Fenerbahçe 0-0 Samsunspor | Trendyol Süper Lig 28. Hafta

Royal_Highness

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
3,685
Puanı
400
Trendyol Süper Ligin 28. haftasında Fenerbahçe sahasında Samsunspor'u konuk edecek.

20.30'da başlayacak mücadele ile ilgili yorumlar ve sohbet bu konudan yapılabilir.

images.jpeg

Taraftarı İrfan Can neden milli takıma alınmadı diye yangın yaparken hocası ilk fırsatta kesmiş. Gören gözler için güzel mesaj içerir.

Her ne kadar yenilmesi beklense de fener bu maçı da yenecektir. :)

Her gün düşmesini bekleyenler var takımın ama o işler öyle olmaz :D

Talisca'yı alırken avrupada eleme maçını ve GS maçını çözer diye planlandı ama sonuç olarak takımın en zayıf halkası konumunda.

Samsun'un stoperler ve önündeki ikili merkezden çok boşluk veriyor ama Talisca ve Dzeko o kadar bitik ki zor hareket ediyorlar. Samsun'un gol atma planı hiç yok. Kaos biraz daha artarsa belki oradan bir şekilde atarlar.

FB şu anda tamamen Oğuz'un ayağına bakıyor. O bir şey yaparsa gol atabilirler.

İki takımda çekingen oynuyor. Fenerbahçe yorucu bir maç geçirdi Rangers ile maç sonuna doğru kondisyon bitebilir ve Samsunspor umarım puan alır. :)

Trabzonspor olarak planlarımız var. Golü atmalısın Fenerbahçe.

Hakemin verdiği ikinci sarı doğru karar ancak yüreğiniz varsa bunu FB ve GS oyuncularına yaptığınızı da göreceğim yoksa karakter sorgulamaya devam ederim.
------

Maç o kadar durmadı ama ben en az 7 dakika uzatma bekliyorum.

Bu senede havamızı aldık...

İkili averaj ile 12 puan oldu fark sanırım...

850 tane orta yapıp, 1 tanesini kaleye atamıyorsa zaten bu takım şampiyon falan olmasın....

Kasımpaşa’nın bize bela olması gibi Samsunspor da Fenerbahçe’ye bela olmaya devam ediyor. Geçen sene de Fener sahasında Samsun’u yenememişti.

Bir Galatasaraylı olarak son dakikaları heyecanla takip ettim, kim bilir Fenerliler nasıl takip etmiştir.

Fener şampiyonluk yolunda büyük yara aldı ama henüz kaybedilen ya da kazanılan bir şey yok tabii ki.

Son olarak, eski kalecimiz Okan Kocuk’tan razıyım…

Çok heyecanlı bir maç oldu Galatasaray'ın işine geldi ama Galatasaray'ın kalan maçları çok zor. Havaya girmeden maçları kazanmak gerekiyor.

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Kasımpaşa’nın bize bela olması gibi Samsunspor da Fenerbahçe’ye bela olmaya devam ediyor. Geçen sene de Fener sahasında Samsun’u yenememişti.

Bir Galatasaraylı olarak son dakikaları heyecanla takip ettim, kim bilir Fenerliler nasıl takip etmiştir.

Fener şampiyonluk yolunda büyük yara aldı ama henüz kaybedilen ya da kazanılan bir şey yok tabii ki.

Son olarak, eski kalecimiz Okan Kocuk’tan razıyım…
EMRE Belözoğlu fenerin rangers karşısında fiziğini düşür İzlanda karşısında kim penaltı kaçırdı bir başımıza milli maç çıkardı yoksa maç pazar olmayacaktı mert hakan mıydı izlanda maçını seyretmemiş mourinho her halde yoksa kerem miydi zaten maç saat kaçta bitti @Bully

Bu bir Drongelen saygı mesajıdır. Bu gece hiç böyle bir sonuç beklemiyordum.

Maçın sonunda başta İrfan Can olmak üzere Samsunlu oyuncuya saldıran FB'li oyunculara bir ceza mı verilecek yoksa göz ardı mı edilecek?