Fenerbahçe'de Dzeko ve Tadic ile Yollar Ayrıldı!

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
8,718
Puanı
1,060
1748625095916.jpeg

2 sezondur sarı-lacivert formayı terleten Bosna Hersekli Dzeko ve Sırp oyuncu Dusan Tadic ile yollar ayrıldı.

İki oyuncunun da kulüp ile sözleşmeleri sona etmişti. Sarı-lacivertli ekip iki oyuncu ile de yollarını ayırma kararı aldı.

39 yaşındaki Dzeko Fenerbahçe forması ile çıktığı 99 maçta 46 gol atarken, 14 de asist kaydetti.

36 yaşındaki Tadic ise Fenerbahçe forması ile çıktığı 109 maçta, 29 gol, 32 asistlik performans sergiledi.

1748625116650.jpeg

Son düzenleme:
Üzüldüm seviyordum onları maçları çok takip etmememe rağmen. :D

İkisininde gönül isterdi ki biraz daha genç yaşlarında takımda izleme şansımız olsaydı.
İkiside gol ve asist konusunda ciddi katkı sağlayan, karakterli tiplerdi ama ne yazık, o kadar katkıra rağmen sıfır başarı ile dönüyorlar...
Yolları açık olsun...

Santraforun ve kanat oyuncun bu kadar yaşlı olmamalı. Bakalım yerlerine kimler alınacak

Skor anlamında çok katkıları oldu. Ama Tadic iki sene üst üste Avrupa'da penaltılarda penaltı kaçırınca çok sinirlenmiştim. Gittiği iyi oldu.

Dzeko gerçek bir profesyonel. 39 yaşında olmasına rağmen birçok forvetten daha fazla katkısı oldu. Gönül isterdiki 32-33 yaşında bize gelseydi.

En Nesyri de iyi bir bir fiyata satılırsa en az iki forvet almak gerekecek. Çok yaşlı olmayan, hareketli forvetlere yönelmek lazım.

Skor anlamında çok katkıları oldu. Ama Tadic iki sene üst üste Avrupa'da penaltılarda penaltı kaçırınca çok sinirlenmiştim. Gittiği iyi oldu.

Dzeko gerçek bir profesyonel. 39 yaşında olmasına rağmen birçok forvetten daha fazla katkısı oldu. Gönül isterdiki 32-33 yaşında bize gelseydi.

En Nesyri de iyi bir bir fiyata satılırsa en az iki forvet almak gerekecek. Çok yaşlı olmayan, hareketli forvetlere yönelmek lazım.
Hojjund iyi forvet @emreemreu

@xdragxx ve benim hayallerimizi süsleyen santrafor

Forum İstatistikleri

Konular
176,650
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy