Semih Şentürk ile uyumlu bir ikili olan Alex, Semih'in 17 golle gol krallığı yaşadığı 2007-2008 sezonunda asistleriyle takım arkadaşının en önemli yardımcısıydı.@bazinga hesaplasın, sayısalcı.
Bu değerli bilgiyi paylaştığın için teşekkürler.Semih Şentürk ile uyumlu bir ikili olan Alex, Semih'in 17 golle gol krallığı yaşadığı 2007-2008 sezonunda asistleriyle takım arkadaşının en önemli yardımcısıydı.
Benim için bir zevkti.Bu değerli bilgiyi paylaştığın için teşekkürler.Gol krallığını yedekten girerek ulaştığını da belirtelim.
Gerek olmadığını düşünüyorum. Sence ?Ekli dosyayı görüntüle 108301
@xdragxx, @HeisenBerg, @batuhankaralar, @bazinga, @emreemreu, @Dosi, @12.Adam, @The_Erinch, @eskici ve diğer Fenerbahçe taraftarları.
Bence de gerek yok. Klasik üçlü stoperimiz var ve ayrıca Serdar Aziz de var. Serdar Aziz'in yanında o mevkide oynayabilecek Novak, Nazım ve Gustavo var. Takımda gönderilmesi gereken yabancı oyuncular da var daha.Gerek olmadığını düşünüyorum. Sence ?
Transfermarkt verilerine göre hesaplıyorum.Semih 205 maç 56 gol
Gole katkısı nasıl hesaplanıyor? @Araf
Stoper alacağımızı sanmıyorum, uydurma bence.Ekli dosyayı görüntüle 108301
@xdragxx, @HeisenBerg, @batuhankaralar, @bazinga, @emreemreu, @Dosi, @12.Adam, @The_Erinch, @eskici ve diğer Fenerbahçe taraftarları.
O verileri kullandığını biliyorum zaten, o veriler canımız ciğerimiz.Transfermarkt verilerine göre hesaplıyorum.
Semih 279 maç 87 gol 52 asist. Yani 139 gole katkı.
279/139=2 maçta 1 gole katkı.
Tabii Semih çoğu maçta sonradan girdiği için dakika bazlı hesapta durumu daha iyidir. Onun için de hepsini en baştan hesaplamak lazım uzun iş.
------
Stoper alacağımızı sanmıyorum, uydurma bence.
Hayır,stoperden 11 kuracağız da biz mi bilmiyoruz?Transfermarkt verilerine göre hesaplıyorum.
Semih 279 maç 87 gol 52 asist. Yani 139 gole katkı.
279/139=2 maçta 1 gole katkı.
Tabii Semih çoğu maçta sonradan girdiği için dakika bazlı hesapta durumu daha iyidir. Onun için de hepsini en baştan hesaplamak lazım uzun iş.
------
Stoper alacağımızı sanmıyorum, uydurma bence.
Lemos'u, Zanka'yı ve Caulker'i gönderebilsek yine tamam ama o da yok.Hayır,stoperden 11 kuracağız da biz mi bilmiyoruz?@Araf
Diğerleri okey de ya şu İngiliz stoperle ne alıp veremediğin var.Sana ne yaptı?Lemos'u, Zanka'yı ve Caulker'i gönderebilsek yine tamam ama o da yok.
Benim alıp veremediğim yok, Vitor Pereira'nın alıp veremediği var. Sistemine uymuyor demek ki.Diğerleri okey de ya şu İngiliz stoperle ne alıp veremediğin var.Sana ne yaptı?
Takımda toplam 7 stoper var, hentbol oynamak için herhalde. Zanka ve Lemos'u satmak şartıyla o bölgeye elzem bir transfer gerekir.Benim alıp veremediğim yok, Vitor Pereira'nın alıp veremediği var. Sistemine uymuyor demek ki.
Nobre 1.5 104 maç 55 gol 14 asistKatılmıyorum. Girse de atamazdı ayrıca. Adamda bir forvette olması gereken hiçbir vasıf yok.
Güiza 98 maçta 35 gol 21 asist. Yani 1.7 maçta bir gole katkı.
Samatta 32 maçta 6 gol 0 asist. Yani 5.3 maçta bir gole katkı.
Arada 3 kattan fazla fark var. Alex ile falan açıklanabilecek bir fark değil bu.
Bu arada Alex döneminin en efsane forveti diyebileceğimiz PVH bile 1.3 maçta bir gole katkı.
Moussa Sow da mesela 1.7 maçta bir gole katkı.
Olması gereken ideal aralık 2 altı bir değer ve Güiza onu sağlamıştı. Samatta bundan kat kat uzak...
Niang çok zor bulup çok kolay kaybettiğimiz bir golcüydü. Keşke daha fazla izleyebilseydik gerçekten.Nobre 1.5 104 maç 55 gol 14 asist
Niang 1.2 33 maç 15 gol 12 asist
Alex 1.08 344 maç 171 gol 145 asist
Niang'ı keşke daha fazla izleyebilseydik FB formasıyla.
Çinli ve İrlandalı bu sisteme uygun Shamrock Rovers bu taktiğin en iyi takımıNiang çok zor bulup çok kolay kaybettiğimiz bir golcüydü. Keşke daha fazla izleyebilseydik gerçekten.
3 Temmuz'un kritik etkilerinden biri oldu onu kaybetmek.
Emre istedi @The_ErinchCaulker neden aldığımızı bilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?