Hocası hala leş istediği kadar gaza gelsin.@xdragxx acil olay yerine gelmelisin.
Hocası hala leş istediği kadar gaza gelsin.@xdragxx acil olay yerine gelmelisin.
Aynen elinde okadar malzeme var ama haftalardır doğru yemeği yapamıyor.Resmen Kim Min Jae sayesinde kazandık. Stoper kadrosuna bakıyorum, ligin en iyi 2 stoperi bizde. Ama ileride hala oturmuş bir kadromuz yok. Vitor bunu çözerse ligi götürürüz, çözemezse devre arasında vedalaşırız.
Kudurtucu abiiiiiiim kudurtucu 50.000 kişinin dengesini nasıl bozdun anlatsana kardeşlerine.Galatasaray derbisinde kudurtucu Özil'i görmek istiyorum...
Form geçici teknik kalıcıdır sözü her daim geçerli oluyor futbolda. Bugün o karşı karşıya pozisyonu mesela Mert Hakan olsa atamazdı büyük ihtimalle, ama Özil tekniğini konuşturdu ve öyle basit de değil klas bir vuruş yaptı. Tam fifa golüydü yediğimiz…Kudurtucu abiiiiiiim kudurtucu 50.000 kişinin dengesini nasıl bozdun anlatsana kardeşlerine.
Rvp, Özil böyle yıldızlarla dalga geçemezsiniz arkadaşım adamın dengesini böyle bozarlar işte. Bu adamlar büyük maç kaşarı bu adamların üstüne oynarsan sonun hüsran olur.
60 metre koştu adamForm geçici teknik kalıcıdır sözü her daim geçerli oluyor futbolda. Bugün o karşı karşıya pozisyonu mesela Mert Hakan olsa atamazdı büyük ihtimalle, ama Özil tekniğini konuşturdu ve öyle basit de değil klas bir vuruş yaptı. Tam fifa golüydü yediğimiz…
60 metre koştu adam
Ya bu adamın formu da bu sene iyi adam süre olunca atıyor her türlü hoca takıntılı olmasa şimdiye 7-8 golü 2-3 asisti vardı rahat büyük topçu çok büyük.
Bugün 2 futbolcu dibindeyken yerden sektirip verdiği pası ligde verecek 2.futbolcu yok. İkinci yarı Ferdi'ye verdiği pasa tek tepkim hasss oldu nerden gördün de verdin dedim.
Ben mi Vitor'la arası iyi diyicem @DarkLegenDYa Özil, Vitor’u yiyecek ya da tam tersi. Vitor’la arası iyi diyeceksin şimdi ama hiç sanmıyorum, Vitor sanki zorla baskıyla oynatıyor gibi izlenim verdi biraz
Maalesef @Tolstoyevski isimli şahıs seni hiç tanıyamamış...Ben mi Vitor'la arası iyi diyicem @DarkLegenD
Ya abi bırak şimdi basketi Allahım yarabbim....
Öyle deme her branşta derbi affetmemek kadar keyiflisi var mıYa abi bırak şimdi basketi Allahım yarabbim....
Çektik dönerleri, kafalara attık taş. Yine kaçtı....Kudurtucu abiiiiiiim kudurtucu 50.000 kişinin dengesini nasıl bozdun anlatsana kardeşlerine.
Rvp, Özil böyle yıldızlarla dalga geçemezsiniz arkadaşım adamın dengesini böyle bozarlar işte. Bu adamlar büyük maç kaşarı bu adamların üstüne oynarsan sonun hüsran olur.
Ben de bunu kastediyorum genel olarak. BJK de yendi GS'yi görüyoruz işte. GS bence iyi bir takım değil en azından şimdilik. Orta sıralardalar zaten. Avrupa'daki kapan-çık tarzı ilkel futbolla iki galibiyet alınca fazla gaza geldiler ama bayağı sıkıntılı takım GS. Bu galibiyet önemli ama kabul etmek gerekirse çok da büyük bir galibiyet değil, önümüze bakalım.Hemen gaza gelmeyelim, gaza gelince çiğ çiğ yiyor rakipler. Maça da dikkat edelim, çok iyi oynayamadık. Kim Min-Jae olmasa muhtemelen fark yerdik. Şimdi bu detayları da görmezden gelmeyelim. Üçlü savunma diye diye açıklama yapan adam, bir anda dörtlü savunmaya da geçti ve doğru dürüst bek de yok elde, aynı kanat bek olmadığı gibi. Galibiyet aldık ama yenilebilirdik de şimdi, her şey tersine dönebilirdi ama her şeyi tersine döndüren biz olduk. Diagne o golü faulsüz atmış olsa şu anda belki de yenilirdik. Bir sürü detay var, yani bu maçta yenilebilirdik. Gaza gelmeyelim yani, önümüzü bir görelim.
La ben zaten lig bitti ama en azından Fete'yi kudurttuk kafasındayımBen de bunu kastediyorum genel olarak. BJK da yendi GS'yi görüyoruz işte. GS bence iyi bir takîm değil en azından şimdilik. Orta sıralardalar zaten. Avrupa'daki kapan-çık tarzı ilkel futbolla iki galibiyet alınca fazla gaza geldiler ama bayağı sıkıntılı takım GS. Bu galibiyet önemli ama kabul etmek gerekirse çok da büyük bir galibiyet değil, önümüze bakalım.
Yok o iş daha bitmedi...La ben zaten lig bitti ama en azından Fete'yi kudurttuk kafasındayım
Bitti Orço bitti.Yok o iş daha bitmedi...
La ben zaten lig bitti ama en azından Fete'yi kudurttuk kafasındayım
Yok o iş daha bitmedi...
Bu galibiyetle fete yi şampiyonluktan ettik. Sir Ersun Yanal.Bitti Orço bitti.
TS ile aradakı fark çok değil 5'e falan insin gör sen şamatayı. Sakin. Ocak'a kadar en az hasar sonra yine yetişiriz, vururuz, geçeriz... TS bizle yarışıp da sağ çıkamaz. Sadece potaya girip strese sokalım yeter.Bitti Orço bitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?