Fenerbahçe - Genel Sohbet & Transfer Konusu

sabrımız olmamız lazım ikinci olduğumuzda teknik direktör değiştirmememiz lazım lisedeyken sınıfın teknik direktörüydüm 4 yıl teknik direktörlük yaptım başlangıçta çeyrek final oynattırdım gruptan çıkardım ikinci de yarı final üçüncüsünde final oynadık dördüncüsünde turnuva olaylardan iptal edildi @Araf

Reactions: HeisenBerg
"Onun gibi oyuncular az yetişiyor. Emre'nin bir sene daha oynamasını isterdim. Çok büyük bir karakter. Nitekim Volkan da öyle. Fenerbahçe için bunlar şans. Bunların kullanılması gerekiyor. Yetenekli futbolcu oyunun kaderini her zaman değiştirir. Yaşı kaç olursa olsun. Ben Emre'nin oynamasını istiyorum ama işleri yoğun. Bütün sorumluluğu aldığı için antrenmanlara az çıkıyor. Bizle çok fazla çalışamıyor. Gelecek senenin planlamalarını yapıyor."

(Yeni Malatyaspor maçı sonrası Tahir Karapınar'ın açıklamalarından.)

@xdragxx, @HeisenBerg, @batuhankaralar, @bazinga, @emreemreu, @Dosi, @12.Adam, @The_Erinch ve diğer Fenerbahçe taraftarları.

Reactions: bazinga
Geçmiş Yönetimin yapmış olduğu en büyük hatalarından biriydi.Şampiyonlar Ligindeki başarının hatrına 1 yıl daha kalmalıydı.

Son düzenleme:
Reactions: Araf
Geçmiş Yönetimin büyük hatalarından biriydi.Şampiyonlar Ligindeki başarının hatrına 1 yıl daha kalmalıydı.
1 yıl ikinci olunca yollanmaz hata burda şampiyonlar lginde çeyrek final oynayıp ikinci olan takım var mı
uefa avrupa liginde yarı final oynayıp ikinci bitirdik ligi türkiye kupasında şampiyon bitiren takım mı var @12.Adam

Reactions: 12.Adam
Geçmiş Yönetimin yapmış olduğu en büyük hatalarından biriydi.Şampiyonlar Ligindeki başarının hatrına 1 yıl daha kalmalıydı.
Eski yönetim çok karışırdı, şimdi tersine hiç karışmıyor gibi bir durum var ortada. İkisi de kötü, ikisinde de çatlak oluşur. Dozunda karışma olacak. Teknik direktöre karışmayacaksın ama yeri geldiğinde ayar vermeyi de bileceksin. Ayar vermesini bileceksin ki, nerede olduğunu unutmasın.

basında sıkıntılı @Araf direk sezon sonunda açıklanacak yok teknik direktör kalmadı ersun yanal son tercihti
şimdide aynı haberler erol bulut için çıkmaya başladı türkiye kupası finali var erol bulutun alanyanın başkanının haberi vardır final ve lig bitene kadar susun emri verilmiş olabilir @Araf @12.Adam

Geçmiş maalesef geçmişte kaldı ileriye bakalım biz. Şu an 6. basamaktayız ve Trabzon ceza alırsa Avrupa Ligi ön elemesi oynuyoruz. Trabzon'un cezasının dönme ihtimaline karşın kendimizi ilk 5'e atsak iyi olur ama Beşiktaş'ı zor geçeriz gibi. Daha önce de dediğim gibi şampiyonluk gidince her şey kaybedilmiş moduna girmeseydik keşke. Belki 3. olur Şampiyonlar Ligi ön elemesi oynardık. İlk yirmi haftaya yazık ettik.

psikoloji bozukluğuna benim stratejik planlama dersindeki öğretmenim iyi gelirdi bende sınavda yazarken korkuyordum soruları bir derste korktum sonra bir yıl sonra korkmayın dedi

beşiktaşı yeneriz emre cezalı olmasın zaten seyircisiz maç sivasıda yeneriz galatasarayın durumu kötü stopersiz gidemezler forvetsiz kalecileri yok trabzon maçında tuzağa düştük emre girse çevirirdik maçı yine cüneyt çakır korktu aman cezanın yolları gelir diye adama beşiktaş maçından sonra maç vermediler @HeisenBerg

Reactions: HeisenBerg
Bunların ikisini de elden çıkarıp gelir elde edemez myz?
Mehmet Ekici'nin aslında iyi bir futbolcu olduğunu düşünüyorum ama kronik sakat, sürekli sakatlanıyor. Tolga Ciğerci'nin Fenerbahçe kariyeri büyük çoğunlukla sakatlıkla geçti zaten, o da muhtemelen kronik sakat. Mecburen aslında bu iki futbolcuyu elden çıkarmamız gerekecek. Çok sakatlık, verimliliği de en aza indiriyor.

Benim de kanaatim ekici'nin iyi bir futbolcu olduğu yönünde ama istikrarı y o k .Hatırladığım kadarıyla şartlı olarak Tolga Ciğerci için ise zaten şartlı olarak sözleşmeye imza attı.

İkisinin de sözleşmesi bitiyor zaten sorun olmayacak elden çıkarma konusu.