Fenerbahçe'de 3. İsmail Kartal Dönemi!

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
8,705
Puanı
1,060
Fenerbahçe'de Jorge Jesus'tan boşalan teknik direktör koltuğuna oturacak isim belli oldu.

Daha önce takımı iki kez çalıştıran İsmail Kartal yeniden Fenerbahçe'nin teknik direktörlüğünü yapacak.

Fenerbahçe tecrübeli teknik adam ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

1687971526894.png

• Güldürdün
Reactions: Cervantes
2022'de bitmiş lig de olsa son düzlükte iyi ritim yakalamışken ile devam etmeyip 1 sene araya elit isim sokup sonra niye kurtarıcı niyetiyle gittin? Koç ne yapıyor ediyor kusursuz seviyede hep yanlış reaksiyon alıyor. Avcı getirip sonuç odaklı tek seferlik iyi iş çıkarabilirdi. Montella getirip özellikle iç sahada keyiften boğacak takım ortaya çıkarabilirdi. Camianın adamı falan ama 2 kere denenip ritmi kaçmış birisi. En kötü tercihi yaptı bence.

Çok düzgün karakterli bir insan kendisine lafım yok ama kariyeri ortada, son derece vasat bir teknik direktör. İlk döneminde Fenerbahçe her sene ikinci olan bir takımdı, o da ikinci yaptı. Aykut Kocaman oyununu sürdürdü, takım şampiyonluğa oynamasına rağmen kimse takımdan memnun değildi.

Bir önceki sözde başarılı döneminde gelir gelmez kupalardan elendi. Son derece amaçsız kalınan ligde anlamsız galibiyetler aldı. (Hakkını verelim o da bir başarı, abone olduğumuz ikinciliği de kaptırabilirdi.)

Neyse 4. Kocaman dönemini, 5. Perreira dönemi falan derken geçecek bu hayat böyle. Takımdan artık tamamen ümidi kestim. Bu sene TOD aboneliği de almayacağım. Ne yaparlarsa yapsınlar.

Çok düzgün karakterli bir insan kendisine lafım yok ama kariyeri ortada, son derece vasat bir teknik direktör. İlk döneminde Fenerbahçe her sene ikinci olan bir takımdı, o da ikinci yaptı. Aykut Kocaman oyununu sürdürdü, takım şampiyonluğa oynamasına rağmen kimse takımdan memnun değildi.

Bir önceki sözde başarılı döneminde gelir gelmez kupalardan elendi. Son derece amaçsız kalınan ligde anlamsız galibiyetler aldı. (Hakkını verelim o da bir başarı, abone olduğumuz ikinciliği de kaptırabilirdi.)

Neyse 4. Kocaman dönemini, 5. Perreira dönemi falan derken geçecek bu hayat böyle. Takımdan artık tamamen ümidi kestim. Bu sene TOD aboneliği de almayacağım. Ne yaparlarsa yapsınlar.
domuz eti yersen fenerbahce sampiyon olabilir @bazinga @12.Adam :F

Hayırlı olsun, Türk teknik adamlardan gelebilecek en iyisi geldi. Abdullah Avcı da iyi bir isimdi ancak takımın bekleme gibi zamanı yok.

İsmail hoca kadrodaki birçok ismi tanıyor ve gençlere de önem veren bir isim. Bu sene sezon başından itibaren çalışmaya başlayacağımız için farklı bir sezon olacağını düşünüyorum. Zaten herhangi bir başarısızlıkta da Ali Koç diye bir başkan başımızda olmayacak. :)

• Beğendim
Reactions: 12.Adam

Forum İstatistikleri

Konular
176,590
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy