Fenerbahçe'nin Shakhtar Kadrosu Belli Oldu!

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,226
Puanı
1,060

Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 3. ön eleme maçında karşılaşacağı Shaktar Donetsk maçının kadrosu belli oldu!

Spor Toto Süper Lig'i ikinci sırada bitiren ve takımda büyük değişikliğe giden Fenerbahçe, yeni haliyle ilk ciddi sınavını verecek. Vitor Pereira'nın ilk resmi maçında Fenerbahçe, Ukrayna'nın tecrübeli ve güçlü ekiplerinden Shakhtar Donetsk ile eşleşmişti. Fenerbahçe'nin 24 kişilik Shakhtar Donetsk maç kadrosu açıklandı. Kadroda en dikkat çekici nokta ise, Robin van Persie'nin kadroda oluşu. Diğer dikkat çekici nokta ise, yabancı oyunculardan Krasic ile Holmen'in kadroda olmayışı.

İşte Fenerbahçe'nin UEFA'ya bildirdiği 24 kişilik maç kadrosu şu şekilde:

Son düzenleme:
Holmen Konya'ya satılacak, Krasic vitaminsizini de muhtar bir yere postalar
Robben ve bir yabancı daha gelirse kadro evlere şenlik

Krasic ve Holmen'in kadroda olmaması isabet. Van Persie'nin oynayacağını pek sanmam ama kadroya bildirilmesi de normalde tabii.

Vitor Pereira, Sow ile Fernandao ile başlayıp, ikinci yarıda Van Persie kozunu oynayabilir. Sow ile Fernandao formda, Van Persie daha maç oynamadı, bir anda 90 dakika forma giymez. Nani, hazırlık maçı olmasından ve sakatlanmamak adına kendini çok fazla göstermedi, bu maçlarda göstereceğini düşünüyorum. Diego'nun bu önemli maçta önemli görevler üstleneceğini düşünüyorum. Vitor Pereira bakalım nasıl hamleler yapacak. Bekleyip göreceğiz.

RvP adı yeter bence ilk maçta skor üretemezsek 60'dan sonra girer ikinci maç ilk 11'de başlar. Kesinlikle 4-2-3-1 çıkmalıyız.

Volkan-Gökhan-Kjaer-Alves-Caner-Topal-Meireles(Josef)-Diego-Sow-Fernandao-Nani

Sezona da Kjaer-Alves başlarsak sıkıntı çekeriz ikisi de benzer yönlü stoperler hazır alıcısı varken uygun bir fiyata Alves'i elden çıkarıp daha hareketli bi sol stoper almalıyız ve kesinlikle 1 tane daha orta saha almak lazım.

Stoper alınacağını sanmam bu sene Alves ile idare ederiz.

Orta saha lazım gerçekten. Aslında sayı olarak var da nitelik olarak şüpheli. Meireles ve Josef bana güven vermiyor. Meireles'i satıp yerine üst sınıf bir orta saha almak çok iyi olurdu. Şimdi olacaktı Aurelio - Appiah ikilisi orta sahada.

Sözleşmesi biten tüm futbolcularla sözleşme yenilememek o kadar da iyi olmadı. Mert her türlü Fabiano'dan iyidir yedekte aynı şekilde Egemen-Kjaer ikilisi de efsane olurdu ama Kjaer-Alves ikilisi sıkıntı yaratabilir.

Bu sezon anlam veremediğim tranferlerden biri de Josef De Souza oldu bu adamda ne bulduk da 8 milyon euro verdik akıl alır gibi değil. Nani'ye 6.5 Persie'ye 4 milyon veren yönetim adı duyulmamış adama 8 milyon euro verdiler bu paraya çok iyi bi orta saha alırdık.

Sanki mesajı ben yazmışım gibi.

Hepsine katılmamak elde değil.