Fenerbahçe'den Tatsız Veda!

EFE UYSAL

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
26,899
Puanı
1,051
Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'ndaki temsilcimiz Fenerbahçe 0-0'ın rövanşında Shakhtar Donetsk'e deplasmanda 3-0 yenildi.

Fenerbahçe bu sonuçla Uefa Avrupa Liginde play off oynayacak geçmesi halinde gruplara kalacak.

Fenerbahçe'nin Uefa Avrupa Ligi kurası Cuma günü çekilecek.

Son düzenleme:
Başarılar Fenerbahçe'ye inşallah turla dönerler ülke puanı için çok önemli iki takımın şansını eşit görüyorum.

Fenerbahçe galibiyeti zor günler geçiren ülkemize insanlarımıza teselli olacak.
Bir Beşiktaşlı olarak iyi şanslar.

Kusura bakmayın ama FB ye Uefa Avrupa Liginde canı gönülden başarılar dilerim. Galatasaray yönetimi şuan resmen Fenerden gelecek parayı bekliyor, bunu bahane ediyorlar
Yani istesek de destekleyemeyiz bu durumda.
Ama ŞL den FB nin elenmesi durumunda o kadar para gelmesine rağmen bu yönetim yine adam gibi transfer yapmazsa, gider Fenerium dan forma alır birine hediye ederim.

Elbette şampiyonlar liginde 2 Türk takımı görmek hoş olur. Zaten iddiadan sürekli yatan adamım , kimi desteklesem tersi geliyor. O yüzden sürpriz olursa şaşırmamak gerek.

İlk yarı 1-0 inşallah Fener 2. yarıda 1 gol bulursa tur gelebilir.

İlk yarı çok kötü oynadık. Yardımlaşma diye bir şey yok. Bir anda topu geriye atıyorlar, bir anda top kaybı. Bir anda pas atma çabası, top kaybı. Top kaybına fazlasıyla uğradık. Nani topu alıyor, 3-4 kişi birden baskı yapıyor ve topu kazanıyor, yardıma gelen yok. Diego desek, kilit isimdi, tam anlamıyla kendini gösteremedi. Doğru düzgün pozisyon göremedik. En net pozisyon, Moussa Sow'un kafa ile topu kaleye gönderdiği pozisyondu. Golü yedik ama bakalım atabilecek miyiz, bekleyip göreceğiz.

Vitor Pereira büyük ihtimalle farklı taktikler uygulayacaktır. Mesela ikinci yarıda oyuna Miroslav Stoch girecektir. Stoch, çok çevik bir oyuncu ve çevikliğinden yararlanmak lazım. İkinci yarıda her şeyi değiştirebiliriz. Türk takımı demek, ikinci yarı demek. Türk takımı demek, maçı çevirmek demek. Ben inanıyorum ve güveniyorum takımıma. Umarım güvenime, güvenimize, asla ama asla boşa çıkarmazlar. İkinci yarıda başarılar dilerim Fenerbahçe!

Haydi Fenerbahçe böyle devam ederse 1 tane atar fener.

Alves indirse topu, Sow ve Kjaer boştaydı. Kaçtı güzelim pozisyon.

Fenerbahce teknik direktörü V.P tribüne yollandi. Yaptigi cok gereksiz bir hareket ...