29 bine ne oldu her halde geçersiz verdi @xdragxxFenerbahçe'de bugün 3 yılda bir yapılan başkanlık kongresi yapıldı. Seçime tek aday olarak katılan Ali Koç yeniden başkan seçildi ve Fenerbahçe'deki ikinci dönemi resmen başlamış oldu.
6.682 kişinin oy kullandığı kongrede Ali Koç oyların 6.459'unu almayı başardı.
Ekli dosyayı görüntüle 104402
23000 iptal edilen geçersiz oy var bilerek attıkları İçin onlar sayılmadı rakibi olsaydı kaybetmişti seçimi Aziz yıldırım konuşmasaydıAli Koç istifa etti ya da bir süre başkanlık koltuğunda yer almadı mı ki 2.Ali Koç dönemi oluyor anlamadım 😱 Ne de olsa dönemlere ayırmak için önce kulüpten ayrılması ve zaman geçtikten sonra dönmesi gerekiyormuş...
Sonuçta seçime gidildi ve kazandı bu adam.Ali Koç istifa etti ya da bir süre başkanlık koltuğunda yer almadı mı ki 2.Ali Koç dönemi oluyor anlamadım 😱 Ne de olsa dönemlere ayırmak için önce kulüpten ayrılması ve zaman geçtikten sonra dönmesi gerekiyormuş...
Fatih Terim'in 4.kez nasıl başına geçebiliyorsa , 2.dönemi bal gibi de olur.Ali Koç istifa etti ya da bir süre başkanlık koltuğunda yer almadı mı ki 2.Ali Koç dönemi oluyor anlamadım 😱 Ne de olsa dönemlere ayırmak için önce kulüpten ayrılması ve zaman geçtikten sonra dönmesi gerekiyormuş...
Yasak UEFA tarafından @cookiesKoç Holding şu an Getirden sonra 2. sırada Türkiyede zenginlik bakımından.Bu zenginliği kullanması gerekirken kullanamıyor Fb
------
not: evet getir koskoca koç holdingi geçti
Fatih Terim 5.dönemi değil o zaman 10.dönemi diyeceksiniz Fatih Terim ilk defa sözleşme yenilemedi sonuçta.Ali Koç istifa etti ya da bir süre başkanlık koltuğunda yer almadı mı ki 2.Ali Koç dönemi oluyor anlamadım 😱 Ne de olsa dönemlere ayırmak için önce kulüpten ayrılması ve zaman geçtikten sonra dönmesi gerekiyormuş...
Sonuçta seçime gidildi ve kazandı bu adam.
Fatih Terim 5.dönemi değil o zaman 10.dönemi diyeceksiniz Fatih Terim ilk defa sözleşme yenilemedi sonuçta.
Ya ben de diyorum ki Fatih Terim'in ilk defa sözleşmesi bitmedi sonuçta daha önce de bitip uzattılar ve devam etti Gayriresmi olarak seçim katılma olayı bana göre şov Şardan dışında hepsi Fatih'le devam ederdiBen Terim’e denilmesini de doğru buluyorum ama FB’liler bulmadığı için ona yönelik söyledim aslında Terim’in hem sözleşmesi bitti hem de gayriresmi olarak seçimlere katılmıştı aslında. Burak Elmas yerine Şardan filan seçilseydi malum... Elmas kazandıysa Terim sayesinde kazandı.