Fenerbahçe'nin Yeni Teknik Direktörü Belli Oldu!

ıvan bebek ve o silahlı saldırı olmasaydı fenerbahçe 21. şampiyonluğa ulaşıcaktı siz fettuhlah gülene ve uefaya teşekkür edin

ne diyorsun sen ya?
konuyu nerden nereye getiriyorsun bu konuda zaten doluyum da burası yeri değil

ne diyorsun sen ya?
konuyu nerden nereye getiriyorsun bu konuda zaten doluyum da burası yeri değil
iki defaya fenerbahçeyi yıkmak istiyor uefada fettuhlah gülende ıvan bebek ve şu olay
sizin şampiyonluğunuzda hep onun parmağı varmış şükrü saraçoğlunda maç uzadı 15 dk hepsi fenerin dikkatini dağıtmak için o 45 dk denizli maçı uzatması Ankaragücüne bire oyun oynadılar olan 8 yıldır şampiyonlar ligine gidemiyor fenerbahçe bu fettuhlah olayından sonra
terörü azdıran kim

Fe to su anda bile tutuklanamadi o zaman nasil tutuklansin

yoksa sen fenerbahçenin 4.yıldızı takacağını mı düşünüyorsun ?
al bi snickers ye
Düsünmüyordum yine bjk olur diyordum ama son maci izleyince düsünmeye basladim futbol oynamayi bilmeyen gs mi sampiyon olacak yoksa gol atmayi bilmeyen bjk mi tabiki de ikiside olamayacak

8 Yıldır şike yaptığınız için gidemiyorsunuz uefaya Ülkemizin adını lekelediniz.
sizi aklayan savcı şuan metrisde yatıyor yedirdiniz parayı akladınız kendinizi sonra biz masumuz tüm suç gs nin ne güzel taraftar topluluğu enes kanterle zaten babam yakındı cemaat örgütüyle ben halı saha maçı yaptım zaten tapelerde adınıda gs yazdırdı bunlar hep bir oyun zaten haklısınız.

bu sene şampiyon Konyaspor.

cnn türkte seyrettim fenerbahçeye kumpas kurmuş fettuhlah gülen fenerbahçeyi fransızlar bile elegeçiremedi Abd den birisi nede dinci birisi ele geçiremez Atatürkün takımı fenerbahçe

cnn türkte seyrettim fenerbahçeye kumpas kurmuş fettuhlah gülen

cnn türk e mi inanıyorsun yoksa dünyanın en büyük mahkemesine mi?
bir spekülasyon çıkarttı a.y gsnin hocayla toplantı görüntülerini servis etti hepiniz gs yi fetocu yaptınız fakat o yıllarda şuanki cumhurbaşkanımız futbolu ele geçirmek için feto hocasına muhtaçtı oda bütün takımlara fetfa veriyordu dua okuyordu herkes için var fakat 2012 den sonra fenerbahçenin feto üyeleriyle yakınlığı bariz görülüyor biz ise herkesi kovduk derhal. hakan şükür başta olmak üzere.

Kasimpasa da olabilir

o sizin işinizdi

şu darbe mevzusu bir kapansın tam olarak sen fenerbahçenin çöküşünü izle @pompy

@eskici felon fenerbahçenin lazio maçında çaldığı marş

takıldığın yerler buralar mı
aziz yıldırım siniri fenadır fatih terim stadyumunda iki kez şampiyonluk olursak demişti fatih terimim yönettiği takım bizim yaşadığımızın aynısını yaşasın dedi ve yaşadılar gruptan bile çıkamadı italya irlandaya yenilerek fenerbahçenin yaşattığı duyduğu yaşattı

Türkiye ile fenerbahçe gibi bir takımı bir mi tutuyorsun sen şimdi?
oh olsun diceksin utanmasan yazık

yeni t.d hayırlı olsun fenerbahçeye

Konyaspor'un şampiyon olabileceğini düşünmek hayalperestlik. Fenerbahçe veya Beşiktaş şampiyon olur. Fenerbahçe'nin olasılığı daha yüksek. Tek gereken doğru bir 11. Gerisi gelir.

Hollanda futbolunu severim. Başarılı olamasak bile keyif verecektir maçlarımız, hayırlı olsun. Yardımcısı Pierre Van Hooijdonk olur inşallah, amin.