Kıza bakmadım. Sadece (Kızıl Saç veya Turuncu da olabilir.)Güzeli görünce hemen atladin bakiyorum
Kıza bakmadım. Sadece (Kızıl Saç veya Turuncu da olabilir.)Güzeli görünce hemen atladin bakiyorum
Hiç ya Ona ne oluyorsaGüzeli görünce hemen atladin bakiyorum
Gs ‘ın paf takımı gibi olan takımı tutacağıma hiç takım tutmam daha iyi.Ben sevdim. Bizi tutsun. TS olarak 19 puanımız ve 4 galibiyetimiz var. 14 veya 15. sıradayız. En başarısız biziz. Tutmazsa kendi ayıbı 😅
Komik çocuk seni. 😂 Doğrusunu bilmesem inanacağımda neyse. 😅Hiç ya Ona ne oluyorsa
Gs ‘ın paf takımı gibi olan takımı tutacağıma hiç takım tutmam daha iyi.
İnsan yediği gole güler mi güler işte.
Sana ne oluyorsa banada o oluyor demek ki 😁Hiç ya Ona ne oluyorsa
Ben seni etiketlemedim ki kendi aramızda goy goy yapıyorduk.Komik çocuk seni. 😂 Doğrusunu bilmesem inanacağımda neyse. 😅
Sana ne oluyorsa banada o oluyor demek ki 😁
Bildirim geldi. Bende geldim. 😁Ben seni etiketlemedim ki kendi aramızda goy goy yapıyorduk.Sen limon sıktın muhabbete
Her bildirime böyle kafadan dalar mısın ? Bana has bir durum mu bu ?Bildirim geldi. Bende geldim. 😁
Yoo, kafadan dalma gibi bir huyum yok. Yazasım geldi karaladık birşeyler 😅Her bildirime böyle kafadan dalar mısın ? Bana has bir durum mu bu ?
Başkalarına da yaz ama olur mu ? Ayrıcalık istemem.Yoo, kafadan dalma gibi bir huyum yok. Yazasım geldi karaladık birşeyler 😅
Kime ayrıcalık ettim ki şimdiye kadar? Öyle bir şey mi hissettin. Allah'a şükür herkese yazıyorum.😅😁Başkalarına da yaz ama olur mu ? Ayrıcalık istemem.@Yakamoz-Asi
Kızıl saçlı İrlandalı tipi var @HobbitKime ayrıcalık ettim ki şimdiye kadar? Öyle bir şey mi hissettin. Allah'a şükür herkese yazıyorum.😅😁
kıza biri haber salsın bende fenerliyimkızzz övmüş mü gömmüş mü anlamadım@Angelica @Dosi @Bully @tekin
https://twitter.com/x/status/1877355200253493558
Domuz pirzolası yiyebilirmisin böyle kızlar Domuz Eti sever Dana eti yemez @tekinkıza biri haber salsın bende fenerliyimgömmüşsede kabulumuzdur
domuz olduğunu bilmesem(koyun eti deseler ) yerim sanırımDomuz pirzolası yiyebilirmisin @tekin
Demezler öyle kızlar genelde Domuz eti yer Dana kuzu yemezler İrlandalı bir kız arkadaşımdan biliyorum @tekindomuz olduğunu bilmesem(koyun eti deseler ) yerim sanırım
Yazıyor musun ? @Yakamoz-Asi İş atıyor galiba.Kime ayrıcalık ettim ki şimdiye kadar? Öyle bir şey mi hissettin. Allah'a şükür herkese yazıyorum.😅😁
Burada kimseye bir kinim yok ki? Hem ayrıca nasıl olsun Allah aşkına. Sessize aldığım kişiler hep BAN yedi. O yüzden rahatım 😅😁Yazıyor musun ? @Yakamoz-Asi İş atıyor galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?