Fenerbahçe Son Dakikada Hayata Tutundu: 0-1

Bir şey soracağım, Atletico ile Barça nın maçı ile Mersin fb maçı aynı anda başlamasına rağmen, niye Mersin maçı 15 dakika geç bitti? Hakem ne hakla +5 uzatma verdi? Buram buram şaibe kokuyor. Dünkü maça atıp tutup da bu maça ses çıkarmamak olsa olsa taraflı medyanın işi olur. Ne beklerseniz. Yine de halkı takımı Galatasaray hakettiği şampiyonluğu alacaktır.

Asıl sorun bu federasyon ne hakla son haftalarda maçları aynı saate almıyor? Haftaya pazar evimizde Beşiktaşı yenersek , Pazartesi de Fenerbahçe puan kaybederse biz şampiyon olacağız ama olacak iş mi? Şampiyon olduğumuzu bir gün sonra öğreneceğiz? E tabi bizim Beşiktaş ı yenmemiz durumunda ertesi gün oynanacak maça müdahale yapılmayacağı ne malum? Avrupa'daki bütün büyük liglerde son haftalarda maçlar aynı saatte başladı. Ortada dönen oyunlar var, birileri el birliğiyle Galatasaray ı şampiyon yapmamak için uğraşıyor duruyor.

Son dk da gol yemek mi hic inandırıcı gelmedi.Kirli eller el birliğiyle Fenere çalışıyor.Şaibeli bir mac olduğu her halinden belli

Son dk da gol yemek mi hic inandırıcı gelmedi.Kirli eller el birliğiyle Fenere çalışıyor.Şaibeli bir mac olduğu her halinden belli​
Yürü git LAN buradan provakatör melunnnn
))))))

Dün ki maçta kaleciye bahane bulanlar bugün 5 dakikalık uzatmaya neden ses çıkaramıyor ? Nedeni belli
)

---Tapatalk---

Maçı izlemeden ezbere yorum yapmayın beyler maç çok rahat 5 dakika durdu kaleci kırmızı kart gördü sırf orada 2 dakika gitti zaten gol Emre'nin bireysel yeteniğiyle geldi.

ben böyle ballı takım görmedim arkadaş yok böyle bi bal yine hiçbi halt yapmadan son dakka golüyle kazandılar ulan ne şans var şu fenerde çıldırmamak elde değil
maç 0 0 bitse şampiyonluk garanti ama korkuyorum ya bjk bizi yenerse bu balla fener averajla şampiyon olursa olur mu olur
kazandıkları maçların yarısı son dakka golü inanılcak gibi değil

biz kendimizi yırtıyoruz zorla maç kazanıyoruz adamlar güle oynaya kazanıyor çok sinir bozucu bi durum 15-0 kazansalar her maçı zerre üzülmem ama bu oynamadan attıkları son dakika golleriyle kazandıkları maçlar bitiriyor beni

haftaya ölüm kalım maçı İnşallah bi aksilik yaşamayız

. @takas tamam Fenerbahçe şansa kazandı da Galatasaray da kazandı dediğim gibi 2 takım da bu sezon şampiyon gibi oynayamadı.

. @takas tamam Fenerbahçe şansa kazandı da Galatasaray da kazandı dediğim gibi 2 takım da bu sezon şampiyon gibi oynayamadı.
en çok hakeden biziz 3 takım arasında

ah şu son dakka golleri beni bitirecek şu gol olmasa şampiyonuz ya

Ulan varya gerçekten kanser olmak deyimi ni yaşayarak öğrendim bugün 90 dakika boyunca hatim etmişdir herhalde. Rezalet bir futbol oynadık gerçekten ne koşuyor, ne de hırs vardı takımda 90 dakika boyunca tek bir pozisyonumuz yoktu ama Emre sağolsun gereken cevabı verdi. Bu maçdan sonra Galatasaray acayip stres yapacaktır tek istediğim bizim defalarca yaşadığımız son haftada şampiyonluk kaybetmeyi Galatasaray'ın da yaşaması.
Artık Beşiktaşlıyız haydi Kara Kartal.

Siz alışıksınız gs liler; yıl 2006 lig şaibeli fenerbahçe tüm maçları bağlamış son maç denizli futbol tarihinde görülmemiş şekilde bir maç duran 16 dakika ve şampiyon şikeyle hiç ilgisi olmayan pürü pak galatasaray
yıl 2010 lig yine şaibeli fenerbahçe şampiyonluğa yürüyor tüm ahlaklı spor basını öyle konuşur ahlaklı diğer takım taraftarları bunu konuşur ve son maç bjk takımı 5-6 as oyuncusunu son maça götürmez fb nin eski kalecisi rüştü müthiş bir maç çıkarır şansızlık ya çok basitce hatalar yapıp goller yer, trabzon inanılmaz bir maç çıkartır ve fb ts maçı berabere biter şampiyon bursa ve yine o lig tertemizdir bursa bileğinin hakkıyla o şampiyonluğu hak etmiştir
şimdi beyler diyorum ki insanda biraz utanma olur bu maçın arkasından şike muhabbeti yapmaya utanır ama bu tabi ki de olmayacak bu futbol aleminin tek bir derdi var fb kazanmasın yeter
eee bu da bizim büyüklüğümüzün şanı olsun

Bu takımla nasıl şampiyon olabiliriz? Berbat oynama, kaleci iyi değil. Hiçbirşey olmaz bizden, maçı izlerken gidiyordum yani.