Fenomen'in Yayın Tarihi Belli Oldu!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
TV8'in yeni ve iddialı programı "Fenomen"in yayın tarihi belli oldu.

Yapımcılığını Acun Medya'nın yapacağı, sunuculuğunu Öykü Serter'in üstleneceği programda toplam 12 yarışmacı yarışacak. Programda Kerim Savaş Sarı, Ayşenur Balcı, Muhammet Kayku, Gül Köseoğlu, Osman Aydın, Derya Şireçi, Onur Yüksel, Çiğdem Çelik, Özden Cerrahoğlu, Serbay Çelikbaş, Simay Tokatlı, Okan Yiğit yarışacak.

Merakla beklenen "Fenomen" pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün 15.45'de TV8'de!

Şükür, umarım severim yarişmayı

Bir çok insan bu isten ekmek kazanacak. Ev doyuracak. Bir aile geçinecektir belki de bu maas ile.. Biraz empati lütfen.

Hayır şu mantığı anlamıyorum, tamam çalışanlara bir şey demiyoruz eyvallah ancak ekranlardaki skandalların birbiri ardını kesmediği şu günlerde benzeri programların başlamasına karşı çıkılması çok doğal bir haktır. Sırf emek var diye tüm programlar bitmesin ve ekranlarda "Nevruz" "Zuhal Topal- Solmaz" gibi fenomen olmayı amaçlayan insanlar çoğalsın..

Bu tür programlarin olup olmamasi seni neyi degistirecek? Senin güncel yasam tarzinda neyi degistirecek?

Acun umarim bu kez tuttutur.. Kac tane show programi yapti batirdi

Ben hala anlamadım bu programda ne yapacaklar

Ben hala anlamadım bu programda ne yapacaklar
Türkiye'nin en tanınmış, en popüler yüzleri olabilmek için yarışacak.

Hedefleri, en çok sevilen, beğenilen, hatta her giydikleri ve her yaptıkları ile kitleler tarafından desteklenip, takip edilen yarışmacı olmak.

“Fenomen” sosyal medya ile TV ekranını birleştirerek yeni bir trend yaratacak.

Kendilerine güvenen 12 yarışmacı bir yandan sosyal medya takipçilerini arttırmaya çalışırken bir yandan da hafta içi her gün 8 saatlerini geçirecekleri evde hem birbirlerini tanımaya çalışacak hem de kendi içlerinde haftanın “Fenomen”ini seçecekler. Her hafta Fenomen seçilen bir yarışmacı ise büyük ödülün sahibi olacak.

Yarışmacılar ayrıca kendi aralarında elenen kişiyi de oylarıyla belirleyecek. Gitmesi için en çok ismi yazılan kişi, eve ve hayallerine veda edecek. Elenen yarışmacının yerine hiç ekran deneyimi olmayan ya da oyuncu - sunucu gibi tanınmış rakipler de gelebilecek. (Ranini'den alıntıdır.)

Bu şekilde olacakmış, baya amaçsız bir program.
@Harunnn60 giyim falan da önemliymiş baak.

Sosyal medyayi da mi olceceklermis yani iyice ekrana oynayacaklar. Okuduğumdan anladığım hiç bir şey amaçsız bir program

Kismetse olurun laciverti bence

Sosyal medyayi da mi olceceklermis yani iyice ekrana oynayacaklar. Okuduğumdan anladığım hiç bir şey amaçsız bir program

Kismetse olurun laciverti bence
Kısmetse Olur da evlilik amacı var ve bunun üzerinden yol alıyorlar. Burada giyim kuşam, tarzmış, sosyal medyaymış baya karışık halde Kısmetse Olur'a özenmişler. Sırf program yapmak için yapıyorlar, belki ilgi görür pek birşey de diyemiyorum açıkçası.

Bir çok insan bu isten ekmek kazanacak. Ev doyuracak. Bir aile geçinecektir belki de bu maas ile.. Biraz empati lütfen.
Tamam, ama o emeği daha mantıklı ve düzgün yapımlar için harcayabilirler; bu yüzden senin düşüncen biraz "romantik" kaçıyor.