Fenerbahçe - Genel Sohbet & Transfer Konusu

Aynen elinde okadar malzeme var ama haftalardır doğru yemeği yapamıyor.

Reactions: 12.Adam
Galatasaray derbisinde kudurtucu Özil'i görmek istiyorum...

Kudurtucu abiiiiiiim kudurtucu 50.000 kişinin dengesini nasıl bozdun anlatsana kardeşlerine.
Rvp, Özil böyle yıldızlarla dalga geçemezsiniz arkadaşım adamın dengesini böyle bozarlar işte. Bu adamlar büyük maç kaşarı bu adamların üstüne oynarsan sonun hüsran olur.

Form geçici teknik kalıcıdır sözü her daim geçerli oluyor futbolda. Bugün o karşı karşıya pozisyonu mesela Mert Hakan olsa atamazdı büyük ihtimalle, ama Özil tekniğini konuşturdu ve öyle basit de değil klas bir vuruş yaptı. Tam fifa golüydü yediğimiz…

60 metre koştu adam

Ya bu adamın formu da bu sene iyi adam süre olunca atıyor her türlü hoca takıntılı olmasa şimdiye 7-8 golü 2-3 asisti vardı rahat büyük topçu çok büyük.
Bugün 2 futbolcu dibindeyken yerden sektirip verdiği pası ligde verecek 2.futbolcu yok. İkinci yarı Ferdi'ye verdiği pasa tek tepkim hasss oldu nerden gördün de verdin dedim.

Reactions: Tolstoyevski

Ya Özil, Vitor’u yiyecek ya da tam tersi. Vitor’la arası iyi diyeceksin şimdi ama hiç sanmıyorum, Vitor sanki zorla baskıyla oynatıyor gibi izlenim verdi biraz

Szalai'yi ilk defa oynatmak zorunda kalmadık, dinlendi. Bunu da dörtlü savunmaya geçerek yaptık, gerçi Serdar Aziz oynardı ama o da bir yerde eksik kalırdı üçlü savunmada. Üçlü savunmadan dörtlü savunmaya geçtik, dört stoper var ve illa ki biri boşta kalıyor ama doğru dürüst bek de yok. Tam olarak hoca ne yapmayı amaçlıyor acaba, düşündürücü. Dörtlü savunma yapacaksa eğer, üçlü savunma aksiyonuna boşa girmiş oluruz. Böyle de ilginç şeyler oluyor. Kanat oynayan Ferdi, mecburiyetten beke geçti. Caner gibi Ferdi'yi de bek yapacağız gibi bu gidişle.

Gs'm o kadar büyük bir camia ki bakın kazanınca nasıl seviniyoruz niye bu kadar küçüğüz
Onlar biz kazanınca hiç tesislere falan gitmiyorlar, dövme falan yaptırmıyorlar
Yendik ehehehe diye gülüp geçiyorlar bir an önce bu büyüklüğe gelmemiz lazım.

Reactions: HeisenBerg
Çektik dönerleri, kafalara attık taş. Yine kaçtı....

Reactions: xdragxx
Ben de bunu kastediyorum genel olarak. BJK de yendi GS'yi görüyoruz işte. GS bence iyi bir takım değil en azından şimdilik. Orta sıralardalar zaten. Avrupa'daki kapan-çık tarzı ilkel futbolla iki galibiyet alınca fazla gaza geldiler ama bayağı sıkıntılı takım GS. Bu galibiyet önemli ama kabul etmek gerekirse çok da büyük bir galibiyet değil, önümüze bakalım.

La ben zaten lig bitti ama en azından Fete'yi kudurttuk kafasındayım