Fenerbahçe'de Zeljko Obradovic Dönemi Sona Erdi!

Araf

Emekli
Katılım
25 Temmuz 2011
Mesajlar
38,599
Reaksiyon puanı
23,220
Puanı
1,060
Konum
Aydın
Abartıyor muyum diyorsun bir de abartmanın kralını yapıyorsun şu anda. Hiç kimse amatör branşlar kapandı diye sokağa falan dökülmez :A Benim fikrim net ve sabit mantıklı bir açıklamayla da gelemedin sana basit bir soru soruyorum diyorum ki amatörler bu kadar önemliyse o zaman mutlu olun kardeşim takımın gidişatından biz sadece futbol takımı mıyız? Aziz Yıldırım gitsin diye niye kendini yırttınız adam çok başarılı bir başkanmış oysa ki. Yazıklar olsun adamı niye Eurolig aldırdıktan 1 sene sonra bu hale düşürdünüz taraftar olarak.
Galatasaray 20 senedir amatörlerde saldım çayıra mevlam kayıra politikasında. Gs bilmiyor mu her sene amatöre para harcamayı ama işte adamlar zeki kardeşim. Kimsenin umursamadığı branşlara niye para yatırayım küme düşsünler gerekirse bize ne diyorlar :A Bir tane Galatasaraylı göremezsin biz niye baskete odaklanmıyoruz falan diye.
Siz böyle romantik düşünmeye devam edin 5-10 sene sonra Fenerbahçe basketbol takımı maçları izlersiniz sadece :A
Fair play diye bir şey var, istediğin kadar yüklen, yüklü miktarda para bastırıp oyuncu alamazsın. Diğer branşlara istediğin kadar yüklen, futbol branşı kadar para gitmiyor. Esas yük futbolda. Futbol dediğin şey de domino etkisi. Futbolda olumsuz şey olunca, diğerlerine de yansıyor. Bak şimdi, futbolda kötünün de ötesindeyiz, bu basketbola da yansıdı. Yani aslında istediğin oluyor, diğer branşlara değer verilmiyor. Futboldan önümüzü göremedik ki, diğer branşlarda aktif olalım. Ali Koç'un yanları ayarlamamasından ne futbolu, ne de diğer branşlarda başarıyı göremedik.
 
  • Olmamış
Reactions: xdragxx