Fenerbahçede Dört Futbolcuya Soğuk Duş!!!

Araf

Emekli
Katılım
25 Temmuz 2011
Mesajlar
38,599
Reaksiyon puanı
23,220
Puanı
1,060
Konum
Aydın
Thiam'ı isteyen birkaç kulüp var, zaten bonservissiz geldiği için sorun olmayacak. Sadık da iyi niyetli bir oyuncu ama maalesef seviyesi Fenerbahçe için düşük kaldı. O da bir Anadolu kulübünde rahatlıkla yer alır. Ademi ve Oğuz Kaan'ın varlığı yokluğu bir olduğu için çok önemli değil.

Vitor Pereira'nın dümenin başında olduğu belli. Bu temizliğin devamı da gelecek (Lemos, Dirar, Perotti, Samatta..) Zaten kadro olarak en hazır takım biziz, kadrodaki çöpler iyice temizlenip birkaç takviye yapılırsa daha da iyi olacağız.
Lemos gider, en azından kiralanır. Perotti gider, numarası bile Sinan'a gitti. Dirar kalır muhtemelen, son sezonu zaten; ya oynar ya da kadro dışı kalır. Samatta'yı da yüksek bonservis bedeliyle satamazsak kalır. Bu sezon bence Samatta, Vitor Pereira ile birlikte çıkışa geçebilir. Geçemezse de zaten düştükçe düşmeye devam eder. Samatta'nın ayağına bir fırsat geldi, değerlendirmesi gerekir. Perotti'ye gelince, keşke sakatlanmasa da, iyi bir şekilde değerlendirebilsek ama bu mümkün olmayacak. Oynasa bile maçlarda farkını ortaya koyacak ama en fazla bu 3-4 maçla sınırlı kalacak, yine sakatlanacak.
 
  • Beğendim
Reactions: batuhankaralar