Suçlusu @Yakamoz-AsiAn itibariyle 4 puan farkı var, Galatasaray için Fenerbahçe maçından daha da önemli olan bir Adana Demirspor maçı var. Bana göre Galatasaray şu an şamp.. ama eğer Adana maçını alırsak şampiyo... olur.
Fenerbahçe ise Beşiktaş karşısında bu psikoloji ile takılabilir.
Umarım kazanan taraf biz yani GS olur.
@12.Adam Dün ki maç hakkında yorumun nelerdir gardaş ?
Hacı sen var ya sen 😂 Her iş sana değiyor
Fenerbahçe başkanı olsaydım jose mourinhoyu getirirdimHacı sen var ya sen 😂 Her iş sana değiyor
O penaltı Gs’ya olsa verilmezdi.🤬An itibariyle 4 puan farkı var, Galatasaray için Fenerbahçe maçından daha da önemli olan bir Adana Demirspor maçı var. Bana göre Galatasaray şu an şamp.. ama eğer Adana maçını alırsak şampiyo... olur.
Fenerbahçe ise Beşiktaş karşısında bu psikoloji ile takılabilir.
Umarım kazanan taraf biz yani GS olur.
@12.Adam Dün ki maç hakkında yorumun nelerdir gardaş ?
Livakoviçin müdahalesine penaltı vermişO penaltı Gs’ya olsa verilmezdi.🤬
Hacı geçen hafta bizim Abdülkerim'in golü iptal oldu, bu hafta aynı şekilde gol yedik ona ne dicez ?
Size iki mislini görmeden geliyorlar zaten.Şikayet etmeye hakkınız yok.Hacı geçen hafta bizim Abdülkerim'in golü iptal oldu, bu hafta aynı şekilde gol yedik ona ne dicez ?
Nasıl yani 😂Size iki mislini görmeden geliyorlar zaten.Şikayet etmeye hakkınız yok.
Ama şöyle bir şey var, dün ki penaltı eyvallah bence zor çalınan bir penaltı.Maçları tekrar izle anlarsın.
Geçmişte vermediklerine saysınlar.Ama şöyle bir şey var, dün ki penaltı eyvallah bence zor çalınan bir penaltı.
Ama bu sezon Fenerbahçe'nin aldığı son dk penaltıları hepsi adaletli miydi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?