Fenerbahçe'ye Portekizli Orta Saha!

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
6,720
Puanı
1,060
Sarı lacivertli kulüpten yapılan açıklamada Portekiz'in Estoril Praia takımında forma giyen 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Miguel Crespo ile anlaşma sağlandığı duyuruldu.

Miguel Crespo yarın (5 Eylül) sağlık kontrolleri için İstanbul'a gelecek.

Miguel Crespo geçen sezon Portekiz Ligi'nde çıktığı 30 maçta 5 gol, 3 asist kaydetme başarısı gösterdi.

1630776372451.png

Hocam Morita'yı aldıramadı, o da gitti Cavani görünümlü Crespo'yu aldırmaya çalışıyor.

Üç kulvarımız var normal, ilerlersek Avrupa'da 50 maça çıkacağız bu sezon ayrıca Gustavo'nun yedeği yoktu onu yedekleyebilecek biri diyorlar bu kişi için.
Orta sahanın sağında ve on numara pozisyonunda oynayabiliyor, yani bu da hücumcu orta saha gibi görünüyor. :A

Güzel transfer sayın @bazinga hocam, yaşlı kurdu futbola yalnızca sizin gibi bir teknik direktör geri döndürebilirdi zaten... (İsmi gibi tarzı da benziyormuş yalnız gerçekten... :A)

hernan-crespo-inter_33arddt3cy2w10i1vtfvdefgz.jpg

• Güldürdün
Reactions: bazinga
Keşke ama Crespo onun alternatifiydi sanırım en azından alternatifini aldık. :A
En azından maliyeti çok fazla değil, zarara girmeyiz. İyi çıkarsa parlar satarız ya da oynar, kötü çıkarsa direkt gider. Muhtemelen Süper Lİg'deki Anadolu kulüplerine düşer. Hocam nasıl buldu bu oyuncuyu merak ediyorum. :A

• Güldürdün
Reactions: HeisenBerg
En azından maliyeti çok fazla değil, zarara girmeyiz. İyi çıkarsa parlar satarız ya da oynar, kötü çıkarsa direkt gider. Muhtemelen Süper Lİg'deki Anadolu kulüplerine düşer. Hocam nasıl buldu bu oyuncuyu merak ediyorum. :A
Fenerbahçe bence mantıklı hamle yapıyor

• Beğendim
O, Portekiz'e bayağı hakim ya. Portekizliler'in de bu hamle bayağı dikkatini çekmiş.

• Beğendim
Reactions: Araf
O, Portekiz'e bayağı hakim ya. Portekizliler'in de bu hamle bayağı dikkatini çekmiş.
Portekiz ligine, kendi ligi olduğu için haliyle hakimdir ama ilk geldiği dönem Portekiz liginden aldırdığı iki oyuncuyu şuraya bırakalım:

1630827952028.png

Bu iki oyuncuya göre daha verimli olur orası kesin. :D

Kendi liginden de bir oyuncu ister illa ki, şaşırtıcı değil. Hem kendi oyun anlayışını kolayca adapte eder, hem de kendi dilini rahatça konuşur. Kendi diliyle konuştuğu Gustavo dışında bir oyuncu yok. :)

Portekiz ligine, kendi ligi olduğu için haliyle hakimdir ama ilk geldiği dönem Portekiz liginden aldırdığı iki oyuncuyu şuraya bırakalım:

Ekli dosyayı görüntüle 108676

Bu iki oyuncuya göre daha verimli olur orası kesin. :D

Kendi liginden de bir oyuncu ister illa ki, şaşırtıcı değil. Hem kendi oyun anlayışını kolayca adapte eder, hem de kendi dilini rahatça konuşur. Kendi diliyle konuştuğu Gustavo dışında bir oyuncu yok. :)
Bunları almak zorunda kaldı. Aziz Yıldırım, Volkan'ı kesecek bir kaleci istemediğinden Fabiano'ya gidildi, Ba da yedek olarak alınmıştı zaten. :D
------

Bu kim? Bu arada Ozan olayı ilgili muhabbet nedir?
Türkiye, Avrupa Birliği üyesi olmadığından çalışma izni alması gerekiyor İngiltere'de. Bazen uzun sürebilen bir muhabbet ama çözülür yakın zamanda muhtemelen.

• Beğendim
Reactions: The_Erinch
Bunları almak zorunda kaldı. Aziz Yıldırım, Volkan'ı kesecek bir kaleci istemediğinden Fabiano'ya gidildi, Ba da yedek olarak alınmıştı zaten. :D
------

Türkiye, Avrupa Birliği üyesi olmadığından çalışma izni alması gerekiyor İngiltere'de. Bazen uzun sürebilen bir muhabbet ama çözülür yakın zamanda muhtemelen.
Aşı kartıda lazım 280 sterlin

• Beğendim