Fenerbahçe Zorlansa da Kazandı: 2-1

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,350
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Spor Toto Süper Ligde 5. hafta mücadelesinde Fenerbahçe sahasında İsmail Kartal'ın çalıştırdığı Gaziantepspor'u konuk etti.

22. dakikada Lens'in ortasında Emenike'nin attığı golle Fenerbahçe 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla tamamlandı. 80. dakikada Ghilas Gaziantepspor adına eşitliği sağlayan golü kaydetti. 86. dakikada ise bu kez sahneye Josef De Souza çıktı ve yine Lens'in ortasında bu kez golü kaydeden o oldu. Maçta başka gol olmayınca Fenerbahçe sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı.

Bu sonuçla birlikte lige çok kötü başlayan Fenerbahçe üst üste ikinci galibiyetini alarak 7 puana yükseldi ve rakiplerinin puan kaybettiği haftayı iyi değerlendirmiş oldu. Puan durumunda da 7. sıraya yükseldi...

Maç konusunu açan olmamış yorumlayamadık. :(

Takım çok iyiydi. Skor olarak zorlandık belki ama bana ümit verdi oynanan futbol. Eğer 3-0 falan kazanabileceğimiz bir maçı 1-1 tamamlasaydık çok üzülürdüm. Yine verdiğimiz tek pozisyonda gol yedik maalesef. Allahtan defansımız iyi yoksa ligin en çok gol yiyen takımı olurduk, kaleye gelen her top gol. :):)

Takımdaki sıkıntılar çözülmüş görülüyor, skor aldatmasın Gaziantep'e iki atak şansı verdik biri gol oldu. Hasan Ali kazmasının yerine İ.Köybaşı kesinlikle denenmeli.

Bu arada Lens fena geliyor ikinci maçında üçüncü asistini yaptı. Acaba satın alma opsiyonu var mıydı merak ettim :F

Maç konusunu maça gitmeden evvel açıcaktım aslında ama çok erken olur diye açmamıştım. :/

Maça gelirsek izlemesi zevkli maçtı. Pozisyonlar bulsak da özellikle Volkan Şen sağolsun 2'yi yapamadık. Sonra maç zora girse de yine kornerden bir şekilde attık golü. Ben maçında berabere biteceğini pek düşünmedim açıkcası. :A

Emenike ve Lens çok iyiydiler. Nazar değmesin, böyle devam.

Maç konusunu maça gitmeden evvel açıcaktım aslında ama çok erken olur diye açmamıştım. :/

Maça gelirsek izlemesi zevkli maçtı. Pozisyonlar bulsak da özellikle Volkan Şen sağolsun 2'yi yapamadık. Sonra maç zora girse de yine kornerden bir şekilde attık golü. Ben maçında berabere biteceğini pek düşünmedim açıkcası. :A

Emenike ve Lens çok iyiydiler. Nazar değmesin, böyle devam.
avrupa maçına saklamasınlarda avrupanın terör saldırılarından korkuyor vallaha ben arka sokaklarda gördükten sonra her şey olabilir yani

İlk yarı seyir zevki versede ikinci yarı boştu. Lens bize ilaç gibi geliyor ama arkasındaki kazma adama yardımcı olamıyor. Şener'e şans verilip form tutarsa sağ tarafımız uçar.

Takımdaki sıkıntılar çözülmüş görülüyor, skor aldatmasın Gaziantep'e iki atak şansı verdik biri gol oldu. Hasan Ali kazmasının yerine İ.Köybaşı kesinlikle denenmeli.

Bu arada Lens fena geliyor ikinci maçında üçüncü asistini yaptı. Acaba satın alma opsiyonu var mıydı merak ettim :F
Satın alma opsiyonu işini ben de merak ettim. Üç değil dört asist oldu sanırım. :D

Herkesin niye Hasan Ali'ye taktığını anlamıyorum. Volkan ile çok iyi anlaşıyorlar bugün de sahanın iyilerindendi. Volkan biraz bitirici olabilse o kanattan gol değil goller atmıştık. :)

Fenerbahçe'nin kalesi alarm vermeye devam ediyor, kalenize giden her şut gol oluyor.

Defansı gerçekten iyi Fenerbahçe'nin. Eğer böyle olmasa cidden ligin en çok gol yiyen takımı olabilirdi Fenerbahçe. :)

Bu arada İsmail Köybaşı geçen sene ligin en iyi sol bekiydi. Sol bekte neden denenmiyor Hasan Ali'nin yerine acaba? Gerçi Dick Advocaat'ın denememesi daha iyi bizim adımıza. :A

Fenerbahçe'nin kalesi alarm vermeye devam ediyor, kalenize giden her şut gol oluyor.

Defansı gerçekten iyi Fenerbahçe'nin. Eğer böyle olmasa cidden ligin en çok gol yiyen takımı olabilirdi Fenerbahçe. :)

Bu arada İsmail Köybaşı geçen sene ligin en iyi sol bekiydi. Sol bekte neden denenmiyor Hasan Ali'nin yerine acaba? Gerçi Dick Advocaat'ın denememesi daha iyi bizim adımıza. :A
Adam gol attı daha ne yapsın :F

Hasan Ali önde iyi bastı falan ama bir türlü şu ortaları kesemiyor, kesmesi lazım.

Önde baskıyı iyi bir şekilde yapabiliyoruz ve artık taktiğimiz oldu zaten bu durum. Önde basıp kazanılan topları kanatlara aktarıp, Emenike'ye uzun top oynayıp rahatça pozisyonlara girebiliyoruz.