Fenerbahçe'nin Rakibi Belli Oldu!

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,223
Puanı
1,060

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme rakibi belli oldu!

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme rakibi Fransa ligi'ni 3. sırada tamamlayan Monaco oldu. Şampiyonlar ligi ön eleme maçları 26-27 Temmuz ve 2-3 Ağustos tarihler iarasında olacak.

İlk karşılaşma ise, Fenerbahçe'nin kendi evinde olacak.​

En zor kurayı çektik yine. Arsenal-Shaktar-Monaco. Eleyebileceğimizi düşünmüyorum. Şampiyon olamadıkça Şampiyonlar Ligi'ne gitmek gerçekten zor. Bunu geçsen bile Playoff var orada da çok iyi bir takım çıkacaktır karşına.

Milliyet monaco çıkacak dedi mıknatıs koymuşlar

SM-A300H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takım olarak yeniden yapılandırmaya ve taktiksel değişikliğe gittik, ki buna uyum sağlamak hayli zor olacak. Sağlam defansımız ve etkili oyuncularımız olsa da, "takım" olamadıktan sonra bunun bir önemi yok. Rakipte Falcao gibi, Moutinho gibi etkili oyuncuları, Carvalho gibi tecrübeli defansı var gibi gibi... PSG'nin olduğu Fransa ligi'ni 3. sırada bitirdiler. İçimden "Monaco mu çıkacak" acaba diye geçirmiştim, o çıktı, en zorlu rakip yani. Çok zorlu karşılaşmalar olacak. "Takım" olmayı başarırsak eğer, turu geçebileceğimizi düşünüyorum. Muhtemelen birkaç takviye de gelir. Her şey Vitor Pereira'ya bakıyor. Takımı "takım" yaparsa turu geçebiliriz. Olmadı, her zaman olduğu gibi UEFA'da devam ederiz yolumuza. "Türk" olduğumuz için umarım bu zorlu şartlar altında hakkımızı yemezler. Başarılar Fenerbahçe!

Milliyet monaco çıkacak dedi mıknatıs koymuşlar

SM-A300H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Olabilir, UEFA oraya giden temsilcilerin kurayı çekmelerine izin verse daha iyi olabilir ama böyle bir şey yapmazlar.

Takımın potansiyelini henüz bilmediğimiz net bir yorum yapmak doğru olmaz. İçlerinden en zorlardan biri çıkmış yine. Kağıt üstünde yenmemiz gerekli Monaco olsa bile ama sanmıyorum eleyebileceğimizi.

Kadromuzdaki oyuncu sayısını ilk maç için azaltalım.

Şöyle ki:

Mehmet Topal yok, kırmızı kart cezalısı.
Alper Potuk yok, kırmızı kat cezalısı.
Volkan Şen yok, kırmızı kart cezalısı. (Hatta uzunca bir süre yok, Avrupa'da yalnız bırakacak takımı.)
Vitor Pereira yok, bir maç cezalı.
Volkan Demirel yok, iki maçı da kaçıracak.
Fabiano yok, Panathinaikos maçında ağır sakatlık geçirmişti, ilk maça yetişemezmiş.

Braga'da yaşadığımız "İvan Bebek" faciasının faturasını bu maçta çekeceğiz. Verdiği kararlarla maçı adeta katleden Hırvat hakem yüzünden eksiklerle sahada olacağız.

Kiralık gönderdiğimiz oyuncular Emenike, Salih ve Stoch da iyi alternatif olacak, maçta kendilerine ilk 11'de yer bulabilirler. Aynı zamanda da yeni gelen diğer oyuncular da hayli önemli yönleri olacak.

Vitor Pereira'nın takımı "takım" yapması ve taktiğe uygun davranması, yardımcısının da takımı iyi çözmesi ilk maç için şart olacak.

İlk maç hayli zor olacak gibi gözüküyor. Şu an için teknik direktör yok, kale yok (Ertuğrul oynar gibi gözüküyor.), Defansımız sağlam ama uyum sağlarsa sağlam. Orta sahamız sağlam, her ne kadar eksiklerimiz olsa da bu böyle. Forvetlerimiz sağlam, tabi bunu takıma kilo alarak gelip ceza laan Fernandao için kastetmiyorum. Van Persie tekniğiyle, Emenike de hızıyla hayli işler yapabilir. Göreceğiz bakalım.

Rakibimiz zor ama insallah geceriz turu