- Reaksiyon puanı
- 114,367
- Puanı
- 1,060
neyseki bana gıcık gelmiyor
Bu arada bu diziden giflere baktım,kullanacağım gif'ler varmış
neyseki bana gıcık gelmiyor
Neymiş kısa yolneyseki bana gıcık gelmiyor
Bu arada bu diziden giflere baktım,kullanacağım gif'ler varmışben şuana kadar hep telefona indirirdim. Biraz geç keşfettim forumdaki kısa yolu
Buradan gifi tıklayıp yazmakNeymiş kısa yol
Bugün de bir şey öğrendikBuradan gifi tıklayıp yazmakbunu bilmediğim için Google'da indirip burda paylaşırdımilk görsel favorim oldu
Ekli dosyayı görüntüle 100598
Yok artıkBugün de bir şey öğrendik
Bu gif benim hakkında kısmımda da varYok artık
İyi bari katkı sağladım. Ozaman bu sevdiğim görseli atayımcidden aşırı iyi bir özellikmiş. Galerimdeki gifleri silebilirim
@bazinga çok düşünceli
Profilime girip hakkında kısmına bakAnlamadım?
Şuana kadar hiç bakmamışımProfilime girip hakkında kısmına bak
1 ay oldu galibaŞuana kadar hiç bakmamışımyada yazdan sonra ekledin
------
O kısma pek bakan biri değilim zaten
Ha ozaman normal1 ay oldu galiba
Laaan olmaz olmaaaaaaz. Erol'la olmaaaaaaaaz. Hee diyorsan ki Bjk'ı yeneriz Erol'u kovarlar bir ihtimal. Erol'la devam edilecekse ben hala Beşiktaş yensin diyorum. Hem bunlar rezil olur hem de Beşiktaş rahatlar.
Olm ben Erol'un E'si geçirmedim.Laaan olmaz olmaaaaaaz. Erol'la olmaaaaaaaaz. Hee diyorsan ki Bjk'ı yeneriz Erol'u kovarlar bir ihtimal. Erol'la devam edilecekse ben hala Beşiktaş yensin diyorum. Hem bunlar rezil olur hem de Beşiktaş rahatlar.
Rakipsiziz orada.Futbolu bilmemde
Bayanlar Euroleagde galatasaray diye bir takımı eleyerek yarı finale kaldı.
Güvenecek bir şeyin yokOlm ben Erol'un E'si geçirmedim.Takıma güveniyorum. Fenerbahçe'ye güveniyorum...
------
Rakipsiziz orada.
Buldozer gibiler.Olm ben Erol'un E'si geçirmedim.Takıma güveniyorum. Fenerbahçe'ye güveniyorum...
------
Rakipsiziz orada.
Ezber laflar değil ezber laflar olsa Trabzon'u yenemezdin.Güvenecek bir şeyin yokKazansan bile fark 5'e inecek ve Fener'e güveniyorum falan ezber laflar. Hocan dandikse hiçbir şey yapamazsın.
Erkeklerde de iyiyiz. Top 8 göreceğiz yine. Milano ile eşleşsek harika olur.
Ya yenersin yenmesine zaten çok zor değil. Ama sezon bitti onu diyorumEzber laflar değil ezber laflar olsa Trabzon'u yenemezdin.Bu tarz maçları iyi oynuyoruz, yine iyi oynayacağız. Şampiyon olamayız zaten ama Pazar günü iyi bir Fener izleyeceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?