Fenerbahçe - Genel Sohbet & Transfer Konusu

Ha ozaman normal
gerçi Mesut Özil var. Yeni olduğunu anlamalıydım

Ben de bir ara paylaşayım birşeyler. Hiç denemedim ve dediğim gibi o kısma çok bakan biri değilim. En fazla sana yazın bakmışımdır

Reactions: xdragxx
Aklınız varsa Beşiktaş maçına hocasız çıkarsınız aklınız varsa. Ama sizde akıl ne gezer ki gidip Erol Bulut paylaşın her gün yüzsüz gibi.
Şu Beşiktaş maçını kazansan milli takım arasında iyi bir hoca getirsen son 10 hafta yine ümitlenirsin ama nerdeeeeeeeee

Futbolu bilmemde

Bayanlar Euroleagde galatasaray diye bir takımı eleyerek yarı finale kaldı.

Reactions: HeisenBerg
Laaan olmaz olmaaaaaaz. Erol'la olmaaaaaaaaz. Hee diyorsan ki Bjk'ı yeneriz Erol'u kovarlar bir ihtimal. Erol'la devam edilecekse ben hala Beşiktaş yensin diyorum. Hem bunlar rezil olur hem de Beşiktaş rahatlar.
Olm ben Erol'un E'si geçirmedim.
Takıma güveniyorum. Fenerbahçe'ye güveniyorum...
------

Futbolu bilmemde

Bayanlar Euroleagde galatasaray diye bir takımı eleyerek yarı finale kaldı.
Rakipsiziz orada.

Olm ben Erol'un E'si geçirmedim.
Takıma güveniyorum. Fenerbahçe'ye güveniyorum...
------

Rakipsiziz orada.
Güvenecek bir şeyin yok
Kazansan bile fark 5'e inecek ve Fener'e güveniyorum falan ezber laflar. Hocan dandikse hiçbir şey yapamazsın.

Güvenecek bir şeyin yok
Kazansan bile fark 5'e inecek ve Fener'e güveniyorum falan ezber laflar. Hocan dandikse hiçbir şey yapamazsın.
Ezber laflar değil ezber laflar olsa Trabzon'u yenemezdin.
Bu tarz maçları iyi oynuyoruz, yine iyi oynayacağız. Şampiyon olamayız zaten ama Pazar günü iyi bir Fener izleyeceğiz.
------

Erkeklerde de iyiyiz. Top 8 göreceğiz yine. Milano ile eşleşsek harika olur.

Ezber laflar değil ezber laflar olsa Trabzon'u yenemezdin.
Bu tarz maçları iyi oynuyoruz, yine iyi oynayacağız. Şampiyon olamayız zaten ama Pazar günü iyi bir Fener izleyeceğiz.
Ya yenersin yenmesine zaten çok zor değil. Ama sezon bitti onu diyorum

Gerçi işte bir hoca değişikliği yapsan takım da o gazla 6 maç seri yapsa bir bakmışsın puan farkı kalmamış ama bunlarda o akıl yok.