsuz" eleştiri yapmadan, laf etmeden olur mu? İlla ki yapılacak.

Eda Ece Pis Yedili'den, İlişki Durumu Karışık'tan bu yana oyunculuğunu daha da geliştirmiş bir isimken, Yasak Elma'da her bölüm izleyiciler tarafından bu kadar beğenilirken burada beğenilmemesi, donuk, mimiksiz denilmesi neyin kafası anlamadım. Ayrıca dediğin gibi Yıldız Argun karakteri ile fenomenleşti, diziyi izlemeyenler bile Instagram'da olsun, Twitter'da olsun gördükleri videolar ile izlemeye başadı.

Reactions: alperuz
Benim FOX'a elemim var yoksa derdim Eda'yla falan değil. Yoksa bilirsin beni.
Aşko ben genel yazdım FOX için yazdığını biliyorum ama yine de hoş değil ya insanların ekmek kapısı sonuçta ve üzücü bir şey. Ben de BAH için üzüldüm ama yapacak bir şey yok...

Reactions: Aserat
Donuk ve mimiksiz yorumlarına gülüp geçiyorum zaten. Kadın her hafta mimik show yapıyo resmen

Reactions: Emre Ozansoy
Reactions: Emre Ozansoy
https://twitter.com/x/status/1211668198506016768
Sefirin Kızı'nın en çok hangi diziyi etkilediği belli oluyor...
Kadroya iyi (!) isimler geliyor, bölüm özetleri kısa sürüyor...

Dediğim gibi, Yasak Elma 5+ oranın aşağısına kolay kolay düşmez...
Düşse bile tekrar küllerinden doğar entirikaları ile...

Cansu, Engin, Deniz, Beren hepsini bi kaç bölümle bitiren Fox'a teşekkür mü etmeliyiz?

Dizinin tutmamasından biri de sosyal medya yönetimi bence.
FOX'un diğer dizieri (Yasak Elma, Mucize Doktor vs.) gibi sosyal medyası iyi yönetilemiyordu.Paylaşımar vs. doğru zamanda değil, tanıtımlar geç yayınlanıyordu.

Ayrıca, dizinin hesabı da Mucize Doktor'un da olduğu gibi başka bir hesaptan çevirme....

Diziyi hiç izlemedim sadece başlamadan önce kadrosuna baktığımda...ömrü olur demişdim ama demekki Totali geçtim Ab yede sevdiremedi kendini..Fox büyük hayallerle başlattıı Kurşunun arkasından bu dizisinizde yitirdi.... Mucize Doktor ve Yasak Elmaya iyi sahip çıksın valla.