Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Olmayacak bu dediklerim biliyorum ama ne kadar kızarsam kızayım nasıl başarılı oluruz düşünmeden duramıyorum Ben yönetim yerinde olsam iddialar doğruysa Vedat'a 25 milyon euro gibi teklifler geliyorsa satarım. Hatta 20'ye falan da anında satarım. Vedat'tan gelen parayla İrfan+Cenk Tosun paketi yaparsın çok rahat. Sol beke bedava Caner Erkin alırsın. Max Kruse mlsf gitmez ama keşke beleşe dahi olsa gitse şampiyon takımın parçası olamaz.Bir de kaleci almayı düşünmüyor Fenerbahçe haberleri dolaşıyor bunlara da şaşırmıyorum. Bu yönetim futbolun basit kuralını bile bilmiyor. Tutan iyi olmadıkça şampiyon olamazsın olursan da ıkına ıkına olursun. Altay+Berk'le sezona başlayan takım şampiyonluğu unutsun. Ayriyeten bi sağ bek,orta saha ve golcü bir kanat lazım.
Olmayacak bu dediklerim biliyorum ama ne kadar kızarsam kızayım nasıl başarılı oluruz düşünmeden duramıyorum
Ben yönetim yerinde olsam iddialar doğruysa Vedat'a 25 milyon euro gibi teklifler geliyorsa satarım. Hatta 20'ye falan da anında satarım. Vedat'tan gelen parayla İrfan+Cenk Tosun paketi yaparsın çok rahat. Sol beke bedava Caner Erkin alırsın. Max Kruse mlsf gitmez ama keşke beleşe dahi olsa gitse şampiyon takımın parçası olamaz.
Bir de kaleci almayı düşünmüyor Fenerbahçe haberleri dolaşıyor bunlara da şaşırmıyorum. Bu yönetim futbolun basit kuralını bile bilmiyor. Tutan iyi olmadıkça şampiyon olamazsın olursan da ıkına ıkına olursun. Altay+Berk'le sezona başlayan takım şampiyonluğu unutsun. Ayriyeten bi sağ bek,orta saha ve golcü bir kanat lazım.