Keith Long
Favori Üye
Fenerbahce taraftari shamrock rovers Taraftarindan utansin 9 yil sampiyon olamadi shamrock rovers sureki destek oluyor
Fenerbahçe'nin ne zaman şampiyon olacağından çok, bu adamın ne zaman tweet atabileceğini ve o tweette ne yazacağını merak ediyorum.
Konumuzu zehirleme.Fenerbahçe'nin ne zaman şampiyon olacağından çok, bu adamın ne zaman tweet atabileceğini ve o tweette ne yazacağını merak ediyorum.@Dosi @Yakamoz-Asi @12.Adam @Sherlock @bazinga @MasacRE @Maskeli Fedai @Angelica @The_Erinch @batuhankaralar @DarkLegenD @emreemreu @mesmeso @Gerekli24
O günleri göremeyiz muhtemelen.Fenerbahçe'nin ne zaman şampiyon olacağından çok, bu adamın ne zaman tweet atabileceğini ve o tweette ne yazacağını merak ediyorum.@Dosi @Yakamoz-Asi @12.Adam @Sherlock @bazinga @MasacRE @Maskeli Fedai @Angelica @The_Erinch @batuhankaralar @DarkLegenD @emreemreu @mesmeso @Gerekli24
Fenerbahçe'nin ne zaman şampiyon olacağından çok, bu adamın ne zaman tweet atabileceğini ve o tweette ne yazacağını merak ediyorum.@Dosi @Yakamoz-Asi @12.Adam @Sherlock @bazinga @MasacRE @Maskeli Fedai @Angelica @The_Erinch @batuhankaralar @DarkLegenD @emreemreu @mesmeso @Gerekli24
Hiç desteklemiyorsunuz bu gidisle bohemian Dublin gibi oluruz hatta onlardan daha better çunku taraftari haksizliga upgrading 13 yil gecti sampiyon olamadilar 2020 deO günleri göremeyiz muhtemelen.
Allah'tan Fenerbahçe şampiyon olana kadar hiç konuşmayacağım filan dememiş. Bu yine fena değil, başka hesap açar oradan devam eder.Fenerbahçe'nin ne zaman şampiyon olacağından çok, bu adamın ne zaman tweet atabileceğini ve o tweette ne yazacağını merak ediyorum.@Dosi @Yakamoz-Asi @12.Adam @Sherlock @bazinga @MasacRE @Maskeli Fedai @Angelica @The_Erinch @batuhankaralar @DarkLegenD @emreemreu @mesmeso @Gerekli24
Fenerbahçe'nin ne zaman şampiyon olacağından çok, bu adamın ne zaman tweet atabileceğini ve o tweette ne yazacağını merak ediyorum.@Dosi @Yakamoz-Asi @12.Adam @Sherlock @bazinga @MasacRE @Maskeli Fedai @Angelica @The_Erinch @batuhankaralar @DarkLegenD @emreemreu @mesmeso @Gerekli24
Atmıştı diye hatırlıyorum.Fenerbahçe'nin ne zaman şampiyon olacağından çok, bu adamın ne zaman tweet atabileceğini ve o tweette ne yazacağını merak ediyorum.@Dosi @Yakamoz-Asi @12.Adam @Sherlock @bazinga @MasacRE @Maskeli Fedai @Angelica @The_Erinch @batuhankaralar @DarkLegenD @emreemreu @mesmeso @Gerekli24
Sayfasına bakınca bu paylaşımdan sonra tweet atmamış gözüküyor ama paylaşıp sildiyse bilemem.Atmıştı diye hatırlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?